R E K L A M A

Samsung GT-S5611
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 65. Pokazuję od 31 do 40.
21,5% 
 53,8% 
 24,6% 
tobot
Już pisałem co nieco na temat tego tel., od tamtej pory minęło ok m-ca., przestrzegam przed tym "sprzętem" potencjalnych nabywców! Nie! Nie! I jeszcze raz NIE! Smsy - porażka, jeden wielki stres: ani klawiatura do owych, ani słownik (zupełnie nie nadąża, połyka litery, wymyśla jakieś nieprawdopodobieństwa :( - używam podstawowych, powszechnie używanych zwrotów w jęz polskim, Nazwy w kontaktach... zaledwie kilka liter!!! Większość musiałem przerobić na skróty! Bateria - sukces 3 doby! Szok przy tego typu aparacie. A przecież nie korzystam z niczego innego poza smsami i kilkoma (!) rozmowami w ciągu doby. Otwieranie czegokolwiek, to test cierpliwości... Z największą przyjemnością, z ogromną przyjemnością wywalę, wyrzucę, wykopię go gdziekolwiek, bo nawet za darmo nikomu nie chcę go dać, żeby mieć spokojną egzystencję. Odradzam, uciekajcie!
.class144.petrotel.pl | 27 Mar 2015, 20:03
KOLO728
Telefon zakupiłem 17.03.2015 i o godzinie 19:20-21:20 telefon nałatował się na 100% (było to drugie ładowanie).Bateria wytrzymała równy tydzień od 17.03.2015-do 24.03.2015 .Jestem jego drugim właścicielem .Tego samsunga kupiłem za 180 zł używanego poprzez olx 2 lata gwarancji do tego folia ochronna i etui skórzane .Po włożeniu karty sim okazało się że coś nie tak jest z zasiegiem i głosnikiem do rozów bo troche szyczy ale teraz sie przyzwyczajiłem i zasi.ęg wmiare dobrze chodzi .
PLUSY:
*BATERIA
*APARAT
*DENSING

MINUSY:
*ZASIĘG
*GŁOŚNIK DO ROZMÓW
.130.104.133 | 27 Mar 2015, 20:03

caravan60
Jeżeli ktoś potrzebuje latarki w tym telefonie to można użyć z poziomu aparatu. Włączyć aparat fot. i wcisnąć klawisz kursora w lewo. Lampa musi być ustawiona w trybie Auto lub Włączona. Co do skrótów klawiszowych to można w Ustawieniach Widgetów (okrągła ikonka pod górnym zegarem)Trzeba sobie ustawić pulpity i wstawić na którymś Moich Znajomych. Przypisać ich do numerów i wybierać stamtąd lub tradycyjnie z klawiatury. Połączenia nieodebrane są na sąsiednim pulpicie (kursorem w lewo). Ogólnie jakość telefonu jest adekwatna do ceny.
.lodz.mm.pl | 18 Mar 2015, 14:03
tede
mam dwa s5611 od dwóch tygodni to jest szajs ucina rozmowy bełkot w słuchawce pare razy muszę się łączyć żeby porozmawiać z odbiorcą bo moduluje głos i nic nie można zrozumieć bateria trzyma trzy dni dzwoniłem do serwisu mam im wysłać ale nie dają zastępczego moja dwuletnia nokia była tysiąc razy lepsza ogólnie odradzam
.play-internet.pl | 14 Mar 2015, 23:03

darek
Postanowiłem po wypadku i skasowaniu mojej motoroli moto g postawić na połączenie 2 urządzeń - s5611 do dzwonienia i smsowania a do www i innych multimedialnych szaleństw tablet. Wypowiem się co do słuchawki samsunga:
- po odpaleniu samsung kies bezproblemowa aktualizacja;
- bateria w porządku, kilka dni wytrzyma w porywach do 10;
- jakość rozmów ok, nie odbiega od innych zwykłych komórek, brak trochę drugiego mikrofonu do redukcji szumów;
- radio na tanich słuchawkach sony działa lepiej niż dobrze;
- wyświetlacz czytelny, obsługa prosta;
- aparat lepszy niż w moto g!
- jedyne co mi brakuje by dać 10/10 to funkcja latarki więc daję 9,5/10

Nie wiem skąd się wzięły bajki wypisywane w niektórych opiniach:
- plastikowa klapka - rotfl, klapka jest metalowa, zaczepy jedynie plastikowe.
- oczekiwanie na rozpoczęcie czy zakończenie połączenia - bzdura;
- możliwość przypisania maks 2 telefonów do kontaktu i ich ciężki wybór - bzdura do kwadratu;
- mocno ograniczona liczba znaków sms (80) - idiotyzm w czystej postaci.

To jest zwykły telefon, który ma dzwonić i smsować i w razie pilnej potrzeby pstryknąć fotkę. Jeśli ktoś chce na nim przeglądać neta czy fejsa i płacze, że to słabo działa to powinien stuknąć się w głowę a za te pieniądze kupić jakiegoś używanego galaxy ace lub nówkę manty czy goclevera.
To jest TELEFON a nie SMARTFON!!!
.play-internet.pl | 04 Mar 2015, 18:03
Mossbey
Posiadam ten telefon od kilku miesięcy. Z zalet uważam aparat, wygodę korzystania, duży wyświetlacz i baterię, która wytrzymuje ok 5 dni użytkowania. Jakość rozmowy jest zadowalająca. Tak samo jakość muzyki w telefonie za tę cenę. Testowałem inne telefony w tym przedziale do 300 zł i ten Samsung wypada najlepiej. Oczywiście nigdy nie dorówna smartfonom. Nie polecam słuchać w słuchawkach bezprzewodowych, gdyż jakość jest tragiczna (testowane na Plantronics BackBeat Go 2)Na tym zalety się kończą.

