R E K L A M A

Redmi Note 8 Pro
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 56. Pokazuję od 21 do 30.
67,9% 
 10,7% 
 21,4% 
Łukasz
Telefon posiadam już od kilku dni i sprawuje się dobrze. Działa bardzo płynnie, czytnik linii papilarnych jest jak błyskawica. Aparat bez szału, ale też bez tragedii. GPS w telefonie daje radę i działa bez zarzutów. Co do baterii - korzystam dosyć intensywnie z telefonu i naprawdę ciężko go rozładować, więc jak najbardziej na plus.
Dziwi mnie, że niektórzy są tak zadziwieni wagą i wielkością telefonu. Jest on trochę nieporęczny, ale aspekty wizualne można sprawdzić osobiście w sklepie lub na stronie, więc nie powinno być to jakieś wielkie zaskoczenie.
Największy minus to na pewno mocno wystające aparaty, ale etui i szkło hartowane na obiektywy powinno załatwić sprawę. Osobiście nie pasuje mi również dioda powiadomień, z racji tego, że jest słabo widoczna.
Podsumowując, jest to mój pierwszy Xiaomi i wciąż się go uczę, ale za cenę 1100 zł telefon jest godny polecenia (zwłaszcza w kolorze zielonym). W tej półce cenowej nikt nie powinien oczekiwać bezbłędnego flagowca.
.29.159.5 | 10 Nov 2019, 11:11
Miszka
Jak widać telefon wywołuje skrajne emocje. Każdy ma prawo do swojej opinii, gorzej jeśli obraża się innych. Według mnie cena sprzętu nie rekompensuje wad jakie posiada. Nie piszę o szczegółach by nie zostać zhejtowany. Ogolnie nie polecam.
.0.21.13 | 09 Nov 2019, 20:11

Człowiek
Telefon spisuje się bardzo dobrze, co do aparatu, robi zdjęcia ok (telefon jest tani jak na to co oferuje) chcesz mieć świetne zdjęcia? Kup sobie aparat do cholery i nie wylewaj wiadra pomyj na telefon który nie kosztuje ponad 5000zł. Ktoś dodał komentarz negatywny bo mu automatyczne ustawianie jasności przeszkadza... Może tak zmień ustawienia mózgu? I na prawdę ktoś daje - za wielkość... Naprawdę? Oceniacie negatywnie wielkość telefonu... Który i tak miał być wielki? Weźcie sobie kupcie Nokie 3310 i zamknijcie lby. Telefon w stosunku jakości do ceny dla mnie 10/10
.254.129.128 | 09 Nov 2019, 18:11
Entropia
Ten model to jakaś porażka:
-brak Miui dialera (=brak możliwości odrzucenia połączenia przychodzącego - dostępne opcje to : odbierz lub wyślij wiadomość), brak możliwości nagrywania połączeń.
-brak Miui kontaktów, nie ma możliwości przypisania dzwonka do kontaktu ,
-brak wiadomości Mi ,nie można skopiować otrzymanej wiadomości do schowka.
To wszystko zastąpione zostało wykastrowaną z funkcjonalności aplikacją Google bez możliwości jej odinstalowania.
.4.172.207 | 09 Nov 2019, 16:11

