R E K L A M A

Samsung Galaxy Note II
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 204. Pokazuję od 141 do 150.
66,7% 
 7,8% 
 25,5% 
podgladacz
Chciałbym ten telefon kupić i czytam opinie na temat tego cuda na tej stronie , przy czym zastanowiło mnie dlaczego informacje o nim pojawiają się o idealnie prawie o tej samej minucie . Wygląda to tak jakby osoby moderujące lub piszące miały tylko czas o godzinach 8:10, 10:10, 11:10 itd. Czy aby te opinie to nie jakaś ściema?
Zatrudniamy tu emerytowanych strugaczy zapałek, którzy piszą wszystkie te opinie przy świeczkach. Też narzekają na ściemę. A nieco bardziej serio: prawdopodobnie baza systemowa odświeża się o określonych, możliwych do wychwycenia porach pomimo ciągłej moderacji w godzinach pracy i nieco mniej regularnej poza -. (jf)
.play-internet.pl | 06 Jan 2013, 16:01
zuza29
czy note 2 ma takie funkcje jak w sgs3?
chodzi mi o to czy np. jak człowiek zamknie oczy to czy note 2 wygaśnie ekran/
.mielec.mm.pl | 05 Jan 2013, 01:01

BabciaAndroid
Telefon posiadam dopiero tydzień,ale już po tak krótkim czasie mogę stwierdzić, że telefon jest fantastyczny.Przeglądanie internetu i słuchanie muzyki to dla mnie podstawa. W Note 2 jest to tak komfortowe, funkcjonalne i instynktowne, że nawet ja-starsza pani-temu podołałam! Sama, powoli dochodzę do wciąż nowych możliwości tego telefonu i jest to niezwykłe.Ktoś na forum wspomniał o trudności pisania jedną ręką z uwagi na gabaryty. A przecież jest funkcja obsługi jedną ręką (również lewą), dzięki której możemy i pisać sms i wykonywać połączenie i liczyć na kalkulatorze.Mnie osobiście to nie potrzebne, świetnie daję sobie radę na podstawowej klawiaturze...a przecież nie mam dłuższych palców niż te przeciętne.Jest takie świetne powiedzenie, które doskonale oddaje podejście Polaków do wszystkiego co nowe, co kupią, co dostaną. Wieczne malkontenctwo. " Za kwaśne, za słodkie, za słone...jak zwykle marzenie spełnione"! Ale z drugiej strony, każdy ma prawo do własnego zdania. Dlatego ten ten telefon gorąco polecam. Jak dla mnie PEREŁKA.Pzdr
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 Jan 2013, 16:01
reyes
Note 2 to król wśród smartfonów dostępnych obecnie na rynku. Nim go kupiłem, miałem sgs3 i iphone'a 4s, jednak note2 jest wyraźnie lepszy. Niby taki sam jak s3, ale bardziej funkcjonalny. Przy jego możliwosciach chowa się każda lumia i htc one+. Polecam.
.play-internet.pl | 31 Dec 2012, 08:12

Geloz
Telefon posiadam od 2 tygodni. Przesiadłem się z HTC HD2 na WM 6.5. Jak już ktoś wspominał wcześniej to porównanie jaj dzień do nocy. Telefon zachwyca jakością wyświetlacza i płynnością działania. Sam system Android prowadzi użytkownika jak ślepca za rękę. Pełna synchronizacja z Gmail i Google Account nie wspominając o Facebooku wprost powala prostotą i funkcjonalnością działania. Android nie zwiesił mi się ani razu przez 2 tygodnie użytkowania i pomimo instalacji kilkunastu aplikacji i używania ich po kilka naraz. Bateria wytrzymuje od 24 do 36 h normalnego użytkowania. Najkrótszy czas działania jaki zaobserwowałem to 6h (trasa Rzeszów - Kraków - Rzeszów na nawigacji Google Maps z działającym Yanosikiem w tle + rozmowy i pisanie sms głosowych). Brawa dla rysika (chowany w obudowie). Naprawę fajny gadżet, przydaje się do zainstalowanej oryginalnie aplikacji NoteS. Jedyny minus jaki zauważyłem to tylna klapka (osłona baterii). Używając wcześniej smartphona (jak wspominałem HTC HD2) byłem nastawiony na użytkowanie baterii 1 dzień, więc zakupiłem oryginalną bateria z ładowarką. Zmieniając codziennie bateria na naładowaną zastanawiam się ile wytrzyma mi w/w klapka wykonana z marnej jakości plastiku. Po za tym jak dotąd nie stwierdziłem większym problemów z użytkowaniem Note 2. Gorąco Polecam.
.adsl.inetia.pl | 30 Dec 2012, 20:12
delorian
Może i jest ładny ale za to bardzo duży. Za duży jest. Jak taki telefon można trzymać jedną reka by pisać smsa. Albo jak go wsadzić do kieszeni od spodni. Przy schylaniu trzeba uważać aby go nie uszkodzić pod naporem ciężaru ciała. Jest za duży. Już lepiej tablet nosić zamiast niego. Ta wielkość poraża!!! Jak tak dalej pójdzie to będą robić telefony wielkości standardowego laptopa. Masakra.
.cdma.centertel.pl | 30 Dec 2012, 15:12
o_rly
Telefon mam od 4 dni. Oto moje dotychczasowe spostrzeżenia:
Negatywy:
- zacznę od największego - w systemie jelly bean 4.1.1 nie da się zapisywać na karcie pamięci (sdxc 64 gb) niczego oprócz zdjęć i wideo (nie można przenosić żadnych aplikacji na kartę z pamięci telefonu) - jeśli ktoś z Państwa zna sposób na ominięcie tego problemu bez rootowania, bardzo proszę o pomysły.
Pozytywy:
- potężny sprzęt, który na smartfonowym rynku obsłuży dosłownie wszystko, bez przycinania; płynnie chodzi nawet kilka aplikacji na raz,
- wielka wygoda przy surfowaniu po internecie, oglądaniu filmów,
- obsługuje aero2 - internet (w tym np. Youtube) śmiga aż miło mimo 0,5 mb/s.,
- dobry aparat, dużo ciekawych funkcji.
Pozdrawiam.
.acn.waw.pl | 25 Dec 2012, 02:12
samsungfan01
Czy do tego telefonu na pewno pasują wszystkie karty micro SD (tj. micro sd, micro SDHC, micro SDXC) ? To ważne
.acn.waw.pl | 22 Dec 2012, 19:12
fufek83
Tak, ma wideorozmowy.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 Dec 2012, 22:12
Streak5
Szanowni mam pytanie. Czy GT-N7100 na pewno ma szybe Gorilla Glas (jakakolwiek)? W specyfikacji producenta nie jest to wymienione. W niniejszych opiniach przewija sie informacja ze jednak jest Gor.Gl. Mozecie odeslac mnie gdzies do zrodła? Mam STREAK5 DELLa i jestem bliski kupna NOTE2 ale wiem tez z doswiadczenia jak wazna jest mocna szybka w tego typu duzych ekranach smartphonow. Mysle, ze uratowala mojego STREAKa nie jeden raz. Po 1,5 uzytkowania (bez zadnych oslonek) na prawde nie mam tu zadnej ryski :)
Podkreślam, że w naszej specyfikacji nie ma żadnej informacji o Gorilla Glass. Odpowiedź pomocy Samsunga jest w pierwszym linku. (jf)

.interia.pl | 18 Dec 2012, 20:12

Wszystkich opinii: 204. Pokazuję od 141 do 150.