Wady to wykonanie. Plastik, który zaraz się rysuje, łamie, zwłaszcza tylna klapka, która po ok miesiącu wygląda jakby miała już co najmniej dwa lata. Dodatkowo często odpada od telefonu. Same wykonanie 5610 /5611 przypomina Siemensa, jak spadnie to telefon leci w jedną stronę, klapka w drugą a bateria w trzecią.

Odtwarzacz muzyczny nie widzi wszystkich utworów. Ok 2 na 10 jest niewidocznych, można je odtworzyć wchodząc w managera plików. Zdarzyło mi się również, że telefon zwariował z kontaktami. Wyświetlało mi wiadomości od osoby A, chociaż numer był przypisany do osoby B

6/10
.free.aero2.net.pl | 04 Mar 2015, 11:03
Kate
Osobiście uważam, iż ten telefon jest bardzo dobry. Jakoś rozmów ok. Co prawda, czasem wyłącza się podczas rozmowy, ale myślałam, że to wada tylko mojego. Słychać wszystkich w porządku, bez bełkotu. Aparat super!!! Jak to na 5.0 mpix. W zupełności wystarczy na rozmowy, pisanie smsów, robienie zdjęć. Chyba, że ktoś musi codziennie i co chwilę wchodzić na Internet, mieć 100 aplikacji i jeszcze nie wiadomo co, to ten telefon do tego nie służy. On jest dla osób, którzy używają telefonów do kontaktu, a nie dla zabawy. Łatwy w obsłudze, klawisze się nie niszczą, upadł mi wiele razy i dosłownie parę kresek jest na nim, niezauważalnych. Polecam wszystkim, którzy nie lubią dotykowych telefonów. Szkoda, że takie modele są na wymarciu...
.dynamic.chello.pl | 06 Feb 2015, 17:02
TomChmura
Mam ten telefon od 2 tygodni i właśnie dzisiaj kupiłem taki drugi dla mojej żony, gdyż też taki chciała ponieważ ją również tak jak mnie denerwują dotykowe super smartfony które mają 1000 funkcji a tak naprawde korzysta się z 5-ciu funkcji, a bateria trzyma od 1 do 3 dni. Wcześniej mieliśmy samsungi galaxy s3. Są to super zabawki ale nam wystarczają zwykłe tel. A więc do rzeczy. Uważam że telefon samsung gt-s5611 to bardzo fajny telefonik. Nie zauważyłem aby jakoś rozmów była kiepska, jest dobra. Telefon nigdy mi sie sam nie wyłączył. Robi fajne zdjęcia oraz awaryjnie jakiś filmik też można nagrać w rozdzielczości 320x240. Szału nie ma lecz ludzie pamiętajcie że jest to klasyczny telefon. Jedyny minus dla mnie to taki że nie ma latarki chociaż tel posiada fajną diode do doświetlania zdjęć. Podsumowanie: Jeśli chcesz telefonu do dzwonienia, napisania sms, zrobienia zdjęcia, kalkulator, kalendarz, notatki, odtwarzacz mp3, radio i długi czas pracy na baterii. Ten telefon jest wart swojej ceny(200zł). Nie oczekujcie od niego takich rzeczy które są w telefonach po 1000zł, bo za cene 200zł można mieć fajny telefon, a nie super multimedialny smartfon ze wszystkim co najlepsze. Ja jestem bardzo zadowolony z tego modelu. Jako TELEFON i Aparat sie sprawdza. Pozdrawiam.
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 01 Feb 2015, 20:02
użytkownik
Potwierdzam wszystkie poprzednie negatywne opinie - stara nokia albo sony ericsson z szuflady gdzie leżały kilka lat są o niebo lepsze niż ten samsung - jakość dźwięku, choć nieporozumieniem jest używanie słowa "jakość" bo tej po prostu nie ma, wieczne problemy z brakiem pamięci mimo, że nic w telefonie nie ma! no i "szybkość" działania...
.centertel.pl | 01 Feb 2015, 01:02
GriGri
A ja wręcz jestem zadowolony z tego telefonu. Bateria długo trzyma, ma w miarę duży i czytelny wyświetlacz odporny na zarysowania, aparat robi znakomite zdjęcia. Jedynym mankamentem jest, że gdy ktoś dzwoni, trzeba poczekać z dwie sekundy, bo nic nie słychać przez chwilkę i słownik T9, który jest biedny w nasze polskie słownictwo i nie zapamiętuje wpisywanych słów, gdzie w starszych modelach nokia zapisuje je. Ogólnie telefon fajny, trochę mało aplikacji, ale w pracy zdaje egzamin. Ogólna ocenę na możliwe 5 daje mu 4 i to zasłużone 4 Polecam :)
.internetdsl.tpnet.pl | 08 Jan 2015, 14:01

Wszystkich opinii: 65. Pokazuję od 31 do 40.