R E K L A M A

Nokia 7230
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 111. Pokazuję od 21 do 30.
54,1% 
 20,7% 
 25,2% 
Bogusław
Posiadam i użytkuję codziennie ten telefon o lat trzech i żadnych problemów z nim nie miałem, bateria wytrzymuje około 7-8 dni, zdjęcia wykonać można na całkiem wysokim poziomie, a po wykonaniu dodatkowo obrobić, rozmowy bez jakichkolwiek przerw w zasięgu, można idealnie go skonfigurować do własnych potrzeb, przydatne mapy , polecam bo to jest przede wszystkim telefon z dodatkami i w takim celu został wyprodukowany. Może być pomocny osobom w różnym wieku.
.42.7.235.alfanet24.pl | 27 Feb 2013, 09:02
wiarygodna opinia
Witam. Mam ten tel. rok czasu i jestem potwornie zszokowana wadami które posiada, zaczynając od: pękającej obudowy, słabej baterii ok. 1,5 dnia, złej jakości zdjęć, małej pamięci, bardzo często się zawiesza, 3 razy był już w serwisie, sam się potrafi odblokować, często tracę w nim zasięg, choć mieszkam w mieście, nieporęczna i jeszcze dużo by pisać. Odradzam. Jedyny plus to kolor :) dlatego dam ją do zabawy dziecku :)
Wybacz, ale Twoja opinia wydaje się mieć tyle wiarygodności, ile rozsądku i rozumu jest w pomyśle dania telefonu do zabawy dziecku. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 Feb 2013, 22:02

Zszokowana
Cud, że mogłam jeszcze normalnie wykonywać połączenia.
Nic dobrego o tym telefonie powiedzieć nie mogę.
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 04 Jan 2013, 17:01
meu47
Miałem ten telefon przez 1,5 roku. Słaby procesor, brak Wi-Fi(starsze telefony posiadają), mało pamięci wewnętrznej i krótkożywotna bateria. Plusem jest dobra jakość i obudowa, która nie pęka oraz spust aparatu.
.slupsk.vectranet.pl | 01 Dec 2012, 14:12

Maciek
Do "Sopel,, prawdopodobnie masz lipną taśmę ,sprawdz styki , przeczyść je a i zobacz gniazdo w płytce mogą tam byc blaszki wygięte
.opera-mini.net | 12 Nov 2012, 00:11
blekota
Mam ten telefon rok i to już z drugich rąk. Moim zdaniem super telefonik. Dość spory wyświetlacz, bardzo czytelny, polecam dla tych osób ciut-kę starszych gdyż litery duże, czytelne. Bateria bez ładowania 3-4 dni przy średnim użytkowaniu przy użytkowaniu max to 2 dni ale zaznam ostro dajemy popalić. Zdjęcia przy 3,2 mega pixeli całkiem, całkiem i co ważne szybko można uruchomić foto. Drobna wada to srebrna obwódka jest plastykowa i dosłownie sama pęka oczywiście mówimy tu o pęknięciu mało widocznym, można wymienić.
.umwp-podlasie.pl | 07 Nov 2012, 16:11
Posiadaczka Noki7230
Posiadam ten telefon już przeszło ponad rok i muszę przyznać że jest rewelacyjny pod względem wytrzymałości, spadł mi już wiele razy z różnych wysokości na różne podłoże (płytki, panele, asfalt itd.) Do tego przeżył nurkowanie w wannie i w wc. Wystarczyło dobre wysuszenie, do tej pory działa doskonale ( czyli tak jak po zakupieniu go) Telefon jest mało podatny na zniszczenia, po długim użytkowaniu i wielu wypadków nie widać po nim żadnych śladów. Wyświetlacz i internet są wprost cudowne! W żadnych poprzednich telefonach nie korzystało mi się z różnych stron tak dobrze jak teraz. Mp3 to kolejna zaleta tego telefonu, bardzo przyjemnie słucha się muzyki. Sądzę że z tym telefonem nie można się nudzić np. sklep ovi zapewnia tysiące różnych dodatków ( tematy są świetne) a wszystko to za darmo, jeżeli korzystamy z internetu pakietowego. Zakup tego telefonu to była dobra inwestycja.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 03 Nov 2012, 22:11
Wysa
Witam. Posiadam ten telefon już dwa lata, jestem z niego zadowolona. Nigdy nie był w naprawie, padał tysiąc razy, kilka razy miał kontakt z woda a jednak nadal działa. Wygodnie się pisze sms, zdjęcia tez wychodzą całkiem ok chociaż to tylko 3,2mpx. Telefon łatwy w obsłudze. Nokia 7230 wygląda solidnie, nic nie trzeszczy i nie skrzypi przy naciskaniu. Wyświetlacz jasny i czytelny. Baterie trzeba ładować co 3-4 dni przy korzystaniu z odtwarzacza mp3, pisaniu sms i dzwonieniu. Na dzień dzisiejszy nie mam zastrzeżeń do tego modelu. Polecam. :)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 Oct 2012, 00:10
SOPEL
mam problem z tym telefonem i nie wiem co mu jest ;( wymieniłem jakiś czas temu taśmę i po jakimś czasie zepsuł mi się ekran. Mam go w połowie i nic nie widzę nawet menu ponieważ jest jak rozmazany.Proszę o pomoc co mu może byc
.internetdsl.tpnet.pl | 10 Oct 2012, 14:10
ElectroOne143
Telefon mam 2 lata. Nie narzekam, choć ostatnio zaczyna się wieszać i chodzić wolniej. Ma zaskakującą wytrzymałość na wstrząsy. Niejednokrotnie spadł mi z wysokości 3 metrów na twardą powierzchnię a mimo to pojawiły się tylko drobne zadrapania na obudowie. Nie mam jakichś większych zastrzeżeń do modelu 7230.
.xdsl.centertel.pl | 12 Sep 2012, 16:09

Wszystkich opinii: 111. Pokazuję od 21 do 30.