R E K L A M A

Sony Xperia E
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 333. Pokazuję od 31 do 40.
39,0% 
 42,9% 
 18,0% 
xxx
Porażka. nikomu nie polecam, strata pieniędzy i nerwów. Xperia to najgorszy wybór, zacina się niesamowicie.
.icpnet.pl | 23 Dec 2015, 15:12
Użytkownik
Na początku telefon sprawował się świetnie. Po pół roku używania tylko sms-ów, komunikatora i internetu włącza się jak chce. Raz na 5 minut, raz na kilka godzin. (Nie spadł ani razu na ziemię). Do podstawowych czynności (jeśli się włączy) jest okay. Pod tym kątem nie mogę narzekać. Gry nawet też działają. (Zależy jakie. Ale takie jak Osu tak)
.play-internet.pl | 14 Dec 2015, 16:12

wilczek5tm
Korzystam z tego telefonu już prawie dwa lata, nie patrzę na hejty pod znakiem tego telefonu. Jets on praktyczny, żadnych prawie lagów. Bardzo poręczny, z internetem nie ma problemów. Minusy to brak LTE, trochę mały, słaby aparat (ale w dobrym świetle nawet fajne zdjęcia wychodzą), mała pamięc RAM. Za takie pieniądze to dobry telefon
.ssp.dialog.net.pl | 14 Dec 2015, 10:12
Piotr Kedzior
Według mnie to wasze negatywne opinie spowodowane są nieodpowiednim nie umuejetjym użytkowaniem tego smartfona jest to bardzo przyjemny i wdzięczny fon w użytkowaniu jeżeli rzecz jasna potrafisz się nim odpowiednio posługiwać i dobrze eksploatowac jak zaniedbujesz system odwalasz lipe to masz lipe mam ten telefon już od ponad roku i nie narzekam nawet jestem zadowolony z niektórych jego aspektów i funkcji.dziękuję i polecam ten telefon tym którzy nie chcą wydać majątku na telefon i mieć w miarę w porządku smartfon
.dynamic-ra-1.vectranet.pl | 13 Dec 2015, 17:12

xperia e
Ten telefon to kompletny niewypał w ciągu roku 3 razy był w serwisie strasznie się psuje, zacina się nawet zbędnych aplikacji nie miałem tylko te najpotrzebniejsze i tak się zacinał w dodatku słaby aparat.
nie polecam nikomu tego telefonu
.skynt.pl | 09 Dec 2015, 19:12
Barłek
Telefon mam prawie 2,5 roku, na początku było fajnie i spoko, potrzebowałem telefonu tylko do sms i rozmów więc problemu nie było, byłem szczęśliwym posiadaczem Xperi i zadeklarowanym fanem Sony. Teraz z dnia na dzień mam coraz większą ochotę zabić się używając tego telefonu. Nie przychodzące smsy, problemy z czytaniem karty sim, trzeszczący i nie wiadomo co jeszcze robiący głośnik, podczas rozmowy usłyszeć co mówi druga osoba to nie lada wyczyn, pomaga uderzenie o ściane czy cokolwiek, głośnik się na chwilę "naprawia" i jako tako da się rozmawiać. Co chwila łapie jakieś zwiechy albo w ogóle nie reaguje na to co chcę zrobić(nie wiem czy nie ma tutaj jakichś problemów z panelem dotykowym?), oczywiście pamięć RAM nie daje złudzeń i wiem że demonem szybkości ten telefon jednak nie był i nie będzie ale to wieszanie się jest zdecydowanie zbyt częste. Minusem są również samoczynne restarty, w trakcie rozmowy, w trakcie pisania smsa, w trakcie przeglądania internetu, w trakcie bezczynnego leżenia na stole. Dwie rzeczy mogę powiedzieć dobre: bateria która na początku wytrzymywała 2-3 dni(od 100% do ~20%), teraz spokojnie da radę około 30-40 godzin. I wytrzymałość. Co prawda mam go w obudowie bez osłonki na ekran, spadł mi setkę razy i jedyne co to jakieś przytarcie ekranu, nie wiem nawet skąd. Sama pamięć wewnętrzna nie jest też duża więc pewnie jej konkretne czyszczenie trochę by pomogło i telefon działałby szybciej ale mimo wszystko nie polecam, pierwsze problemy pojawiły się już po roku użytkowania i przez ten czas zdecydowanie zniechęcił mnie do produktów Sony.
.mannet.pl | 09 Dec 2015, 16:12
Heheszko
Syf, syf i jeszcze raz syf. Z komentarzy wynika, że nie tylko ja odczuwam nienawiść to tego telefonu i wcale mnie to nie dziwi! Unikać jak najszerszym łukiem, bo da zapewni więcej nerwów niż korzyści.
.jeleniagora.vectranet.pl | 03 Dec 2015, 08:12
Crack
Potwierdzam wszystkie inne negatywne opinie, nie będę tutaj już ich powtarzał. Ogólnie jeśli ktoś by się bardzo uparł żeby naprawić ten telefon to za pewne trzeba byłoby przeinstalować androida na jakąś bardziej "eko" wersje, gdyż to w jakim stanie oferuje go sony czy operatorzy to śmiech. W moim wypadku nie dało się zmienić oprogramowania oficjalną metodą bo była ona zablokowana, a już nie chce mi się babrać z innymi bo i tak by pewnie nie wiele pomogło.

Jednym słowem unikać jak ognia, chyba że będzie za 20zł to można brać jako nietypowy przycisk do papieru w biurze.
.53.155.175 | 28 Nov 2015, 22:11
Roxii
Telefon posiadam od 3 lat. Teraz mam zamiar kupić nowy, ponieważ z tym nie da się wytrzymać. Notorycznie się zwiesza, a kiedy chcę napisać sms-a nie pojawia się klawiatura. Kolejną wadą jest to, że mimo usunięcia niepotrzebnych plików, zdjęć, aplikacji ma ciągle mało pamięci. Ostatnio rozładował się zaraz po naładowaniu(mimo, że go nie używałam). Miałam też taką sytuację, kiedy to po lekcji wzięłam go do ręki i poczułam jaki jest gorący, przeraziło mnie to, ponieważ słyszałam o sytuacjach, w których to telefon wybuchał...
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 Nov 2015, 20:11
Maiia05
Mam telefon już 2 lata i szczerze mówiąc nie mogę się doczekać końca umowy i pozbycia się tego ,,czegoś''. Nie polecam nikomu. Jest bardzo dużo ścinek, kontakty otwierają się w ciągu 2 min. Kilka razy dziennie trzeba włączać i wyłączać telefon, aby szybciej chodził. Przy odbieraniu połączeń jest kompletne dnoo! Zdarzało się, że nie mogłam odebrać od kogoś przychodzącego połączenia z powodu zacinania się telefonu. Jeśli chodzi o internet: w pierwszych 5 min idzie wszystko sprawnie, szybko, lecz później strony otwierają się w przeciągu 3 min. Odradzam kupna telefonu. Zawiodłam się na marce Sony. Jedynie co można im pogratulować to wygląd telefonów.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 Nov 2015, 23:11

Wszystkich opinii: 333. Pokazuję od 31 do 40.