R E K L A M A

myPhone S-line
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 83. Pokazuję od 61 do 70.
45,8% 
 34,9% 
 19,3% 
jt
Ja nie uważam, że telefon jest zły. Sam mam nexta i jestem zadowolony (chociaż mój głośnik rozmów czasami charczy), ale np. nie widzę sensu przesiadki na sline, bo parametry bardzo porównywalne, a różnica w cenie kolosalna. Uważam, że jeśli sline (900zł) ma być obecnie topowym telefonem tej firmy to parametry powinny być znacznie lepsze od nexta, albo sline jako następca nexta przy tych parametrach nie powinien być aż tak drogi.
.teleton.pl | 08 Jan 2014, 12:01
Paweł
A ja powiem tak: Szajsung opanował już chyba wszelkie możliwe miejsca w moim życiu ;) Telewizor, lodówka, pralka, monitor w pracy, telefon w pracy. Wszędzie ten producent... Poczucie unikalności dawała mi Motorola ale olała polski rynek. myPhone dał mi to, że naprawdę niewielu ludzi ma taki sprzęt. Mało kto wie, że to produkt polskiej firmy. Dodać muszę, że nie gonię za max liczbą pixeli itd. Po prostu lubię mieć sprzęt, który pozwoli mi nadążyć za dzisiejszą technologią i myPhone to robi... Jakość zdjęć może być lepsza niż przedstawiona przeze mnie w galerii. Uczę się dopiero tego telefonu ale już widzę sens ustawiania scen czy balansu bieli, bo ma to znaczenie dla jakości zdjęć. Na pochwałę wg mnie zasługuje odtwarzanie muzyki i jakość rozmów plus szybkość połączenia z WiFi. Moto czasami za długo szukała sieci... Bateria? Jak gram to żre ją w ekspresowym tempie. Jak siedzę w domu i cały dzień bawię się telefonem (net, aplikacje, muzyka, zdjęcia) - wytrzyma cały dzień. Jak idę do pracy i słucham muzy + trochę neta + poczta, fotki itd - trzyma 2 dni. Mnie to wystarcza... I to moja ostatnia opinia. Jeszcze ktoś pomyśli, że pracuję dla myPhone ;)
.233.251.225 | 08 Jan 2014, 11:01

jt
Interesując się slinem stwierdzam, że nie opłaca się kupować tego telefonu. Wydajność jak w next'cie (w antutu 13500), brak ochrony na wyświetlaczu (nie maja powłoki gorilla glass ani dragontrail to oficjalna odpowiedź myphona: "W imieniu Zarządu firmy myPhone Sp. z o.o. pragniemy podziękować za wybór naszego produktu i kontakt z serwisem. W odpowiedzi na zgłoszenie informujemy iż w telefonie next S i Sline nie maja powłoki gorilla glass ani dragontrail dlatego zalecane jest używanie naklejki ochronnej na ekran ( jest w zestawie z telefonem).")
Gorsza bateria, zdjęcia też nie wyglądają lepiej niż w next'ie, a cena o 300zł większa Obecnie next w selgrosie za 600zł, a sline na allegro za 900zł. Jak widać z ceną przesadzili i chcieli pojechać na dobrych opiniach o fun, next i duosmart. Za te pieniądze i z tymi parametrami nie wróżę sukcesu MF sline. To takie moje małe spostrzeżenia. Jeśłi komuś nie zależny na dualsim to wolałbym dołożyć 200zł i kupić nowego sIII
.static.espol.com.pl | 07 Jan 2014, 22:01
Paweł
Dołożyłem kilka zdjęć. Są przykłady zdjęć na zewnątrz po zmroku z lampą, bez, z bliska i z daleka. Zdjęcia były robione na standardowych (średnich ustawieniach przy automatycznej scenie, balansie bieli itd. Zdjęcie przy świetle żarowym było robione przy automatycznej scenie, z balansem bieli światło żarowe i ostrością Wysoka z ok 1 metra. Mam nadzieję, że zdjęcia ułatwią podjęcie decyzji ;).
.finemedia.pl | 07 Jan 2014, 18:01

