R E K L A M A

LG Velvet
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 23. Pokazuję od 11 do 20.
34,8% 
 30,4% 
 34,8% 
Andrzej
Użytkujemy ten telefon od około 3 miesięcy razem z żoną. Prawie zawsze pierwsza rozmowa jest przerwana, telefon rozłącza się. Czy ktoś doświadczył tego samego? Posiadamy również duala screan, który przyszedł z dużym opóźnieniem od lg. Czas ładowania wydłużył się z 1.5 h do 9 godzin kiedy ładujemy w obudowie dual screen. Porażka. Telefon bardzo ładny. Ale nie tego się spodziewaliśmy za te pieniądze.
Pytania zadajemy w odpowiednim dziale. To jest dział przeznaczony na opinie o smartfonie. Rozłączanie podczas rozmów jest najczęściej powodowane brakiem zasięgu sieci komórkowej - najczęściej 3G/4G, których wszystkie smartfony domyślnie używają jako preferencyjnej. W większości wypadków jest to rzecz wynikająca z obsługi operatora, a nie z wady smartfona. Zazwyczaj wystarczy w ustawieniach telefonu ustawić sieć 2G jako preferowaną, by przestało przerywać rozmowy. 9-godzinne ładowanie raczej nie jest czymś normalnym i może być wynikiem uszkodzenia gniazda USB - warto to zweryfikować w serwisie gwarancyjnym. (jf)
.173.224.117 | 25 Nov 2020, 09:11
Saliti
Korzystając z LG Velvet 5G przez ostatnie 2 miesiące to niestety o zadowoleniu wiele nie moge powiedzieć jest to tel bardzo piekny i bardzo wytrzymały sam kilku krotnie sie przekonałem ,wyswietlacz tez super lecz bateria poraszka ładowanie tez wiele pozostawia do zyczenia,dotyk szwankuje i sie wiesza chociaz ma w pamieci tylko aplikacje wgrane orginalnie Majac wczesniej wszystkie z s samsunga to nawet do ósemki bym sie wrócił
.246.67.220 | 22 Nov 2020, 04:11

Pola
Telefony bardzo elegancki. System działa płynnie. Po naklejeniu folii na ekran czasem potrafi się przyciąć czujnik zbliżeniowy.
W kwestii promocji LG dotyczącej dual screem, to faktycznie są nie słowni. Właśnie ze względu na to, ta marka jest dla mnie "spalona", a opinia negatywna.
.204.17.81 | 11 Nov 2020, 22:11
1
Ja czekam ponad miesiąc na dodatkowa nagrodę. i nic... teraz nawet maila nie można już wysłać z zapytaniem.... [...] na przyszłość już wiem co trzeba zrobić.
.160.125.44 | 09 Nov 2020, 16:11

Nikidor
Mam ten telefon od dwóch miesięcy jak dla mnie super. Wcześniej miałem słabe telefony,to może dlatego ten jest dla mnie rewelacyjny. A co się tyczy nagrody dodatkowej od LG,to po zarejestrowaniu dostałem majla, że ją otrzymam.StrefaLG.pl- Twoje zgłsozenie do promocji zostało zaakceptowane Strefa LG Wczoraj do mnie v LG Life's Good Witaj Tadeuszu, Pragniemy poinformować, że Twoje zgłoszenie do promocji Smartfony LG zostało przyjęte. W załączniku znajduje się voucher na trzeci rok gwarancji smartfona LG VELVET. Nagroda rzeczowa zostanie przesłana w ciągu maksymalnie 14 dni.
.41.131.173 | 31 Oct 2020, 08:10
Adams
Mam podobną sytuację, jak @CHD. również otrzymałem od LG informację że na razie nie mogą mi wysłać mojej nagrody rzeczowej. Więc po co nabierają ludzi i naciągają? Między innymi właśnie pokrowiec dual screen, który miał być dostarczony za zarejestrowanie się na stronie LG, zdecydował o moim wyborze tego telefonu. Play łapie sobie przez to klientów a LG ma wszystkich w ... Wiadomo w czym.
.204.20.165 | 30 Oct 2020, 18:10
CHD
Wziąłem Velvet w abonamencie w Play z dual screen-em zarejestrowałem produkt i od siedmiu tygodni czekam ten dual screen. Otrzymałem maila z LG, w którym lakonicznie zostałem poinformowany, że w obecnej sytuacji (nie wiem co autor miał na myśli) nie mogą wysłać i żebym uzbroił się w cierpliwość. Nie odpowiadają na mile. Czy to standard w LG ? Mam nadzieje że telefon nie przestanie działać.
.30.126.176 | 06 Oct 2020, 18:10
D3M
Wady tego telefonu to bateria i fakt że trzeba nauczyć się jak to ja mówię klawiszologi do np minimalizowania apk. A tak telefon wydajniejszy w grach od Huawei p20 Pro. Polecam
.173.168.212 | 05 Oct 2020, 20:10
Ania Wilczak
Co to jest wgl przestał działać tak o po 2 tyg. Bardzo szybko bateria pada. Jak na te 4300 mAh nie widać tego dałabym mu jakieś 2400. Zacina się strasznie. Ogólnie ten telefon to jest jakaś masakra.
.242.212.8 | 23 Aug 2020, 12:08
MW
Niestety LG Velvet przestał działać po miesiącu użytkowania.
.221.112.186 | 10 Aug 2020, 08:08

Wszystkich opinii: 23. Pokazuję od 11 do 20.