R E K L A M A

Samsung Galaxy Pocket Plus
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 12. Pokazuję od 1 do 10.
16,7% 
 8,3% 
 75,0% 
goggy
Poprawcie bo w tym modelu jest bateria 1200mAh.
Poczytaj może informacje na karcie telefonu, dobrze? (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 May 2014, 13:05
boski
Witam,Mam ten tel od miesiaca i potrzebuje odpowiedzi-jak dodac w yraz do slownika t9 bo za zadne skarby nie mam pojecia jak to zrobic, bateria1200, nie zacina sie, narazie daje rade .prosze o odpowiedz
.dk.customer.tdc.net | 07 May 2014, 17:05

Gercio
Miałem telefon od pół roku, i niestety nie nadaje sie zbytnio do dzwonienia - wolny, zacina się, aby odebrać trzeba przejechać palcem w odpowiednim miejscu.

Pozatym nie działa blokada ekranu i klawiatury zbyt dobrze (sam się resetuje, wycisza, włącza internet itp...)

Pozbyłem się go :)
.internetia.net.pl | 19 Mar 2014, 17:03
Wacek
Witam, mam przed sobą ten telefon i bateria w nim ma pojemność 1200mAh. Pracuj w serwisie Samsunga, mogę podesłać fotkę. pzdr.
Dziękuję, nie trzeba. Samsung rzeczywiście podaje na zmianę 800 (np. tutaj: http://www.samsung.com/be/support/model/GT-S5301ZKAPRO-techspecs) i 1200 mAh. Być może jest to lokalna różnica albo różnica zależna od czasu sprzedaży. Dopisałem notkę w informacjach dodatkowych, dziękuję. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 Aug 2013, 14:08

DeVertus
Właśnie zastanawiam się nad zakupem tego telefonu. Wybrałem sobie dwa modele - Nokia 301 i ten Samsung - i z tych dwóch różnych modeli muszę wygrać. Trochę martwi mnie ta bateria 800 mAh. Od razu będę musiał dokupić oryginalną baterię o pojemności 1200 mAh, bo co to za odświeżony model, skoro ma trochę lepsze bebechy a gorszą baterię. Alternatywą jest LG L3 II, ale jest trochę droższy. Aktualnie mam niezawodnego Samsunga Galaxy S II i go sprzedaję.
.30.133.82.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 15 Jul 2013, 13:07
normalniusz
Fajny fonik :) Nieduży, niedrogi /można kupić nowy od 155 zł/ - i Samsung. Na pierwszy smartfon - w sam raz :) Bateria trochę mała, ale do 3 dni trzyma - jeśli się nie szaleje. Andek 4.0 i 4 GB pamięci mówią za siebie. Działa płynnie, nie zacina się. Za takie pieniądze nie warto ryzykować niepewnej chińszczyzny.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 Jul 2013, 19:07
maxin898
Czemu w specyfikacji jest android 2.3.6 jak galaxy pocket plus jest operowany przez ISC?
Jeśli dobrze rozumiem pytanie: "Features and specifications are subject to change without prior notification." Belgowie podali pierwotnie 2.3.6 - ale rzeczywiście, anglojęzyczna strona Samsunga z Hongkongu podaje ku mojemu niegasnącemu rozbawieniu, cytuję: "Android v4.0 (Ice-cream Sandwish)" - podkreślenie moje. Podobnie kilka innych, lokalnych oddziałów. Zmieniam oczywiście. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 Mar 2013, 14:03
ajfonczteryes
Nie jest identyczny i ramu ma 512
.dynamic.mm.pl | 26 Jan 2013, 18:01
Tak tylko
Chciałem powiedzieć że w dziale CENA jest wyszukiwany model Galaxy S Plus, ale żeby dać opinie to powiem że smartfon fajny, ale mały. A co się z tym wiąże jak mały i od Samsunga to cieszy tylko dobrym procesorem, aparat słaby, RAMu mało, ale jest dla takich trochę starszych dzieci i starszych osób (po 40. nie obraźcie się :))
Nie jesteśmy w stanie nic na to poradzić. Ceny są podawane przez serwisy zewnętrzne, na które nie mamy wpływu. Alternatywą jest niepodawanie ich w ogóle. (jf)
.244.36.76 | 21 Jan 2013, 20:01
dessgaron
JAAAAA. Ma o 18MHz lepszy procesor!!! I jest o niecałe 2g lżejszy od zwykłego pocketa. NIESAMOWITE!!! Szkoda tylko że bateria tu 800mAh a w zwykłem 1200mAh. Oczywiście nie wspominając o wymiarach np. Jest AŻ o 0,02mm cieńszy. Musze się zastanowić czy nie zamienić notk-a 2 na tego SMOKA :D
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 Jan 2013, 23:01

Wszystkich opinii: 12. Pokazuję od 1 do 10.