R E K L A M A

Nokia 515
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 118. Pokazuję od 81 do 90.
30,5% 
 31,4% 
 38,1% 
xman
Czy ktoś się może wypowiedzieć o tym modelu konkretnie? Jak z zasięgiem? Jak z baterią? Funkcjonalność?
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 Oct 2013, 17:10
Polak
xboom - przynajmniej poczytałbyś ze zrozumieniem, nie pisał bzdetów. Ten telefon wszedł na rynek we wrześniu - WIĘC jakim cudem ty piszesz że wytrzymuje ci tyle i tyle przy 1400 minut rozmowy/miesięcznie? Ktoś kto czyta takie opinie nie jest w stanie obiektywnie ocenić przydatności danego modelu bo taki ba.an nie ma co robić więc pisze że posiada testuje telefon co najmniej od miesiąca gdy telefon wypuszczono na rynek 2 tygodnie wcześniej.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 Oct 2013, 10:10

Saltjocker
Jeżeli w dobie nowoczesnych telefonów jest decyzja o wypuszczeniu takiego pasztetu jak Nokia 515 oznacza to, że koncepcji... Brak. Ludzie, nowoczesny, rozbudowany telefon bez WiFi to istna pomyłka. NOKIO zamknij swoje podwoje.
.ip.netia.com.pl | 10 Oct 2013, 15:10
Izka
Witam. Oglądałam dzisiaj tę nokię w Media Markt. Muszę powiedzieć, że jestem zawiedziona wyglądem. Płaska listwa bez żadnych subtelności. Ta była czarna, a literki na klawiszach słabo widoczne bo w kolorze szarym. Jest po prostu brzydka, a cena ponad 600 zł, to jakieś nieporozumienie albo kpiny.
.icpnet.pl | 09 Oct 2013, 19:10

olo
Myślałem, że w końcu przyjdzie czas wymianę bezproblemowego, ale już wysłużonego i zniszczonego samsunga s7220, lecz poza obsługa dwóch sim ta nokia nie ma nic lepszego do zaoferowania, więc czekam cierpliwie na kolejne klasyczne telefony
.dynamic.chello.pl | 07 Oct 2013, 11:10
Izka
Witam.Tak się zastanawiam po co Nokia w ogóle robi nowe nieudane modele.Wystarczyłoby poprawić kilka już istniejących dobrych telefonów uwzględniając przy tym opinie użytkowników. I tak np.3110 c-świetna nieślizgająca się obudowa,dać trochę lepszy aparat i większy wyświetlacz i jest suuuper,albo 6303 - poprawić trochę klapkę baterii, żeby była trochę szorstka bo się wyślizguje no i może trochę wydłużyć podświetlenie klawiatury. Jest jeszcze dużo innych świetnych starszych modeli, które już tylko można kupić na allegro a szkoda.
.icpnet.pl | 05 Oct 2013, 08:10
ja
Dlaczego nie ma WI-FI? Co to za następca.. . Cóż, zostaję przy E52!
.landtech.com.pl | 02 Oct 2013, 13:10
EOF
W mojej również traci zasięg.
Do tego mam problem z wiadomosciami sms. Próba odczytu kończy się informacją, że karta nie jest gotowa. Restart telefonu pomaga na krótko.
.net.e-net24.pl | 28 Sep 2013, 10:09
audi80s
Telefon bardzo fajny. Bateria trzyma 6 dni przy normalnym użytkowaniu tj. rozmowy, MMS, SMS. Ten telefon jest do dzwonienia, a nie do zabawy. Co wy z tymi telefonami robicie, że wam tak krótko trzymają, jeżeli chcecie się nimi bawić to są tego efekty. Zasięg w telefonie na dwóch kartach jest b. dobry. Telefon działa bez zawieszeń i innych problemów. Proszę nie pisać głupot, że to jest nie sprawne lub tamto, bo to co piszecie to głupoty wyssane z palca. Pozdrawiam użytkowników tego telefonu.
.itcomp.pl | 28 Sep 2013, 09:09
se_v_en
Witam wszystkich zainteresowanych. Posiadam 515-tkę w wersji dual sim od dwóch tygodni. Od zawsze jestem fanem klasycznych jednobryłowców nokii, zawsze stawiam na wytrzymałość i żywotność baterii, dlatego zdecydowałem się na ten model. Krótko i na temat: bateria trzyma mi dwa/dwa i pół dnia bez rozmów na samych sms-ach, delikatnie mówiąc odrobinę krócej niż zapewnia producent. Nie wiem jak to wygląda w wersji z jedną kartą. Dwie karty działać działają, lecz bardzo często ucieka mi zasięg z sim 2 i nie wiem czy to wina sieci czy telefonu. W prawdzie wystarczy sprawdzić stan konta i zasięg wraca, lecz jest to dosyć drażniące. Generalnie telefon jest ładny, solidnie wykonany i wytrzymały, to można uznać za plusy. Aplikacje, aparat, odtwarzacz muzyki i cała reszta działają poprawnie, internet też śmiga. Natomiast w kwestii szczególnie baterii jestem nie ukrywając bardzo zawiedziony, liczyłem co najmniej na 4-5 dni na jednym ładowaniu. Częste utraty zasięgu też dają w kość. Generalnie mam co do telefonu mieszane uczucia, szczerze to nie spełnił moim oczekiwań w stu procentach.
.25.198.105 | 26 Sep 2013, 20:09

Wszystkich opinii: 118. Pokazuję od 81 do 90.