R E K L A M A

Samsung Galaxy A7 2018
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 60. Pokazuję od 1 do 10.
73,3% 
 13,3% 
 13,3% 
Max
Używam telefonu od 1 roku i mam mieszane uczucia, ponieważ z jednej strony świetny ekran i dobra bateria, a z drugiej strony nowy system, który strasznie spowalnia telefon. Szkoda że nie ma IP68, bo telefon robi niezłe zdjęcia.
Ostatecznie polecam kupić starszego flagowca od samsunga, bo ma wszystko najlepsze ze starszego roku, a nie rzeczy przeciętne z tego roku.
.175.46.86 | 30 Jan 2020, 12:01
wawa
Polecam Żadne Huaiweie czy Redmi badziewie ze szpiegowskim oprogramowaniem prosto od chińskiej partii ludowej...

Znakomity aparat, nie zawiesza się, nie muli, bez problemów blokuję googla czy wszystkie zbędne oprogramowanie. Za tę cenę najlepszy w swojej klasie.

Jedyny minus to bateria ale w żadnym z chinczyków nie mialem lepszej.
.11.222.119 | 26 Dec 2019, 14:12

Daniel Koko
A co do wyswietlaczy. Tel mam go około rok i jeszcze nie pękł.ale jak sie doklada szybki ochronne nie posiadam to sie traci rownowage przy spadaniu mi upadl nie raz i nie pekl jest wywazony ze lepiej sie zachowuje jako golas niz z szybkami i etui.
.47.81.80 | 03 Dec 2019, 16:12
Zs_konsulting
Super sprzęcik, lepszy od s8
.239.14.240 | 27 Sep 2019, 10:09

Klara
Zakup tego telefonu był strzałem w 10. Jestem w pełni zadowolona. Wyświetlacz ma piękne kolory. Aparat robi dobre zdjęcia. Jest to oczywiście opinia zwykłej osoby a nie super znawcy fotografii i maniaka smartfonowego. Takie osoby zresztą z pewnością zakupią dużo droższy telefon. Przy jego cenie rynkowej jakość jest bardzo wysoka. Jedynymi rzeczami do których mogłabym się przyczepić jest bateria. Nie korzystam z telefonu jakoś nałogowa ciągle mając otwartych mnóstwo aplikacji, albo grając w gry, ale chciałoby się aby bateria trzymała dłużej. Może to zbyt wysokie wymagania, bowiem teraz nie ma zbyt wiele telefonów z dużymi bateriami. Obudowa telefonu jest plastikowa, trochę to razi, ale też telefon nie kosztuje zbyt wiele aby oczekiwać czegoś lepszego. Uczulić należy jednak na łatwość uszkodzeń.
Jeśli miałabym jeszcze raz dokonać wyboru to w tej kategorii cenowej z pewnością wybrałabym go ponownie.
.175.86.233 | 26 Sep 2019, 19:09
etienee
Telefon świetnie się sprawuje. Mam go rok. Super. Tylko, że uważam, że dawanie złej opinii bo telefon spadł i pękła szybka [nie ma sensu]. Mnie żaden telefon nie upadł i dodatkowo mam ochronę wyświetlacza.
Kupuje tylko samsungi i miałam S4 J7 i teraz A7 Wczesniej też były samsungi. jedynie inne to miałam nokie.
.78.120.19 | 27 Aug 2019, 11:08
emciablum@gmail.com
Witam, oddałam mój telefon do naprawy z sieci skąd go mam. Telefon tracił zasięg po dwóch dniach przestał działać, nie dało się go naładować. Dzisiaj otrzymałam telefon, że naprawę muszę pokryć, gdyż była ingerencja wilgoci.
.68.227.213.multiplay.pl | 12 Aug 2019, 15:08
Patrycja
Nie polecam ze względu na bardzo delikatny ekran Miałam ten telefon przez 3 miesiące, noszony w obudowie, z dodatkowym szkłem na ekranie Nagle mi upadł i niestety nie pomogła ani szybka, ani pokrowiec - na krawędzi pojawił się delikatny pajączek, ale nie przeszkadzało to jakoś szczególnie i telefon normalnie funkcjonował Natomiast po ok 12h na ekranie zaczęły pojawia się najpierw jasne plamki, następnie coraz ciemniejsze, aż po 2-3h ekran całkowicie się rozlał W serwisie playa poinformowano mnie, że co prawda wymiana ekranu to 300zł, ale nie podejmą się jej jeśli nie zapłacę dodatkowych 200zł za wyłamanie tylnej obudowy i zastąpienie jej nową Przeszukałam internet i niestety okazało się, że nie jest to odosobniony przypadek Szkoda płacić 500zł za naprawę ze świadomością, że niestety te ekrany tak mają i za chwilę historia może się powtórzyć
.93.94.37 | 10 Aug 2019, 16:08
AnnaT1977
Do BorysB
Chłopaku - szacun za takie szerokie i szczegółowe testy! A teraz czepiapialstwo: jeśli jeden telefon wykrywa jedną satelitĘ, drugi dwie satelitY, to trzeci może wykryć nawet milion pięćset dwa dziewięćset SATELIT!, byle nie wykrywał SATELITÓW? Tyle w temacie.

Telefon użytkuję od pół roku i podpisuję się pod innymi opiniami, że to jest bardzo dobry telefon, bez wodotrysków, jest po prostu dobry i już! To telefon jest dla mnie, nie ja dla telefonu. Z zasięgiem mam problem jedynie w pracy (inny operator), natomiast we wszystkich innych miejscach zwyczajnie hula. Problem pojawia się tylko w sytuacji, kiedy rozmawiam na głośniku i chcę na już sprawdzić coś w sieci - nic z tego, ale nie rozpaczam z tego powodu... Jeśli w weekend zrobię sobie detoks od ciągłego trzymania go w ręku, bateria wystarcza na ok 40 godzin. Czujnik linii papilarnych działa bez zarzutu, choć ustawianie go było drogą przez mękę, ale jest i działa. Brak diody powiadomień rekompensuje mi SmartWatch Galaxy. Denerwuje mnie tylko, że przychodzące powiadomienia z FB przeszkadzają w słuchaniu muzyki i fakt, iż podłączone słuchawki nie wyciszają dzwonka.
Ogólnie polecam, a niebawem będę miała drugi ten sam model, to o czymś świadczy...
.147.106.102 | 30 Jul 2019, 21:07
maci3k
Aktualizacja do Android 9 już dostępna od piątku:)
.156.131.100 | 30 Jun 2019, 08:06

Wszystkich opinii: 60. Pokazuję od 1 do 10.