R E K L A M A

Samsung Galaxy S5 Neo G903F
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 215. Pokazuję od 1 do 10.
59,1% 
 14,4% 
 26,5% 
markid4070
Telefon używam 3,5 roku, jak dotąd jako telefon działa bez zarzutu, robi zdjęcia przyzwoitej jakości, choć kiedyś miałem SG Note 4 który robił lepsze ale nie był wodoszczelny ;-), dużym plusem tego aparatu jest wodoodporność - nie ma obaw że się zamoczy, od jakiegoś czasu (ok rok) coraz bardziej się przycina podczas używania aplikacji sieciowych (poczta, przeglądarka, nawigacja, podgląd kamer, ...), prawdopodobnie ilość pobieranej zawartości przez te aplikacje systematycznie wzrasta i stąd gorsze działanie. Mimo 3,5 rocznej eksploatacji ekran nie jest zbytnio zarysowany, obudowa się trochę starła mimo użycia pokrowca, przyciski dalej działają pewnie. Ogólnie jestem z niego zadowolony, rozglądam się za czymś nowym ale jak dotąd nie jestem zdecydowany na konkretny model.
.58.216.14 | 04 Oct 2019, 11:10
DarekG173
Po 3 latach użytkowania mojego S5 Neo muszę powiedzieć że oceniam go na 5 z plusem! Telefon do tej pory działa rewelacyjnie, ma bardzo dobry wyświetlacz, dość dobry aparat przy dobrym oświetleniu. Bateria nadal oryginalna i starcza nadal na cały dzień pracy. Planuję już przesiąść się na inny nowszy telefon ale S5 Neo zostaje u mnie do końca. Działa nawet po kilku upadków gdzie przy jednym niestety pękła szybka ale działa dalej. Na minus bym zaliczył tylko trzeszczącą obudowę oraz schodzacą farbę z ramki. Polecam.
.248.253.209 | 27 May 2019, 14:05

nieznajomy
Nie wiem dlaczego jest tyle dobrych opinii na temat tego telefonu. Jest on porażką - zacina i ekran się wypala. Nie polecam.
.173.8.201 | 03 Apr 2019, 10:04
Stachu
Prawie 3 lata użytkowania. Koszt zakupu w play ok 1200 zł. Gdyby miał więcej ram byłoby miło. Generalnie wytrzymaly telefon(zaliczył kilkanaście upadków i kąpieli bez uszczerbku na działaniu) z dobrym aparatem i przyjemny w obsłudze.
.122.144.171 | 02 Mar 2019, 20:03

