R E K L A M A

Samsung Galaxy A8 2018
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 31. Pokazuję od 1 do 10.
61,3% 
 22,6% 
 16,1% 
RAFAŁ 1984
Witam telefon po roku użytkowania sprawuje się bardzo dobrze, również bateria długo trzyma.
.29.79.67 | 08 Nov 2019, 08:11
Uzytkowniczka
Posiadam telefon od lutego 2018. Jestem bardzo zadowolona. Wykonanie bardzo dokładne. Materialy porządne, nie drapia się. Dziwia mnie opinie o słabej jakości zdjęć. Zrobilam nim kilka tysięcy zdjęć, z czego czesc z jadącego samochodu, przez szybe, w ruchu, w czarno bieli i kolorze- wszystkie wyszly perfekcyjnie, bez problemu bez zadnych korekt wyszly powiększenia w druku do A4,a przypuszczam ze i do A3 spokojnie by wyszly. Bateria jak to bateria 1-2, maks 3 dni, ale uważam,ze nie jest zle. Nic się nie wiesza, nie wylacza w trakcie. Nie używam telefonu do zadnych gier, ale mam mnóstwo innych aplikacji, które dzialaja bez zarzutu,wiec z telefonu -reasumując jest bardz, bardzo zadowolona i polecam.
.221.114.130 | 23 Oct 2019, 11:10

zadowolona
Mam telefon od 1,5 roku i sprawuję mi się bardzo dobrze . Zdjecia robi dobre a;e do bardzo dobrego troche brakuje. Jak dla mnie jest szybki i działa bez zarzutów. kolor złoty telefonu jest piękny dla kobiety (polecam) z czystyn sumieniem. Bardzo dbam o telefon i nie ma żadnej rysy na wyświetlaczu i obudowie.
.77.138.241 | 08 Oct 2019, 20:10
Anubis
Telefon z playa, szybki debrand - wgrane XEO polska i git. System śmiga, w marcu dostanie andka 9pie
Wykonanie-super, szkło, metal i ip68, dobrze leży w dłoni, ekran amoled, więc wiadomo... wypas. Zdjęcia jak to w średniaku, bardzo dobre przy dobrym świetle, gorsze w złych warunkach. Bateria dobrze trzyma. Sam jako posiadacz s9+ oraz mi mixa 2s polecam ten telefonik. Kupiony dla żony w złotym kolorze... wygląda super. Długo się zastanawiałem, oglądałem inne: p smart 2019, nokia 7.1, motki g7, mi 8se, ale we wszystkich coś nie tak. Plastikowe wykonanie albo jarmarkowe świecące plastiki, za wysokie klocki lub 3 gb ramu. A8 2018 ma 150 mm wysokości i 70 szerokości jak dla kobiety idealny. Kupiłem okazyjnie z gwarancją do 2020 za 700 zł więc w tej cenie polecam!
.116.133.161 | 04 Mar 2019, 13:03

gustaw2115
To tak . Zacznijmy od tego że to jest tylko moje zdanie o Samsungu A8 więc proszę się nie czepiać. Telefon nie poraża może szybkością Ale jest po prostu szybki. Co do baterii to 3000mah w zupełności wystarcza na 1.5 dnia nawet . Co do zdjęcia, nie najlepsze Ale nie najgorsze , tak i wiem że nie ma stabilizacji, Ale pomyślmy telefon w tej chwilii dostaniecie za 1100zł! Nowy ! Bardzo dobry telefon jak na swoją polke cenową . Denerwują mnie szczególnie ludzie którzy gadają o jakiś chińskich szansach np. Pocophone w swojej cenie ma tylko dobra wydajność, Za to samsung o wiele lepszy wyswietlacz może nie taka rozdzielczość jak w pocophone lub innych tel Ale jest to przypominam jeden z najlepszych , jak nie najlepszy wyświetlacz na świecie. Telefon po prostu wart swojej ceny !
.0.80.106 | 08 Feb 2019, 20:02
Misiek
Miałem A8 2018 przez 2 miesiące. Dbam o telefony. Na wyświetlaczu miałem szkło. Plecki w gumowym, matowym etui. Któregoś dnia zdjąłem etui, bo trzeba spod etui kurz wydmuchać. I co? Plecki telefonu były popękane. Pajęczyna! Nigdy nie upadł, daję słowo. 200 zł oryginalna klapka na tył. Nigdy więcej szklanych telefonów.
.88.125.28 | 08 Feb 2019, 07:02
Daniel
Telefon bardzo przyjemny w użytkowaniu. Mam go od dwóch miesięcy. Na chwilę obecną kosztuje 1200 zł. Za granicą 299?. Kupiłem z powodu pełnego dual sim z możliwością rozbudowy pamięci o kartę SD.
Telefon wodoszczelny, wielokrotnie przetestowane. Aparat to nie czołówka rynkowa ale czego by oczekiwać za taką kwotę. Wkurza mnie jedynie problem przy próbie wykonania zdjęcia macro.
Bateria daje radę. Średnio Sot od 5-5.5h przy aktywności ~33h (WiFi/Lte). Przy aktywności ~18h Sot Maks do osiągnięcia 8.5 na WiFi. BT cały czas połączony z Smartwach'em.
Bardzo dobre wykonanie bryły telefonu, nic nie trzeszczy. Czytnik palca trochę wolny ale mniej się myli jak w Honor 8. Telefon stabilnie pracuje choć wolniej od Honora. Jestem zadowolony i szczerze polecam.
.90.204.183 | 27 Jan 2019, 22:01
Marcin
Posiadam telefon od miesiąca i powiem krótko jak dla mnie telefon ok. Telefon ma to co powinien miec. Pewnie znajda sie tacy co powiedzą ze jest do bani,że jest drogi,ze za tą cene mogą miec lepszy sprzęt. Ale to kwestia gustu i upodobań. Ja jak najbardziej polecam!
.122.214.55 | 27 Jan 2019, 10:01
Janzab
Mam A8 od 3 miesięcy. Telefon bardzo ładny [ złoty ] przyjazne menu, ale aparat to totalna porażka. Wcześniej miałem Kiano Elegance 5,0 za 300zł. ale robił dużo lepsze zdjęcia niż A 8 za 1440 zł. Zdjęcia wychodzą poruszone nawet w opcji sport. A na co komu to rozmywanie tła to już absolutnie nie mam pojęcia. To nie aparat profesjonalny do foto tylko telefon i chcę aby wszystko było ostre, osoby na drugim planie też. Chcę się go jak najszybciej pozbyć.
.160.49.105 | 03 Jan 2019, 10:01
r2d2
Telefon bardzo dobry. Opinie wystawiam po kilku miesiacach używania. Polecam w 100%. Oczywiście jeżeli ktoś spodziewa się że A8 będzie tak wydajna jak s8 za połowę ceny no to nieporozumienie. Jednak w tej kat. cenowej to bardzo dobry wybór. Jedyny minus to faktycznie brak stabilizacji aparatu
.119.208.97 | 26 Dec 2018, 12:12

Wszystkich opinii: 31. Pokazuję od 1 do 10.