R E K L A M A

Motorola Moto G7 Power
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 69. Pokazuję od 1 do 10.
53,6% 
 17,4% 
 29,0% 
Irek
Aparat ok- do zdjęć mam cyfrówkę.
Głośniki wystarczająco głośne i wyraźne- muzykę odtwarzam w domu na swoim zestawie.
GPS czuły bo łapie w domu- w aucie mam navi i jej używam.
Nie rzucam nim o chodnik i nie topie w morzu, więc nie wiem jak się spisze. Za to negatywa mu nie dam ????
I mogę tak ze wszystkimi funkcjami telefonu, bo mam sprzęty do określonych potrzeb.
A Motka? Jeden z lepszych jakie miałem, a było ich kilkadziesiąt z różnymi systemami. Od BlackBerry 5.0 do 10.3, Windows CE do WP, Iphone, Symbian, Uiq,MeeGo 1.2 harmattan (super system), android i różne Os.
Szukałem z czystym androidem ( nie potrzebuję dziesiątek bezsensownych programów, nie dających się usunąć lub wyłączyć) i dobrą baterią i... mam. 5 DNI przy normalnym używaniu i jeszcze 20% zostaje! Bajka! Jeśli potrzebujesz TELEFONU a nie wszystkomającego kombajnu z podzespołami i parametrami z najwyższej półki, którymi możesz się chwalić lub się dowartościować, to bierz Moto. Ja nie żałuję wydanych pieniędzy.
Mały minusik za obudowę. Dla mnie zbyt śliska i mało kanciasta. Problem jednak rozwiązuje jakiś pokrowiec.
.229.220.124 | 15 Nov 2020, 19:11
pepperson
Telefon ma wadę fabryczną, która powoduje że prędkość Wifi spada drastycznie gdy korzystamy jednocześnie z Bluetooth. To nie jest kwestia zakłócania się nawzajem lecz raczej błąd po stronie sprzętu lub oprogramowania telefonu. Można poczytać o tym na forum Lenovo/Motoroli, producent obiecuje, że naprawi problem ale wiadomo jak to chińczyny - po zakupie klienta mają gdzieś.
.120.211.204 | 29 Oct 2020, 12:10

T.
Telefon po sześciu miesiącach - padło gniazdo ładowania. Telefon nie ładuje się. Głośnik jest za cichy i czasami dusi się, więc nie polecam. W kwestii formalnej nie polecam - oczywiście telefon idzie na gwarancję. Gwarancję dają na 24 miesiące, a psuje się po 6.
.66.85.155 | 28 Oct 2020, 13:10
Sev
Mam telefon od ponad roku. Bateria trzyma jak w nowym, żadnych problemów z głośnikiem czy mikrofonem. Telefon działa płynnie nie zacina się. Początkowo bałem się Motoroli bo miałem kiepskie wrażenia po poprzednich modelach tej firmy. Mimo oporów kupiłem, bo potrzebuje telefonu z mocną baterią i jestem mile zaskoczony. Przewiduję kupno następnego modelu POWER. Polecam
.173.245.227 | 26 Sep 2020, 18:09

