R E K L A M A

Samsung GT-S7580
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 264. Pokazuję od 91 do 100.
44,3% 
 32,2% 
 23,5% 
K
Bardzo się zawiodłam,po krótkim czasie zaczął się strasznie zacinać,mimo wolnego miejsca.Jeśli ktoś myśli nad kupnem tego telefonu to uważam że powinien dwa razy się zastanowić i jeśli ma możliwość to zainwestować w lepszy :)
.dynamic.gprs.plus.pl | 13 Aug 2015, 16:08
ja
Telefon mam prawie rok i nie widze żeby był taki zły jak mówi wiele osób.Fakt faktem telefon czasem się zacina gdy dłużej korzystam z internetu+ ciągnie sporo bateri. Ale na nie nażekam bo np na yt siedze kilka godzin dziennie więc baterie zżera lecz nie widze większych problemów z baterią starcza na od 2-3 dni. Aparat tylni działa naprawde super! Zdjęcia w panoramie to cudeńka! Jeśli chodzi o aparat w większości zdjędzi można robić w negatywie czarno-białe i sepie i tego mi brakuje. Może uważacie że to dziwne ale ja nie mam zainstalowanej żadnej aplikacji/gry wystarcza mi yt fb telefon i sms. Telefon jest naprawde tani (nie znałam ceny dostałam go od babci) Telefon naprawde spoko dla kogoś kto nie potrzebuje do życia miliona aplikacji i gier serdzecznie polecam.
.radymno.org | 10 Aug 2015, 17:08

Kornela
Nawet nie wiem, jak zacząć. Ten telefon... mam wrażenie, że Samsung zrobił go na złość komuś. Toż to wstrętne ustrojstwo! Zacina się przy otwieraniu sms, do galerii dostępu już nie mam, bowiem telefon od jakiegoś czasu odmawia współpracy w tej części, bateria wytrzymuje dzień - no, czasem dwa, ale to tylko w przypadku, dajmy na to, naprawdę sporadycznego sprawdzania godziny; jest uciążliwy w obsłudze, kiedy korzystam z internetu dostaję białej gorączki, więc staram się tego unikać. Ze względu na moje nerwy.
Co jak co, ale to jest niewypał. I jak czytam opinie, że "sprzęt działa gładko i bez zastrzeżeń", to... no wiecie.
Pozdrawiam, nie polecam.
.play-internet.pl | 07 Aug 2015, 13:08
Ejni
Nie polecam! Samsung GT-S7580 to totalny złom .. Nie mam go nawet roku a już był naprawiany i wypada go dać do naprawy ponownie.. Telefon zacina się, sam się wyłącza, gdy rozmówca rozłączy się telefon automatycznie łączy z nim ponownie (mimo, że telefonu nawet nie trzymam w dłoni), sam wychodzi z aplikacji, bardzo mało pamięci wewnętrznej, obudowa skrzypi, często nie reaguje na dotyk, zawiesza się przy aplikacjach np. podczas robienia zdjęć na fb i nie da się go wyłączyć trzeba wyjmować baterię, nie raz po 10 razy próbuje go odblokować i również trzeba wyjmować baterię i włączać go ponownie bo nie reaguje, podczas pisania sms telefon kopiuje treść sms, uruchamia przeglądarkę i tam wkleja sms, często klawiatura się nie wyświetla tylko połowa ekranu jest czarna, strasznie słaba bateria (mam już trzecią i znowu wypada mi wymienić), przeglądarka jest bardzo powolna, zdjęcia zrobione aparatem po jakimś czasie od połowy robią się czarne.. Dużo jeszcze można wymieniać.. Po prostu nie polecam! Omijajcie szerokim łukiem!
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 03 Aug 2015, 01:08

