R E K L A M A

myPhone 1062 Talk+
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 9. Pokazuję od 1 do 9.
11,1% 
 66,7% 
 22,2% 
Quikashima
Kupiłam ten telefon rodzicom ze względu na duże klawisze. Biorąc pod uwagę cenę, jest ok. Jednak głośnik to porażka. Charczy jak stare radio. Zazwyczaj osoby starsze nie tylko mają słabszy wzrok, ale i gorszy słuch. Dobry głośnik dla seniora jest równie ważny jak duże cyfry, czy klawisze. Druga rzecz to przełącznik blokady, który lubi się sam włączać. Nie wiem, czy mogłabym ten produkt polecić.Chyba tylko w ostateczności.
.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net | 20 Jan 2015, 00:01
Quikashima
Jestem załamana, czytając Wasze komentarze... Właśnie idzie taki do moich rodziców :-(((
Jeśli chodzi o firmę MyPhone to jakaś porażka. Nie ma szans, aby się tam dodzwonić. Chyba już wiem dlaczego...
.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net | 17 Dec 2014, 22:12

MySlaws
Telefon słabo wykonany> Prosty w obsłudze OK, taki ma być dla seniora ale nie usprawiedliwia to słąbiutkiej jakości wykonania. Kiedy dzwoni słychać jak "rzęzi"> Głos w słuchawce zniekształcony. Trzymając telefon ma się wrażenie że to zabawka bazarowa> lepiej dołożyć parę złotych i wybrać inny/ Zdecydowanie nie polecam.
PS Kupiony Jako prezent byłby wyrazem, lekceważenia obdarowanego
.siedlce.domtel.com.pl | 03 Dec 2014, 07:12
M
Witam, moim zdaniem telefon jest jak najbardziej ok. Telefon jest potrzebny tylko do dzwonienia. Dobry dzwonek,głośność, duże klawisze i czytelny wyświetlacz. Reszta jest wręcz niepotrzebna. Książka telefoniczna też jest zbędna bo babcia ma swój notesik i tam ma wszystkie numery więc wpisywanie nie ma sensu. Ogólnie telefon jest prosty w obsłudze. Wcześniej ktoś wspomniał o tym, że gdy chce się z kimś połączyć trzeba 2 razy kliknąć zieloną słuchawkę(połącz) - myślę, że to też nie jest przeszkodą by nauczyć straszą osobę. Okulary do czytania i można się uczyć.

Jedynym minusem jaki ma ten telefon to to, że nie można skasować od razu całego numeru telefonu, tylko trzeba pojedynczo czerwoną słuchawką.
.opera-mini.net | 24 Nov 2014, 20:11

pawel80
Nie polecam, porażka. Przełączniki z boku (latarka, blokada, radio) bardzo łatwo przestawiają się przy wyciąganiu wkładaniu do futerału czy kieszeni. Jednak największą wadą jest menu które może doprowadzić do szału, nie nadaje się dla osoby starszej. Pieniądze wyrzucone w błoto.
.dynamic.chello.pl | 19 May 2014, 23:05
Dorota
Kupiłam telefony dziadkom, ponieważ poprzednie mieli już stare (wytarte przyciski, ciągle rozładowana bateria). Po ustawieniu dzwonków i skopiowaniu numerów zaczęła się nauka.. Nie przypuszczałam, że obsługa telefonu dla seniora może być tak TRUDNA! Aby zadzwonić trzeba wybrać numer, a następnie odszukać w opcjach "Połącz" PARANOJA! Dla mnie takie wybieranie numeru uciążliwe ale dla starszej osoby trudne do wykonania ( mają telefony od 4 miesięcy i jeszcze nie nauczyli się dzwonić. Pragnę zaznaczyć, iż jeden z dziadków obsługuje komputer i surfuje po internecie). Mam jeszcze jedną uwagę i jest to dla mnie niewytłumaczalne. Gdy dzwonię na infolinię lub do operatora na początku odzywa się automat i każe wcisnąć jakąś cyfrę, gdy jest to "1" telefon jej "nie wystukuje". Najpierw muszę wcisnąć inną cyfrę, wrócić do początkowego menu i dopiero "1"... NIE POLECAM TEGO TELEFONU
.dynamic.chello.pl | 20 Mar 2014, 12:03
Stan
Witam, Telefon nieprzydatny dla starszej osoby (Mama - 86 lat) o słabnących zdolnościach intelektualnych (menu, uruchamianie, nieintuicyjna obsługa). Nie polecam dla seniora.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 Dec 2013, 00:12
mariusz
Telefon porażka prócz wielkich klawiszy nic więcej, klapka od baterii sama sie otwiera, czcionka na wyświetlaczu mała kompozycje barw której nie można zmienić beznadziejna mało czytelna , jednym słowem nie wiem dla kogo jest ten telefon, ale na pewno nie dla osób starszych, odradza zakupu ocena 1/10
.adsl.inetia.pl | 02 Jan 2013, 08:01
Rafał Rutkowski
Jestem bardzo zadowolony z tego telefonu, niezawodny w każdej sytuacji. Wcześniej miałem iPhone 5 ale nie spodobał mi się. Jestem bardzo zadowolony z przesiadki, moja ocena to 10/10. Polecam, Rafał Rutkowski.
.c-plus.pl | 11 Nov 2012, 22:11
Wszystkich opinii: 9. Pokazuję od 1 do 9.