R E K L A M A

Nokia 3.1
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 15. Pokazuję od 1 do 10.
33,3% 
 26,7% 
 40,0% 
Wojtek
Czy to tak trudno zrozumieć, że Nokia nie ma żadnego doświadczenia w produkcji smartfonów? Co z tego, że robili w przeszłości dobre "tradycyjne" komórki...
.20.235.90 | 13 Jun 2019, 18:06
Lukasz
Sam telefon jest ok ale bateria to porażka, zakupiłem go tydzień temu w sklepie, jakieś tam smsy, parę razy wejście na portal randkowy i społecznościowy i bateria po ośmiu godzinach pada, nie wiem czy mój egzemplarz ma wadliwą baterie, właśnie przez baterię nie polecam to jakaś kpina żeby z ładowarką wszędzie chodzić bo dnia nie wytrzymuje
.134.44.187 | 19 May 2019, 10:05

Kris..
Posiadam nokie 3.1 od 3 miesiecy.Od poczatku byly problemy z wybudzajacym sie ekranem podczas rozmowy.Po czym wlaczaja sie wszyslkie mozliwe aplikacje,przestawiaja wstawienia itd. Odradzam kupna Nokia,to nie te same telefonu co 20 lat temu.Do tego serwis gwarancyjny ktory pisze ze wady nie znalazl ale tej usterki gwarancyja nie obejmuje.Jednym slowem porazka..
.147.4.133 | 21 Mar 2019, 17:03
Tytus_1978
Opinia po trzech miesiącach użytkowania. Przy wykonywaniu kilku rozmów telefonicznych dziennie, kilka minut grania w bilarda, krótkie używanie Whatsappa bateria wytrzymała 4 dni a miała jeszcze 18% co wystarczyłoby na kolejny. Podsumowując, kupiłem nową nokie 3.1 z gwarancją na O.Xsie za 350zł więc uważam, że za te pieniądze mam bardzo dobry produkt - adekwatny do moich potrzeb - i nie muszę biegać z power bankiem. Oczywiście zdjęcia są przeciętne, ale na boga, nie oczekujmy cudów za 350zł!!!
PS. lepsze zdjęcia wychodzą w trybie "ręcznie", przy robieniu zdjęć z bliskiej odległości z lampą należy zmniejszyć balans bieli bo inaczej silna lampa prześwietla fotki. Trochę zabawy, ale jest OKI.
.64.59.203 | 05 Mar 2019, 13:03

Niezadowolony
Jest źle. Filmy normalnie odtwarzające się na starszych smartfonach tu albo nie działają wcale, albo odtwarzają się bez dźwięku, że trzeba się bujać na PC z odpowiednim przeformatowaniem, by wgrać to potem kablem na telefon. Do tego plik działa bez dźwięku w "zdjęciach", ale w "filmach" wykrywa go jako nieznany format. Przy pierwszym odpaleniu smartfona włącza się masa bzdur, byle wybulić od użytkownika kasę - 98% rzeczy trzeba wyłączać. Nie da się używać starszych kart sim. Przy pierwszym odpaleniu, mimo natychmiastowego wyłączenia transferu danych, zżarło mi całą kasę z konta. Nazwy folderów nieintuicyjne, np. szukałem zwykłego dysku z plikami. Jak zrobić playlistę z muzyką do tej pory nie wiem.
.229.218.105 | 09 Feb 2019, 10:02
Dragonka
Aparat- koszmarny, zdjęcia wychodzą w miarę ok, tylko na zewnątrz przy dobrym oświetleniu. Lampa błyskowa totalnie bezuzyteczna- z jej użyciem zdjęcia wychodzą prześwietlone. Brak możliwości przeniesienia aplikacji na kartę pamięci.
.98.53.15 | 25 Dec 2018, 23:12
Tytus_1978
Witam. Czy przypadkiem przy danych 1440x720 i przekątnej 5,2" gęstość pikseli powinna wynosić 310ppi a nie 282ppi? Pozdrawiam.
Nasz błąd. Przepraszam i dziekuję za za wskazanie. (jf)
.64.60.234 | 22 Dec 2018, 20:12
mozilla007
Błąd w opisie. ma usb 2 na micro, a nie typ c.
Nasz błąd. Przepraszam i dziękuję za wskazanie. (jf)
.234.233.128 | 21 Dec 2018, 12:12
dudi
Jeśli ktoś nie spędza połowy życia w telefonie to idealny smartfon. Android działa płynnie, bateria trzyma 3 dni (korzystając z messengera/instagrama). Wykonanie na wysokim poziomie, dobrze leży w ręku. Nowoczesny wygląd z bardzo ładnymi zaokrągleniami ekranu. Kupiliśmy 2 takie same telefony z dziewczyna i jesteśmy zadowoleni w 100%.
Polecam
.170.114.6 | 19 Dec 2018, 12:12
Tytus_1978
Jako "następczyni" Nokii 3310 Nokia 3.1 służąca do dzwonienia, robienia zwykłych zdjęć, przeglądania netu jest w porządku. Ma GPSa. Nawet starsze osoby się w nim odnajdą. Bateria przy normalnym użytkowaniu spokojnie dwie doby wytrzyma. Śmiem twierdzić, że większość posiadaczy wykorzystuje swoje smartfony może w 50%. Po prostu każda klasa smartów ma swoich odbiorców, a że większość ludzi daje się wciągnąć w konsumpcjonizm... ich sprawa. Mam Nokię 3.1 i jestem z niej zadowolony. Nie każdy "brendzluje się" na widok super smartfona. Mnie podnieca żona.
Reasumując, ten smartfon zastępujący telefon sprawdza się super. W dodatku mamy dobry aparat, GPSa i przeglądarkę do internetu. Parametry na papierze nie imponują, ale czysty Android powoduje że sprzęt dział płynnie. Polecam
.199.250.17 | 14 Dec 2018, 23:12

Wszystkich opinii: 15. Pokazuję od 1 do 10.