Luki
Witam, poczatkowo telefon w porzadku, nie jestem wymagajacym uzytkownikiem, wiec zalezalo mi na mocnej baterii (faktycznie bateria starczala mi na 3 dni uzytkowania)korzystaniu z kilku prostych aplikacji i to byloby na tyle. Jednak po 6 miesiacach od daty zakupu pojawil sie problem z glosnikiem oraz mikrofonem. Glosnik poczatkowo znieksztalcal dźwięk, a po 2 dniach prawie calkowicie zamilkl. Nawet wlaczajac tryb glosnomowiacy i trzymajac przy uchy ciezko bylo cos uslyszec. Z glosnikiem problem byl taki sam. Rozmoca nie slyszal co mowie. Jednak najgorszy okazal sie serwis. Telefon tkwi juz tam przeszlo 3 tygodnie i ciagle widnieje status mowiacy o testach. Jeden wielki dramat!!! Czekam tylko, az zostanie naprawiony i pozbywam sie tego cuda techniki. Nigdy wiecej Motoroli!!!
.41.38.24 | 30 Aug 2020, 17:08
firys
Telefon mam od 7 miesięcy i to jest o miesiąc za długo, by wystawić pozytywną opinię. Cieszył, póki był nowy, a teraz, jak każdy poprzedni Motoroli, zaczyna odwalać numery. Ale po kolei:
- nie można zapisywać nr na karcie sim, a system łącznie z aplikacjami żyje własnym życiem i co jakiś czas czyści mi książkę telefoniczną (ostatnio tylko 40%)
- bateria zaczyna się bardzo nagrzewać i coraz wolniej się ładuje, a szybciej zużywa. (od początku starałem się ładować jak najrzadziej, obecnie muszę codziennie)
- gubi zasięg i trzeba resetować, żeby ujrzał sieć (np. po wjeździe do parkingu podziemnego)
- zacina się (klikasz, a tel nie reaguje. Ostatnio rozmawiałem 3 minuty, zanim załapał, że chciałem już rozłączyć rozmowę)
- ma problem z Internetem komórkowym (zdarza się, że przy dostępnym lte sugeruje, że nie ma internetu)
Ale na pocieszenie dodam, że przez 5 miesięcy było wszystko git. I oczywiście z góry wiem, że serwis stwierdzi, że wszystko jest ok... tak, jak w poprzednich reklamowanych modelach (z podobnych powodów).
.102.190.77 | 21 Aug 2020, 08:08
sznajper44
Moja pierwsza i ostatnia motorola, niech się skupia na radiach CB, skusilem sie przez baterie, reszta to barachlo, po szesciu miesiacach tam gdzie wszyscy mieli zasieg, ja juz nie mialem, poszedl na gwarancje, serwis po prostu bezczelny, opinia telefon zostal zawilgocony i gwarancja odrzucona, na litosc boska, zyjemy w Europie srodkowej, gdzie mamy cztery pory roku, potencjalnych klientom Motoroli polecam od razu po zakupie przeprowadzic sie do Afryki, bo u nas zbyt wilgotny jest klmat, masakra.
.150.155.15 | 20 Aug 2020, 01:08
G7
Ogólnie jest ok tylko dzwonienie zagranicą to katastrofa. Często nie można się z nikim połączyć nawet nie pomaga resetowanie ustawień połączeń i nie jest to wina sieci bo zasięg jest cały czas.
.47.2.170 | 30 Jul 2020, 18:07
Linda
Korzystam z Moto g7 power od 7 miesięcy. Jestem bardzo zadowolona, działa bez szwanku, bateria - rewelacja!!! wygodny i komfortowy w użyciu, dobrze się go trzyma. Jestem zaskoczona opiniami o zrywanym zasiegu- u mnie zasięg działa tam, gdzie innym z droższymi telefonami nie działał. Prawda, że na głośniku trochę zaoszczędzili, trzeba głośno ustawiać np. połączenia, żeby je usłyszeć, ale ja i tak mam prawie non stop wyciszony telefon, więc mnie to nie przeszkadza. świetnie działa także czytnik linii papilarnych. Mój Moto g7 power jeszcze ani razu mnie nie zawiódł. Za tę cenę polecam :)
.230.112.103 | 26 Jul 2020, 16:07
DualSim-Jest
Kupiony dziś w x-kom model XT1955-4 posiada Dual SIM. Tacka jest z trzema okienkami: dwa na dwie karty sim i trzecia na SD osobno.
A zechcesz mi wyjaśnić, Szanowny Użytkowniku dlaczego piszesz to na karcie modelu single-SIM? (jf)
.182.40.211 | 25 Jun 2020, 16:06

Wszystkich opinii: 69. Pokazuję od 1 do 10.