Michał
Witam.
Posiadam telefon od pewnego czasu,
Przesiadka z redmi note 4x.
Sam interfejs nie różni się od tego w starszych telefonach, więc problemu w przerzuceniu na nowszy model nie będzie żadnego pod tym względem.
Co do samego urządzenia;
Bateria spokojnie wytrzymuje 2dni.
Aparat robi bardzo ładne zdjęcia przy dobrym swietle, po ciemku słabe.
Sam design jest przepiękny, należy jednak uważać na dość wystający aparat (obowiązkowo grube etui, które zrówna płaszczyznę, lub by nie odejmować mu ślicznego wyglądu, najlepiej dopłacić za ubezpieczenie w razie stłuczenia etc. I nosić bez (subiektywna opinia)).
Odcisk linii papilarnych wykrywa niesamowicie szybko.
Gdyby komuś przeszkadzała łezka na przednim aparacie, można ustawić aby górna część ekranu, wypełniła się czarnym paseczkiem i wygląda jak standardowy telefon.
Ogólnie polecam serdecznie.
Za około 1200zł. Nie sposób znaleźć lepszego sprzętu. Bije na głowę rywali droższych marek, gdzie płaci się właśnie tylko i wyłącznie za markę.
Ps. Media tej naprawdę daje radę, nie jest gorszy od snap dragona.
Pozdrawiam.
.173.40.126 | 09 Nov 2019, 08:11
robert
Duży i ciężki . Wystające aparaty jak leży na stole jest jeszcze większy . Żałuje ze kupiłem wszędzie pozytywne opinie. NA filmach i zdjęciach tez ładnie wyglądał .Teraz gdzie wszystko jest slim zrobiono telefon za duży a w silikonie jeszcze większy, parametry może ok i cena tez ale wygląda jak zwykły telefon.APARATY WYSTAJĄ DRAMAT. NIE POLECAM Cegła
.242.233.12 | 07 Nov 2019, 20:11
robert
Wszędzie same pozytywne opinie na you tube wszyscy jaki to wspaniały telefon.Więc go kupiłem i zaluje.To ze jest duzy to ok bo taki ma wyswietlacz ale szeroki nie pasuje do 21 wieku!prawie 9 mm. Odstające aparaty dramat, jak sie go odłozy na stół to jest jeszcze gorzej bo sam telefon opiera sie na tych wystajacych aparatach.Cegła w 21 wieku.Ciężki. Parametry ok aparat tez dobry ale bez zachwytu.
.242.233.12 | 07 Nov 2019, 20:11
zen
Posiadam telefon od dnia premiery - kilka plusów i minusów;
plusy; przyzwoity wyświetlacz, szybkość działania, 128GB, niezła bateria.
minusy; średni aparat, wyświetlacz samoczynnie się ściemnia w określonym położeniu co irytuje, jest nieporęczny i ciężki. wystający aparat z tylnej obudowy to nieporozumienie.
Ogólnie pierwszy i ostatni telefon xiaomi/redmi jaki kupiłem.
Moja ocena to 5/10
Lepiej dołożyć parę stówek i kupić coś lepszego.
.173.158.56 | 04 Nov 2019, 22:11
abraxas
Jedyne co można pochwalić w tym telefonie to stosunek ceny do oferowanych parametrów.
Korzystanie z niego przynosi jednak więcej rozczarowań niż zachwytów. Nie wspomnę o wyjątkowo kiepskim aparacie , jednak cały czas trzeba kombinować aby ten telefon działał jako tako. Chcesz zapłacić zbliżeniowo , problem. Chcesz wysłać mmsa , problem. Podświetlenie wyświetlacza , problem , i tak wkółko . Pomijam już rozmiar i wagę sprzętu , rozumiem że to kwestia wyboru kupującego. Dla mnie wielkość tej marki skończyła się na serii 5 , później to już tylko komercyjne zabawki.
.38.225.138 | 02 Nov 2019, 11:11
Mtaacrikeaj
Świetny telefon! Mam go dopiero 3 dni a już go pokochałem! Za tą kwotę dostajemy telefon z NFC, świetny procesor (Fortnite chodzi jak ta lala) z 6 GB RAM-u, rewelacyjne aparaty, świetny design telefonu, dużo pamięci, wyśmienity czytnik linii papilarnych, który działa niesamowicie szybko - i to wszystko za nieco ponad 1 tys.! Jako fajne zalety można dodać jeszcze fajną nakładkę MIUI, podczerwień, która pozwala nam żyć bez pięciu różnych pilotów, game turbo, który jest fajnym przyśpieszaczem do gier. Wszystkim, którzy wahają się nad kupnem tego cuda, radzę od razu kupować bo w tej cenie a nawet wyższej lepszego telefonu nie znajdziecie!
.173.64.129 | 01 Nov 2019, 23:11

Wszystkich opinii: 56. Pokazuję od 21 do 30.