R E K L A M A

LG T580
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 15. Pokazuję od 1 do 10.
33,3% 
 13,3% 
 53,3% 
d4aro87
Do modera: posiadam ten model i zapewniam, ze ma stoper.
Ma albo nie ma w zależności od wersji oprogramowania. Pierwotnie stopera nie było albo LG nie podawało o nim informacji. Uzupełniłem natomiast przelicznik walut i czujnik zbliżeniowy. Pozdrawiam. (jf)
.com | 13 Sep 2016, 00:09
matthew
Telefon używałem przez rok i powiem tak: jest to całkiem udana konstrucja, oprogramowanie w porzadku, aparat pozwala na proste zdjecia. na plus zasługuje też głośnik, który dobrze brzmi. na minus zasługują 3 przyciski dotykowe pod ekranem, które powodowały ze duza liczba połączen została odrzucona lub przypadkowo je nawiązywałem. niestety telefon zostałem zmuszony zmienić ponieważ od kiedy przeszedłem na abonament, telefon zaczął zawieszać polaczenia, pomimo że ekran byl wygaszony, albo nieoczekiwanie je zakańczał. pobyt w serwisie pomogl tymczasowo i problem wrócił. o dziwo na zwykłym starterze nie było problemu.
.opera-mini.net | 09 Nov 2015, 14:11

KDR
Jeśli ta specyfikacja jest prawdziwa, to teoretycznie wgranie Androida 1.6 jest jak najbardziej możliwe. W praktyce - jak ktoś chce mieć smartfon, to niech sobie kupi smartfon, a nie tego LG.
Według mnie to jest idealny telefon dla dzieci i osób niewymagających za dużo. Wszystkie podstawowe rzeczy i dostęp do internetu są już wbudowane, a do tego można sobie dograć kilka aplikacji. Wbrew pozorom można jeszcze dostać popularne gry i aplikacje takie jak Angry Birds na javie.
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 16 May 2015, 15:05
telefonista
Kupiłem ten telefon nowy za 160 pln, myślę, że należy go oceniać pod względem właśnie ceny. Dużym plusem jest bateria, telefon jest po aktualizacji oprogramowania -w tej chwili minęła siódma doba i mam jeszcze 19 % baterii (przed aktualizacją 6 dni). Następnym plusem jest jakość rozmów, słychać w jedną i w drugą stronę bardzo dobrze i wyraźnie. Ogólnie telefon działa dość szybko, nie zauważyłem jakiś spowolnień czy zawieszeń. Telefon obsługuję javę i ma zainstalowaną operę mini. Aparat według mnie jest słabym punktem, jest bo jest nic poza tym. Filmiki online da się tylko oglądać przez WiFi. Dotyk czasami wydaję się trochę mało precyzyjny ale nie jest to jakieś uciążliwe. Szkoda, że nie ma 3G.
Ogólnie telefon służy mi do dzwonienia, smsowania i sprawdzenia skrzynki e-mail, czasem do sprawdzenia czegoś w internecie czy zrobienia notatki. Uważam, że w takiej cenie nic nowego i lepszego się nie kupi.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 Nov 2014, 21:11

pytajnik
Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu ale wasze opinie średnio mi pomogły. Dlaczego nikt nie wrzucił żadnego zdjęcia zrobionego tą komórką? Mnie interesuje jakie zdjęcia robi ten telefon oraz to czy ma javę? Jak działa na nim internet? Chodzi mi głównie o operę mini, czy działa na nim?
.dynamic.gprs.plus.pl | 09 Sep 2014, 20:09
1213
Według mnie ten telefon jest fajny. Niestety nie posiada Androida. Pamięć jest duża, a bateria długo wytrzymuje. Mam ten ten telefon od kilku miesięcy, jestem z niego zadowolona.
.opera-mini.net | 17 Aug 2014, 23:08
lol
Mam ten telefon dwa tygodnie. To nie jest żaden smartfon tylko zwykły telefonik z dotykowym ekranem. Telefon mi się nie podoba z wyglądu, ale nie będę tego pisał w wadach, bo każdy ma przecież inny gust. Używam go tylko do pracy.
Zalety:
-Bateria w miarę długo trzyma
-Ma czujnik zbliżeniowy, co jest rzadkie w tej klasie(tak mi się wydaje,bo w takich telefonach nigdy nie spotkałem czegoś takiego)
-Niska cena(od 149 do 159 zł)
-Robi w miarę dobre zdjęcia
-W porównaniu do np. noki ashy 309(którą kiedyś posiadałem) ma bardzo dużo pamięci RAM i wbudowanej
-Ma dobry głośnik
Wady:
-Tylna klapka szybko się rysuje
-Ekran który że tak powiem jest jaskrawo-nieczytelny(według mnie to najgorsza wada)

Myślę, że jeśli ktoś nie chce smartfona to idealna propozycja. Jak za tę cenę telefonik super. Uważam, że LG to bardzo dobra marka, która robi nie tylko dobre telefony i smartfony. Oprócz tego posiadam także smartfona LG l65 na jedną kartę SIM, który podoba mi się jeszcze bardziej. Pozdrawiam
.net.media.pl | 31 Jul 2014, 17:07
elo ie ke
Tani i fajny.
.multifox.pl | 14 Jul 2014, 20:07
asdf
Prawdziwe dane na temat tego telefonu są na chorwackiej stronie LG : http://www.lg.com/hr/mobilni-telefoni/lg-T580
50MB pamięci dla użytkownika 128 RAM i procesor MTK 6255 / Single core / 416 MHz ARM? ARM926EJ-S? processor (416MHz )
Prosze poprawcie te wasze nieprawdziwe dane.
Piszesz grzeczniej, niż poprzednio, ale nadal nieprzyjemnie. Poczytaj: http://www.lg.com/sk/telefony/lg-T580/reviews
Obawiam się, że w tym wypadku w lokalnych serwisach producenta nie ma zgodności, co do rzetelnej specyfikacji. Jeśli masz coś rzeczowego do dodania - dodaj. Ja mogę tylko dodać alternatywne dane do informacji dodatkowych. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 Mar 2014, 11:03
asdf
niektórzy podawaja wyświetlacz 2.8 a inni 3.2 cala ( mam na mysli sklepy internetowe ) wiec ile jest naprawde.... po cenie obstawiam 2.8 cala bo jest tańszy od T375 3.2 cala
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 Mar 2014, 12:03

Wszystkich opinii: 15. Pokazuję od 1 do 10.