R E K L A M A

myPhone Maestro
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 6. Pokazuję od 1 do 6.
16,7% 
 33,3% 
 50,0% 
Penetrator
Telefon obsługuje maksymalnie do 32 GB pojemności karty pamieć, a nie jak ktoś napisał w opisie,ze do 16 GB.
.221.120.239 | 14 Aug 2019, 11:08
Magsi
Zgadzam się z opinia mojego poprzednika telefon toporny, bateria trzyma krótko, interfejs niezbyt wyraźny nawet dla młodszej osoby.
.75.36.18 | 30 May 2019, 18:05

Nie polecam
Niestety, po tym jak zepsuła się moja Nokia (klasyczny telefon) postanowiłam kupić coś prostego i niedrogiego, bo potrzebuję telefon tylko do dzwonienia i SMSów. Niestety zawiodłam się na Maestro, który ładnie wygląda, ale... baterię trzeba formatować jak za starych czasów czyli telefon musi całkiem paść i dopiero wtedy można ładować.1.Bateria trzyma 5 dni pod warunkiem, że telefon zadzwoni tylko 1 raz dziennie i nie przyjdzie żaden SMS, w przeciwnym wypadku bateria trzyma max. 3 dni. 2.Klawisze naciskają się ciężko. 3.Żeby zrobić zdjęcie trzeba po kliknięciu przycisku stać w bezruchu kilkanaście sekund zanim telefon zarejestruje zdjęcie, bo inaczej zobaczymy tylko coś zamazanego na ekranie.4. Nie nadaje się dla osób starszych, bo czcionka jest bardzo mała, niezbyt wyraźna i nie ma możliwości jej regulacji. 5. Pisanie SMSów tylko metodą podstawową, nie ma słownikowej i dlatego zajmuje to sporo czasu. 6. W kobiecej dłoni mieści się na styk, więc jedną ręką się go nie obsłuży. 7. Blokowanie klawiatury albo automatyczne albo ręczne, ale trzeba wcisnąć aż dwa klawisze i tu trzeba użyć dwóch rąk, bo palcami jednej ręki się nie sięgnie. 8. Dzwonki fabryczne koszmarne zarówno te do dzwonienia jak i SMSów, na szczęście telefon obsługuje polifonię i można sobie ustawić dzwonki z pliku.9.W opisie kontaktu nie mieści się zwyczajnej długości imię i nazwisko, trzeba używać skrótów. 10. Podsumowując: telefon toporny nie ma porównania nawet z najprostszą Nokią, żałuję zakupu.
.64.10.112 | 26 Dec 2018, 12:12
adam
a mi bateria wytrzymuje tylko jeden dzień bez eksploatacji a rozmowy do pół godziny, nie ma bateri do kupna bym mógł sprawdzić czy ona jest wadliwa, bluetooth wyłączyłem :(
.184.201.132 | 24 Nov 2018, 06:11

gar45
Ładny, tani klasyczny telefon (bez internetów) do dzwonienia i smsowania.

Polecam dla osób co chcą mieć telefon z przyciskami a nie miziacza. Jego wyglądu nie trzeba się wstydzić ponieważ przypomina małego smartfona (jakby nie klawiatura).

Do pełni szczęścia w telefonie przydałoby się aby można było zmieniać wielkość czcionek oraz dodawać zdjęcia do zapisanych kontaktów w książce telefonicznej.

Jeżeliby bateria telefonu trzymałaby z 14 dni to byłby super telefon.
Niestety zastosowana bateria 1000mAh wytrzymuje tylko max 7 dni.
Co i tak jest dużo w porównaniu z innymi telefonami dostępnymi obecnie na rynku.
.54.39.78 | 23 Nov 2018, 17:11
wery54
Mam ten telefon od paru dni i mogę powiedzieć o nim krótko;myPhone Maestro jest telefonem tanim i co najważniejsze porzadnie wykonanym,posiada dużo funkcji użytecznych.Polecam ten telefon bez żadnych obaw.
.25.103.22 | 18 Nov 2018, 01:11
Wszystkich opinii: 6. Pokazuję od 1 do 6.