R E K L A M A

Samsung Galaxy Young
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 217. Pokazuję od 91 do 100.
54,8% 
 23,5% 
 21,7% 
Kasia
Telefon taki sobie. Mam go 6 tygodni i jest to ciężka praca z nim. Bateria trzyma krótko, nawet rzadko używany nie wytrzymuje dłużej nic 48 godzin, aparat beznadziejny, tworzenie list odtwarzania muzyki skomplikowane, często się zawiesza, niektórych funkcji trzeba się naszukać. Klawiatura do pisania smsów niewygodna. Za taką kasę można znaleźć coś lepszego.
.dynamic.gprs.plus.pl | 05 May 2014, 06:05
Faciu
Moim zdaniem jeden z lepszych telefonów z niskiej półki, który oferowany był przez wielu operatorów. W moim przypadku odporny na upadki - nie było ich jakoś super dużo, ale były. Nic mu nie zaszkodziło. Bateria trzyma jak to w każdym przeciętnym/tanim smartfonie. Maksymalnie 2 dni normalnego użytkowania. Intensywnie to około 12godzin ciągłej zabawy. Szybkość działania zadowalająca, większe aplikacji czasami potrzebuję chwile na myślenie, ale ogólnie można się przyzwyczaić. Jak się dba o to, żeby w tle nie działało mnóstwo aplikacji to telefon chodzi dobrze, jak się o tym zapomni to brakuje RAMu i trochę muli. Moja ogólna opinia jest bardzo dobra. Za te pieniądze jest to chyba jeden z lepszych telefonów z jakimi się spotkałem.
.tktelekom.pl | 27 Apr 2014, 14:04

Pajonk28
Telefon rewelacja! Służy mi codziennie jako nawigacja, aparat, odtwarzacz muzyki i nigdy nie sprawiał problemów. W ciągu roku jak go mam tylko raz sie zaciąl. :D :)
.play-internet.pl | 21 Apr 2014, 15:04
takisobie
Jeżeli chcecie kupić ten telefon, pomyślcie 50 razy. Gdybym miał kupić go drugi raz, wolałbym kupić najstarszą nokie. Jest najgorszym telefonem z jakim sie spotkałem. Działa bardziej topornie niż cep, nie ma absolutnie w ogóle pamięci. Odradzam.
.satfilm.net.pl | 12 Apr 2014, 11:04

Tomek3416
+ Dobra, aczkolwiek nie najlepsza bateria. Przy sporadycznym graniu po kilkanaście minut, korzystaniu z odtwarzacza mp3, jakieś pół godziny rozmowy, itp czas pracy wynosi od 1 do 2 dób.
+ Wyświetlacz mimo że nie jest jakiś super, spełnia swoją rolę, jest wyraźny i nawet w słońcu daje się odczytać. Dotyk dobry.
+ Głośność rozmów. Przy ruchliwej ulicy i na szkolnym korytarzu daje się dogadać, więc na plus.
+ Szybkość działania. Telefon przy podstawowych rzeczach działa dobrze, jednak aplikacje potrafią się zacinać. Mimo wszystko plus, dlatego że aplikacje które się zacinają należą do bardziej wymagających.
+/- Dźwięk. Brzmi średnio, ma problem z wysterowaniem dużych słuchawek nausznych, ale nie odraża dźwiękiem. Jako narzędzie do słuchania muzyki poza domem, gdzie jest duży szum otoczenia sprawdzi się dobrze. W domu, bądźmy szczerzy, są dużo lepsze źródła dźwięku niż komórka.
+/- Telefon jest wykonany adekwatnie do ceny czyli generalnie nie jest źle, jednakże np. otwór gniazda microUSB wygląda tandetnie.
- Aparat jest zły. Słaba jasność, marnie działająca autoregulacja jasności, zero głębi kolorów. Filmy nawet w dzień wychodzą ciemne. Kompletna porażka. W praktyce jest on bezużyteczny.
- Gniazdo słuchawek. Jest to Jack 3,5mm, pierwsze włożenie wtyku szło bardzo opornie i gniazdo było dość ciasne, po kilku zaledwie użyciach wtyk wchodzi luźno i słabo się trzyma w gnieździe, aczkolwiek gniazdo działa.

Ocena ogólna neutralna. Telefon nie ma odrażających wad, ani jakiś porywających zalet. To zwykły telefon dostępny u operatorów za złotówkę i jedna z lepszych propozycji w segmencie "zetafonów". Mimo tego, w ocenie ogólnej wypada przeciętnie.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 Apr 2014, 23:04
art
Telefon jeden z lepszych: dobra bateria. Maiałem ostatnio kilka, ale ten w porównaniu z innymi wypada najlepiej, działa płynnie, wytrzymały itd. Niestety ma wady - słaba szybkość internetu, tragiczny aparat i brak lampy błyskowej. Mimo to polecam osobom, które nie są tak bardzo wymagające :)
.play-internet.pl | 01 Apr 2014, 16:04
Kadh
Za tę cenę nic lepszego się nie znajdzie :) Telefon jest idealny dla mniej wymagających użytkowników, którzy nie potrzebują wielu aplikacji, gdyż przez ich dużą ilość ten galaxy może się lekko przycinać. Największe minusy to, jak dla mnie, mała klawiatura, która potrafi być niewygodna, jeśli jesteśmy na mieście/w ruchu i bardzo słaby aparat. Bateria przy minimalnym użytkowaniu potrafi wytrzymać 2 dni, ale jeśli używamy internetu, ten czas skraca się do niecałych 24h. Reszta bez zarzutu, działa tak, jak powinna. Polecam.
.213.167.6 | 29 Mar 2014, 22:03
hasan1232
Powiem szczerze: telefon mam od sierpnia 2013 r. a więc już pół roku styka. Jest to na pewno jeden z lepszych wyborów. Muzykę odtwarza przecudnie, dźwięk na dyktafonie też, internet(e-mail,gg itp) śmiga również super. Dodatkowo jest w miarę odporny(miał pare nieprzyjemnych upadków z roweru na asfalt podczas jazdy itp i nic po nim nie widać. Wszystko działa bez zarzutu, za małą cenę można mieć na prawdę (prawie) doskonały smartfon. Mówię prawie, gdyż ma jeden(i chyba tylko 1) minus- beznadziejny aparat. Do zdjęć nie polecam, ale do wszystkiego innego zdecydowanie jest to dobry wybór. Pozdrawiam.
.ip.netia.com.pl | 17 Mar 2014, 22:03
Lucas
Fajny telefon...gdyby wyszedł 3 lata temu.
.dynamic.chello.pl | 17 Mar 2014, 16:03
Tony :)
Witam, ja osobiście go jeszcze nie mam na własnośc, ale kolega mi go pozyczył na kilka dni teraz tak:
PLUSY:
- dużo pamięci RAM
- dotyk działa płynnie
Ja go używam tylko do gg, facebook'a i muzyki (muzyke odtwarza wybornie bym powiedział)
MINUSY:
- mały ekran
- procesor (mógłby być troszeczke lepszy :))
- mało pamięci ma w sobie (ale ma miejsce na karty SD, więc to nie kłopot)
Kupie sobie go, bo nie mam jakiś wymagań co do niego i dla mnie jest idealny :)
.centertel.pl | 13 Mar 2014, 15:03

Wszystkich opinii: 217. Pokazuję od 91 do 100.