R E K L A M A

Samsung Galaxy A5 2017
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 207. Pokazuję od 1 do 10.
65,2% 
 14,0% 
 20,8% 
zipzap
Czytając opinie w których ktoś jako wadę i "masakrę" podaje złącze USB-C ręce opadają... Telefonu używam już 3 lata i jest to jeden z bardziej udanych modeli Samsunga. Bateria po takim czasie nie straciła pojemności i ciągle trzyma cały dzień nawet przy nieco większym obciążeniu. Aparat jest faktycznie średni, a szklana obudowa to zawsze ryzyko potłuczenia ale w moim przypadku mimo tego, że spadł kilka razy z wysokości około metra wygląda jak nowa. Z tego co wiem model ten wyszedł w wariancie z procesorem Qualcomm i Exynos z czego tylko wersja z Exynosem jest godna uwagi.
.213.72.250 | 28 Jan 2020, 14:01
daras
A5 2017 użytkuję ponad dwa lata...Zalety to niska cena , dobra bateria i szybkie ładowanie no i jak najbardziej odporność na wszelkie upadki z wysokości 1,5 - 2 metry,,,..Minusy to brak powiadomień (diod ) o połączeniach telefonicznych, sms-ach itp...No i nie działa Android Auto jak należy....Zrywa połączenie pomimo,że zmieniam kabel USB, czy ściągam kolejne wersje AA..W skali 1-5 telefon oceniam na 3,5...
.221.129.197 | 13 Dec 2019, 00:12

Karolina
Telefon posiadam już 2 lata. Nie mam nic do zarzucenia, bateria przy normalnym użytkowaniu trzyma cały dzień, przy mocniejszej eksploatacji np. przy grach kilka godzin max. Nieliczne zacięcia, które zazwyczaj nie przeszkadzają w użytkowaniu smartfona. Do tej pory to jeden z lepszych modeli jaki miałam (na motoroli, LG, czy nokii z podobnej półki cenowej bardzo się zawiodłam). Jedyne zastrzeżenie jakie mam skierowane jest w stronę aparatu. Zdjęcia wychodzą średnie, a przy słabym świetle bardzo słabe oraz tylna część telefonu strasznie się palcuje, ale case rozwiązuje sprawę. Także ogólnie polecam, jeżeli ktoś szuka wytrzymałego modelu (odporny na wodę oraz spadki wysokości), przy czym nie zwraca większej uwagi na aparat :) Wersja 3 RAM/32GB pamięci wew. jest okej do standardowego użytkowania telefonu
.216.81.58 | 18 Nov 2019, 11:11
infinite 56
Poczatkowo świetny model, lecz z czasem są z nim coraz większe problemy - zamula, a co najgorsze, "gubią się" wibracje. Telefon po proatu przestaje wibrować, mimo, iż wszystkie funkcje wibracji są włączone. Juz kilkakrotnie wibracje wracały, po czym znowu się gubiły. Jest to duży mankament, utrudnia codzienne korzystanie z telefonu. Nie polecam. Są modele bardziej warte uwagi.
.173.104.110 | 18 Nov 2019, 01:11

To666
szzybkie działanie i ładowanie
.175.227.110 | 17 Nov 2019, 04:11
Marek B
Dobry telefon dla mnie brakuje tylko ładowania bezprzewodowego.
.111.195.218 | 12 Oct 2019, 13:10
Kacper
Telefon nie jest wart swojej ceny! Aparat bardzo słaby lepsze zdjęcia robią tańsze telefony, jeśli ustawicie jasność na zdjęciu to spodziewajcie się że za 3 sekundy ta jasność zmieni się na domyślną. USB typu C, to totalna porazka. Jeśli będziecie chcieli pożyczyć ładowarke od kumpli to nie oczekujcie , że będziecie ją mogli podłączyć. Gry strasznie zacinają, plusem telefonu jest to , że jest przynajmniej wodoodporny, wiele mi razy spadł i się nie rozbił, choć nie mam szybki ochronnej. Telefon po paru miesięcach ogółem zamula. Ciągłe pojawianie się , że jest problem z tacką sim bardzo dobija, zwłaszcza w ważnych sprawach. Nie Polecam , starsze modele z serii A są o wiele lepsze, i tańsze :)
.140.152.40 | 05 Oct 2019, 12:10
.
Fajny telefon, szybko działa, ładuje też szybko, kamera super, nie mam z nim żadnych problemów, bateria trzyma ok. 1 dzień przy średnim użytkowaniu, zdecydowanie polecam
.173.222.51 | 05 Sep 2019, 07:09
Agnes
No to u mnie wręcz przeciwnie najgorszy Samsung jaki miałam. Mam go półtora roku, baterie muszę ładować 2 razy dziennie nie wspominając o tym, że mam cały w obudowie i jak ją ściągnęłam do czyszczenia, to cała tylna obudowa telefonu jest popękana, wiec nigdy więcej. Odkąd pamiętam, zawsze miałam telefony Samsung, ale tego nigdy więcej, pozdrawiam.
.123.195.5 | 18 Aug 2019, 15:08
KasiaN
Użytkuje ten telefon już od roku. Poprzednio również miałam samsunga, korzystam z wielu aplikacji, czytam ksiażki oraz slucham audiobookow. Telefon sie swietnie sprawdza, bardzo dlugo trzyma bateria - laduje tylko noca, a i tak caly dzien moge dzwonic piaac smsy, korzystac z aplikacji typu messenger i czytac ksiazki. Bateria pada dopiero na 2 dzien. Jest mozliwosc wlaczenia oszczędzania energii. Polecam serdecznie
.207.181.17 | 07 Aug 2019, 18:08

Wszystkich opinii: 207. Pokazuję od 1 do 10.