R E K L A M A

Redmi Note 8 Pro
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 81. Pokazuję od 41 do 50.
65,4% 
 9,9% 
 24,7% 
urs
Chciałem napisać, że bateria trzyma mi 3-4 dni (tak dni) przy moim normalnym użytkowaniu, dla mnie jest to wynik dużo wyżej od tego czego się spodziewałem. Cała reszta jest na bardzo przyzwoitym poziomie z większymi lub mniejszymi mankamentami. Polecam
.160.158.43 | 14 Nov 2019, 21:11
Darek
Mam ten telefon od 2 dni w konfiguracji 6/128. Wcześniej miałem Note 4. Faktycznie aparat tylny jest trochę wystający, ale silikonowa obudowa, która była w zestawie załatwia sprawę. Dioda powiadomień trochę mała w porównaniu z poprzednikiem. Urządzenie w tych pieniądzach (730zł) jest rewelacyjne. Jakość do ceny znakomita.
.5.184.76 | 14 Nov 2019, 12:11

Aston
Jestem wlascicielem tego telefonu od 3 dni narazie telefon sprawuje sie idealnie. Nic nie tnie nic nie przycina, wszystko smiga jak trzeba ;) zdjecia robi bardzo ładne. Gry odpalane na najwyzszych detalach bez scinki, przykladowo Call of duty mobile smiga idealnie !!!
.147.32.120 | 13 Nov 2019, 19:11
White
Telefon posiadam od kilku tygodni. Uważam go za bardzo udany zakup. Pamięć RAM była jednym z priorytetów podczas wyboru sprzętu i cenowo nie znajdziemy nic lepszego z 6 GB. Jest to mój drugi telefon Xiaomi i widzę wiele usprawnień względem starszego modelu. Wielkość i waga nie przeszkadza mi wcale (dano temu byłem przez 3 lata użytkownikiem Xperii Z Ultra). Mając dużą dłoń, bez problemu obsługuję telefon jedną ręką a rozmowy prowadzę wyłącznie przez słuchawkę bluetooth lub na głośniku. Przeglądanie internetu na tym wyświetlaczu jest bardzo przyjemne. Bateria jest kapitalna!!! Na starszym telefonie od godziny 7 do 12 zostawało mi 30% a obecnie przy takim samym a nawet bardziej intensywnym użytkowaniu w tym samym czasie mam 70%. Jako zwykły użytkownik, który wymaga szybkiej, sprawniej i komfortowej pracy na telefonie,nie wnikając głębiej w najdrobniejsze parametry, jestem zachwycony ze stosunku ceny do jakości i gorąco polecam. Wystające aparaty są problemem ale polecam odbudowy ROAR,które są bardzo solidne i w tym przypadku są grubsze od aparatu i tworzą płaską powierzchnię z tyłu. Telefon sprawia wrażenie pancernego ale w żaden sposób mi to nie przeszkadza.
.231.24.26 | 13 Nov 2019, 10:11

Waldek
Do wcześniejszej opini. Jest możliwość odrzucania połączeń, jest możliwość przypisania dzwonka do kontaktu, można skopiować otrzymaną wiadomość do schowka.
.146.98.190 | 11 Nov 2019, 20:11
Łukasz
Telefon posiadam już od kilku dni i sprawuje się dobrze. Działa bardzo płynnie, czytnik linii papilarnych jest jak błyskawica. Aparat bez szału, ale też bez tragedii. GPS w telefonie daje radę i działa bez zarzutów. Co do baterii - korzystam dosyć intensywnie z telefonu i naprawdę ciężko go rozładować, więc jak najbardziej na plus.
Dziwi mnie, że niektórzy są tak zadziwieni wagą i wielkością telefonu. Jest on trochę nieporęczny, ale aspekty wizualne można sprawdzić osobiście w sklepie lub na stronie, więc nie powinno być to jakieś wielkie zaskoczenie.
Największy minus to na pewno mocno wystające aparaty, ale etui i szkło hartowane na obiektywy powinno załatwić sprawę. Osobiście nie pasuje mi również dioda powiadomień, z racji tego, że jest słabo widoczna.
Podsumowując, jest to mój pierwszy Xiaomi i wciąż się go uczę, ale za cenę 1100 zł telefon jest godny polecenia (zwłaszcza w kolorze zielonym). W tej półce cenowej nikt nie powinien oczekiwać bezbłędnego flagowca.
.29.159.5 | 10 Nov 2019, 11:11
Miszka
Jak widać telefon wywołuje skrajne emocje. Każdy ma prawo do swojej opinii, gorzej jeśli obraża się innych. Według mnie cena sprzętu nie rekompensuje wad jakie posiada. Nie piszę o szczegółach by nie zostać zhejtowany. Ogolnie nie polecam.
.0.21.13 | 09 Nov 2019, 20:11
Człowiek
Telefon spisuje się bardzo dobrze, co do aparatu, robi zdjęcia ok (telefon jest tani jak na to co oferuje) chcesz mieć świetne zdjęcia? Kup sobie aparat do cholery i nie wylewaj wiadra pomyj na telefon który nie kosztuje ponad 5000zł. Ktoś dodał komentarz negatywny bo mu automatyczne ustawianie jasności przeszkadza... Może tak zmień ustawienia mózgu? I na prawdę ktoś daje - za wielkość... Naprawdę? Oceniacie negatywnie wielkość telefonu... Który i tak miał być wielki? Weźcie sobie kupcie Nokie 3310 i zamknijcie lby. Telefon w stosunku jakości do ceny dla mnie 10/10
.254.129.128 | 09 Nov 2019, 18:11
Entropia
Ten model to jakaś porażka:
-brak Miui dialera (=brak możliwości odrzucenia połączenia przychodzącego - dostępne opcje to : odbierz lub wyślij wiadomość), brak możliwości nagrywania połączeń.
-brak Miui kontaktów, nie ma możliwości przypisania dzwonka do kontaktu ,
-brak wiadomości Mi ,nie można skopiować otrzymanej wiadomości do schowka.
To wszystko zastąpione zostało wykastrowaną z funkcjonalności aplikacją Google bez możliwości jej odinstalowania.
.4.172.207 | 09 Nov 2019, 16:11
Michał
Witam.
Posiadam telefon od pewnego czasu,
Przesiadka z redmi note 4x.
Sam interfejs nie różni się od tego w starszych telefonach, więc problemu w przerzuceniu na nowszy model nie będzie żadnego pod tym względem.
Co do samego urządzenia;
Bateria spokojnie wytrzymuje 2dni.
Aparat robi bardzo ładne zdjęcia przy dobrym swietle, po ciemku słabe.
Sam design jest przepiękny, należy jednak uważać na dość wystający aparat (obowiązkowo grube etui, które zrówna płaszczyznę, lub by nie odejmować mu ślicznego wyglądu, najlepiej dopłacić za ubezpieczenie w razie stłuczenia etc. I nosić bez (subiektywna opinia)).
Odcisk linii papilarnych wykrywa niesamowicie szybko.
Gdyby komuś przeszkadzała łezka na przednim aparacie, można ustawić aby górna część ekranu, wypełniła się czarnym paseczkiem i wygląda jak standardowy telefon.
Ogólnie polecam serdecznie.
Za około 1200zł. Nie sposób znaleźć lepszego sprzętu. Bije na głowę rywali droższych marek, gdzie płaci się właśnie tylko i wyłącznie za markę.
Ps. Media tej naprawdę daje radę, nie jest gorszy od snap dragona.
Pozdrawiam.
.173.40.126 | 09 Nov 2019, 08:11

Wszystkich opinii: 81. Pokazuję od 41 do 50.