Najlepszy telefon
Opinia krótka zwięzła i na temat.
Jestem z telefonu bardzo ale to bardzo zadowolona.Telefon najlepszy x najlepszych,nigdy go na żaden inny nie zamienie,nie zacina się ,bardzo dobry aparat.w skrócie najlepszy telefon.Bardzo polecał?
.47.215.3 | 05 Jan 2019, 21:01
Galaxsfan
Niewątpliwie największą jego zaletą jest aparat. Zdjęć lepszych nie widziałem nawet na s9. Pixele, matryce i inne nie przekonują mnie jak zwykłe porównanie okiem. Mój egzemplarz działa do dziś i po długich poszukiwaniach czegoś nowszego chyba przy nim pozostanę. 3 lata bez awarii, ramka obdrapana jak karoseria w oplu, ale było sporo upadków, więc nie narzekam. Z naklejoną szybką przeżył i ma się dobrze. Sporo też gram i nie wiem co znaczy jakieś przycinanie, ale to może kwestia tego, że staram się dbać o porządek jak na pc-cie. Polecam.
.64.15.48 | 03 Jan 2019, 11:01
dadasdada
Telefon posiadałem grubo ponad 2 lata. Jeżeli chodzi o jakość wykonania to jest nieźle, jak na tamte lata to nawet bardzo dobrze. Świetna tylna klapka, która zdecydowanie poprawiała chwyt, oraz minimalizowała prawdopodobieństwo wyślizgnięcia się telefonu z ręki. Niestety o pomstę do nieba wołała ramka, która gubiła swój piękny chrom od samego patrzenia. Co prawda nie korzystałem z żadnego etui ochronnego, ale to nie jest żadne usprawiedliwienie. Wracając jeszcze do mięciutkiej klapki, nie zbierała zabrudzeń oraz rys. Chociaż po ponad dwóch latach na pewno nie wyglądała jak nowa. Jeżeli chodzi o ekran to cud miód i orzeszki. Do dziś robi wrażenie głębią czerni oraz kontrastem. Grzech nie wspomnieć o wodoodporności, która uratowała mój egzemplarz gdy przypadkiem skąpałem się w rzece. Co prawda, kolega któremu go dałem rozebrał go, tj zdjął klapkę zanim zdarzyłem go powstrzymać, przez co jak mniemam jakaś wilgoć do środka się dostała i bateria przez jakiś miesiąc ledwo zipała rozładowując się w piorunujacym tempie, ale wszystko wróciło do normy. Normy, która wynosiła przy spokojnym użytkowaniu jakieś dwa dni, jeżeli docisnąłem go bardziej to niestety siegać po ładowarkę musiałem już wieczorem. Nie mogłem też narzekać na samą szybkość działania, która była bardzo dobra. Dzisiaj można powiedzieć, że byłaby zadowalająca. I mimo, że S5 lubi się czasem sam zresetować, to można go było w kwestii szybkości i responsywności pochwalić. Aparat. Aparat w dobrych warunkach oświetleniowych zdjęcia robił lepsze nawet od 3/4 dzisiejszych średniopółkowców, może nawet z tej wyższej półki tego segmentu. Świetle detale, dobrze odwzorowane detale oraz kolorki robiły wrażenie na każdym, któremu pokazywałem foty z mojej eS piątki. Nawet na dużym ekranie dało sie je oglądać. Jeżeli chodzi o zdjęcia nocne to nie dawał rady. Z resztą, jak chyba każdy telefon z tamtego okresu. Szczerze mówiąc, gdyby nie fakt, że niefortunnie wysunął się z płytkiej kieszeni przy wysiadaniu z samochodu przy okazji uderzając kantem o próg auta, to korzystałbym z niego do dziś. Niestety, rozlany ekran był powodem naszego pożegnania. Jeszcze jednym mankamentem o którym wcześniej nie wspomniałem była pojemność 16gb. Miejsce bardzo szybko sie zapełniało, szczególnie jeżeli robiło się dużo fotek. Oczywiście na szczęście samsung zadbał o to dając nam slot na dodatkową pamięć SD. Generalnie telefon na pewno godny polecenia. Chociaż w dobie dzisiejszych bezramkowców na pewno wygląda już nieco archaicznie, ale dziadzio jest jeszcze żwawy i niejeden młokos mógłby się od niego uczyć.
.187.20.133 | 04 Dec 2018, 11:12
Przemek
Mam ten telefon trzeci rok i jest wyśmienity. Nie zamienię go na żaden inny dopóki nie pojawi się inny telefon z wymienną baterią!!!
Stara bateria trzyma 6-7 dni! A stało się to po zainstalowaniu pewnego oprogramowania!!! Telefonu używam do dzwonienia, robienia zdjęć, oglądania meczy LM, przeglądania netu i wysyłania SMSów/MMSów. Na komórce nie gram gdyż z wyjątkiem jednej gry nigdy nie byłem zainteresowany graniem na telefonie. O wszystkich jego zaletach napisał tutaj Mateusz. Podpisuję się pod nimi. Obawiam się, że lepszego telefonu mieć nie będę.
.173.148.49 | 04 Nov 2018, 13:11
bwaw
Masakryczny telefon , który co chwilę się zacina , nic nie da się zrobić . Nie polecam , bardzo nie polecam.
.193.208.129 | 17 Oct 2018, 20:10
Mazdella
Podzielam wszystkie pozytywne opinie. Mam takie same wrażenia z tym telefonem. Szukam czegoś nowego,obawiam się że już na tak dobry model nie trafię, myśląc o smartphone. Uwielbiam zdjęcia z tego aparatu. Jak bym zajęła folie zabezpieczajaca ekran i silikonowe etui to wygląda jak z salonu, bardzo wytrzymały...A wypadł z rąk nie jeden raz. Prawdą jest ze po 2,5 roku lekko zwolnił...nie oszukujmy się to nie jest na wieczność. Wymieniam bo syn naciska bym mu go dała;)
.147.34.112 | 16 Oct 2018, 10:10

Wszystkich opinii: 215. Pokazuję od 1 do 10.