Memoraisha
Witam serdecznie,
Posiadam telefon od 1,5 roku i do 10 miesięcy mam zamiar go zmienić na inny. Otóż, gdy go dostałam do ręki byłam zachwycona, mniejsza wersja Trend i S3 (pierwsze skojarzenie).
Pierwsze pół roku bylamy nim zaczarowana. Zainstalowanych tylko 5 aplikacji z GooglePlay (Messenger, HayDay, Snapchat, mobileMPK, SoundCloud) nie przeszkodziło temu modelowi w niczym. Bateria trzymała na początku 2 dni. Aparat tylni wyśmienity.
Minął rok. Te same aplikacje. Parametry te same. Telefon zaczyna się zastanawiać przy zwykłym otwieraniu sms. Często się restartuje. Przychodzi mi czyścić ręcznie pamięć RAM. Wyłączanie zbędnych aplikacji systemowych poprzez Menedżer aplikacji.
Stan obecny: Bezupadkowy + folia + etui. Z zewnątrz śliczny jak zawsze. Ale wewnątrz to prawdziwe piekło. Nawet pisząc z tego modelu tu komentarz łapie zawiechę. Nie pomogły formaty telefonu. Bateria wytrzymuje jeden dzień użytkowania. Wkrótce telefon zostanie zdegradowany.
Moja opinia, jak właścicielki i użytkownika, jest raczej negatywna. Inna sprawa, że bez telefonu nigdzie się nie ruszam, zawsze mam go przy sobie i używam (dlatego bateria pada tak szybko po 5%). Telefon ten, to nie smartphone. To stricte telefon do dzwonienia, pisania sms, i przeglądania internetu za pomocą Chrome.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 Jul 2015, 10:07
julka 5067
Telefon mam już prawie pół roku na początku wydawał mi się fajny i chciałam go mieć, jednak po jakimś czasie zaczął mi się zacinać. Pamięci ma naprawdę bardzo mało, nie polecam!
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 Jul 2015, 15:07
Aneczka2007_0
Używałam go rok, aż sprzedałam, przez rok czasu chodził ok., potem zaczął sie nonstop zacinać, zawieszać, znikał ekran, wywalało z aplikacji, oddałam na gwarancję po odebraniu było jeszcze gorzej więc go sprzedałam. Baterie przy dużym użytkowaniu ładowałam 3-4 razy w ciągu dnia. Robił całkiem ładne zdjęcia jak na 5Mpix w porównaniu do xperi czy htc z takim samym aparatem, teraz mam Samsunga Galaxy Grand Neo i póki co jestem zadowolona.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 Jul 2015, 20:07
Fanka galaxy trend plusa
Nie mam żadnych przykrych doświadczeń jeśli chodzi o ten telefon. Używam go od ponad roku i myślę, że działa naprawdę dobrze. Aparat ma fajny, zarówno z przodu, jak i z tyłu. Ponadto uważam, że nastąpiła pomyłka, ponieważ przednia kamerka na pewno ma więcej niż 0,3, jak jest podawane w opisie urządzenia. Bateria nie jest taka zła, wytrzymuje nawet do trzech dni. Osobiście nie zauważyłam, żeby się zacinał, a dla wszystkich, którym telefon muli, mam jedną radę: nie zgrywanie na niego nadmiernej liczby dużych aplikacji. Mi np.wystarcza 8 gier i kawały. Telefon bowiem służy do dzwonienia. Mogę polecić go głównie dorosłym osobom, ale dla młodszych telefon też będzie wspaniałą rozrywką, bo gry doskonale na nim działają. ????Podoba mi się, ponieważ:
1. Ma doskonały, szybki interfejs
2. Ma wystarczającą pamięć
3. Ma świetny aparat
5. Nie zacina się
6. Szybko łapie wi-fi
7. Jest ładny i lekki.

Wymagający mogą się przyczepić do:
1. Średnio długiej żywotności baterii
2. Niewielkiej, choć przy zwykłym użytkowaniu wystarczającej ilości pamięci RAM.

Na koniec pragnę nadmienić, że telefon jest również idealnym rozwiązaniem dla osób starszych, które dopiero rozpoczynają przygodę z urządzeniami dotykowymi.
Jeszcze raz gorąco polecam.
Taaa. I tutaj pojawia się filozoficzny aspekt pracy w moderacji. "przednia kamerka na pewno ma więcej niż 0,3" - czymże jest rzeczywistość, jeśli nie zbiorem naszych osobistych "pewności"? Co mi daje prawo twierdzić, że to my mamy rację, a nie użytkownik? Nic. Natomiast mogę podać w danych przedni aparat o rozdzielczości VGA, bo tak podaje producent (link niżej). Być może dobre wróżki podmieniły aparat w tym konkretnym urządzeniu? A może producent się myli? Z pokorą podchodzę do spraw świata tego, ale zaznaczam raz jeszcze: podajemy informację producenta bez niezachwianej pewności, że rzeczywistość w tym miejscu się komuś nie wybrzuszyła. Cytat ze specyfikacji Samsunga: "Rozdzielczość aparatu (przód): VGA". Link: http://www.samsung.com/pl/consumer/mobile-devices/smartphones/others/GT-S7580ZKAXEO
(jf)
.static.ip.netia.com.pl | 14 Jul 2015, 18:07
xbox350@op.pl
Telefon mam od ponad roku. I powiem że kiedy minął dokładnie ten rok, to telefon zaczął wariować. Wyłączał się bez powodu,zacinał się i czasami nie wykrywał karty micro sd choć wszystko z nią w porządku. Aparat jest dobry, więc tu nie ma kłopotu. Co do baterii, to na początku jest mocna, ale z czasem tak jakby traciła wydajność i to nie jest spowodowane nadmiernym korzystaniem. Teraz co do plusów i minusów:
+ Dobry aparat
+ ładny wygląd

- gdy był nowy to pamięć ram była na normalnym poziomie, ale teraz to za mało
- trochę słaby procesor
- mało wydajna bateria, która z czasem jest jeszcze gorsza
Podsumowując, telefon jest teraz tani, i jeżeli chcemy mieć smartfona, który wygląda jak te z serii galaxy i TYLKO do roku to go polecam.
.dynamic.gprs.plus.pl | 13 Jul 2015, 10:07
Anonim pisze
Telefon mam od miesiąca. Oto plusy i minusy
-Przeciętna wydajność
-Brak aktualizacji
-Bateria
+cena
+Tylny aparat
.dynamic.chello.pl | 09 Jul 2015, 16:07

Wszystkich opinii: 264. Pokazuję od 91 do 100.