Paweł
@Bracki dodałem 2 foty testowe. Ciemniejsze jest bez HDR, jaśniejsze z HDR. Niestety na jasniejszym młody ruszył już ręką stąd rozmazanie. Zdjęcia z wnętrza dodam wieczorem. Generalnie przy swietle dziennym jest najlepiej. Przy żarowym już trzeba gmerac przy ustawieniach ale da się zrobic niezłą fotkę w mieszkaniu. Porównywałem aparat do Samsung Galaxy S II. Zdjęcia są podobnej jakości. Przy żarowym świetle takie same a przy dziennym na zewnątrz nawet lepsze. Ale to moje zdanie ;)
.233.251.225 | 07 Jan 2014, 10:01
Felipe
Mam ten telefon od tygodnia. Przesiadłem się z HTC Sensation XE. Na początku ciężko było się przyzwyczaić do smukłej obudowy z większym ekranem - odniosłem wrażenie ,że telefon jest za delikatny i może łatwo się uszkodzić w porównaniu do obudowy HTC, która nie raz obiła się o podłogę :) Na szczęście w zestawie z s-line jest plastikowe etui ochronne ale i tak obchodzę się z tym tele delikatnie...jeszcze :) Natomiast bateria 1800mAh to trochę za mało bo po naładowaniu zżera ją w błyskawicznym tempie ale trzyma trochę dłużej niż w gorszym sprzętowo HTC. Trzymam kciuki za dalszy rozwój marki myPhone i jeśli będzie dobrze to następny tele też będzie tej firmy. Pozdrawiam
.adsl.inetia.pl | 05 Jan 2014, 01:01
MyPhonePolska
Trafia mnie gdy słyszę/widzę "polski telefon" "chińska myśl techniczna, składany przez polaków"... MyPhone to POLSKA FIRMA z siedzibą we Wrocławiu, ale ich urządzenia z małymi wyjątkami są składane i produkowane w CHINACH, jak większość urządzeń na dzisiejszym rynku. Czasami nadaje się małe maskowanie zastępując napis MADE IN CHINA napisem MADE IN PRC... choć znaczą praktycznie dokładnie to samo. Co do samego SLINE ... rozdzielczość ekranu .. super sprawa, aparat lepszy niż w Iphone 4 ( nie wiem czy lepszy od 4S ) choć na to wygląda, 1 GB Ram ddr3 wystarcza w zupełności nawet na najbardziej zaborcze aplikacje. Nie tnie się, a procesor MediaTeka tak na prawdę niczym nie odstaje od quallcoma, a poza tym i tak 75% użytkowników nie poczuje żadnej różnicy. Za te pieniądze? - Kosiara, najlepszy wybór.
.play-internet.pl | 04 Jan 2014, 10:01
Bracki
@mc @Paweł wrzucilibyście tutaj fotki zrobione myPhone S-line do zakładki "Zdjęcia". Jestem ciekawy jak sprawuje się aparat na zewnątrz i w pomieszczeniu oraz wieczorną porą.
.dynamic.chello.pl | 03 Jan 2014, 18:01
mc
Właśnie zakupiłem i jestem pozytywnie zaskoczony jakością wykonania i działaniem telefonu. Jest wyjątkowo cienki i mimo 4.7 cala leży ładnie w kieszeni.
Mała uwaga - karty SIM - jedna jest w wersji micro (ta z 3G) a druga w wersji mini(czyli tradycyjny rozmiar). Zatem przy przesiadce potrzebna będzie ewentualna wymiana karty.
Na razie nie mam więcej uwag. Szkoda że nie było wersji czarnej ale ta biała nawet tak nie razi. I w komplecie jest biała ładowarka i biały kabel USB :)
W komplecie oczywisice jak już było pisane - folia ochronna (trudno ją założyć bez robienia pęcherzyków) oraz 'plecy' z dość twardego przezroczystego plastiku. Po założeniu nawet nie rzuca się w oczy. Ten pokrowiec jest akurat grubości wystającego aparatu więc się niweluje i nic nie wystaje.
.95.31.34 | 03 Jan 2014, 14:01
jaca80
http://www.cpa.cz/Files/Navod_myPhone_S-line_CZ.pdf i wszystko jasne
No nie do końca, ale puszczę, a co mi tam, dziękuję. Uzupełniłem radio i SAR. Są tam naprawdę jeszcze jakieś inne brakujące dane? Niemniej na stronie czeskiego dystrybutora rzeczywiście ktoś zechciał podać dane. Są wymiary i waga, są standardy WiFi i inne od podawanych w Polsce czasy pracy. Dziękuję za namiar. (jf)
.static.espol.com.pl | 02 Jan 2014, 22:01

Wszystkich opinii: 83. Pokazuję od 61 do 70.