R E K L A M A

Samsung Galaxy Note II
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 204. Pokazuję od 91 do 100.
66,7% 
 7,8% 
 25,5% 
Dodger0
Naprawdę świetny, kupiłem go dla rysika i nie jestem rozczarowany, można nawet ładnie rysować :) Praktycznie nie da się go zwiesić. Duża bateria wytrzyma nawet 3 dni bez ładowania. Szkybki odbiór internetu. W przeciwieństwie do Xperii Z Ultra można go trzymać w ręku i w kieszeni, to jeszcze jest smartfon mimo dużego rozmiaru mogę go obsługiwać jedną ręką. Naprawdę szczerze polecam!
.echostar.pl | 04 Jul 2013, 20:07
galanty
Mam ten telefon od 2 tygodni i powiem tyle ze jest fantastyczny lepszego telefonu nie ma. Myslalem o s4 ale wybralem note2 i nie zaluje. Polecam do tego kupna.
.slupsk.vectranet.pl | 28 Jun 2013, 12:06

Marcin76uk
Fantastyczny telecon zero uwag o bebechach. Wady: mydelniczka plastk fantastik oraz glowna wada!!! Brak ekranu odpornego na zarysowania!!! 2 miesiace i juz sa rysy!!! To jakies jaja!!! Mialem galaxy s2 i ip5 i ekran byl jak nowy, a tu... ech wkurzylem sie :-( swietny telefon z kretynska niedorobka.
.bb.sky.com | 28 Jun 2013, 03:06
DjEsiu
A mnie dokładnie po trzech miesiącach zgasł i sie nie obudził. W tej chwili sobie pewnie leży gdzieś na depozytach MediaMarktu i czeka nie wiadomo na co. Oczywiście reklamacja w przypadku MM z ustawy. Mam nadzieje że dostanę nowy aparat :D
.icpnet.pl | 23 Jun 2013, 23:06

zibi
Witam! Przed zakupem tego smartfonu długo czytałem opinie i oglądałem recenzje. Jestem bardzo wymagający jeżeli chodzi o urządzenia mobilne. Minęły trzy miesiące jak go użytkuje i mogę stwierdzić że to najlepszy smartfon jaki mogłem wybrać. Szczerze polecam nie zdecydowanym na zakup i pozdrawiam!
.speed.planet.nl | 19 Jun 2013, 17:06
anonimus
Plusy:
- duży wyświetlacz
- rysik S Pen
- częste aktualizacje androida
- bateria działająca wyjątkowo długo
- brak zacięć
- zadziwiająca jakość zdjęć i filmów
- lampa błyskowa
- dobry głośnik i słuchawki
- wygląd interfejsu
- pop-up note, browser i video
- Notes S
- udostępnianie internetu innym przez wi-fi lub bluetooth
Minusów nie stwierdziłem.
.205.181.142.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 19 Jun 2013, 13:06
fufek1974
Kolego obtaish - Note to nie jest telefon dla mas. Ekran może i słabszy od Xperii Z, ale system ten sam, pozostałe parametry podobne, super bateria i pozostaje tylko przekonać się i przyzwyczaić do rozmiaru. Używam go już pół roku i nie widzę żadnych poważnych wad a pierdołami się nie przejmuję.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 Jun 2013, 13:06
Mazur
Wydaje mi się, że należało by uwzględnić w opisie danych technicznych następujący fakt - Galaxy Note 2 jako jeden z nielicznych lub nawet jedyny telefon na rynku potrafi nagrywać wideo 60, 120 lub nawet 240 klatek na sekundę (!) Co prawda jedynie w rozdzielczości 768x480 ale jest. Dodatkowo nagrywa szybki ruch x2, x4 oraz x8. Naprawdę fajne są te funkcje.
Moim ideałem jest baza danych, w której można znaleźć wszystkie, kompletne informacje o danym produkcie i do tego ma intuicyjną wyszukiwarkę, która odgaduje co chcę znaleźć - bez względu na to czy chcę się dowiedzieć jak dodać własny dzwonek, czy jakie są pełne dane techniczne modułu silniczka wibracyjnego. Nie mamy ani środków ani możliwości, by taką bazę stworzyć. Dodatkowe informacje zawsze muszą być uzupełnione przez własne poszukiwania albo dzięki użytkownikom takim jak Ty, którzy dzielą się z innymi swoją wiedzą. (jf)
.icpnet.pl | 05 Jun 2013, 19:06
obtaish
Slaby telefon. Zawiodlem sie na nim. Pusty android, nic ciekawego. Mialem go 4 miesiace i po zmianie na Xperie Z jestem mile zaskoczony. Roznica jest ogromna. Polecam wszyskim Xperie Z
.play-internet.pl | 04 Jun 2013, 15:06
roman69
Telefon jest swietny mialem juz rozne smartfony jednak ten bije wszystke polecam wszystkim
.dynamic.gprs.plus.pl | 04 Jun 2013, 07:06

Wszystkich opinii: 204. Pokazuję od 91 do 100.