R E K L A M A

LG T385
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 70. Pokazuję od 61 do 70.
41,4% 
 27,1% 
 31,4% 
ironlady
Mam pytanie- skąd można pobierać aplikacje na ten telefon oraz czy obsługuje GG? Niezbyt się orientuję.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 Dec 2012, 19:12
megas
Mam pytanie... co z Flash Playerem? czy da się zainstalować?
ip178-152 | 08 Dec 2012, 21:12

nikola2163
Z telefonu jestem zadowolona baterie trzyma ponad tydzień jedyny minus to że nie posiada karty pamięci i że dostałam ten telefon bez słuchawek i bez kabla USB
.cb-net.pl | 24 Nov 2012, 11:11
Duśa
Czy wie ktoś dlaczego i czy można to zmienić chodzi o zdjęcia zapisują się w galerii i w "moje pliki"-"obrazy" nie wiem dla czego do tego chciałabym aby zdjęcia które robię jako ostatnie były pokazane jako pierwsze wszytsko jest pomieszane tel. mam drugi dzień ;))
.adsl.inetia.pl | 04 Nov 2012, 21:11

Starsky17
BLUESokol ma rację - ten model nie obsługuje dwóch kart SIM, taką opcję ma model T375. Można to zweryfikować na portalu [ciach]. Wspomniany filmik na stronie LG dotyczy całej rodziny telefonów T3xx (370/375/385), w której tylko pierwsze dwa modele mają dualSIM (T370 nie ma WiFi). Model T385 jest singleSIM, ale za to obsługuje standard WiFi 802.11n (T375 tylko 802.11b/g)
[ciach] nie jest dla mnie wyznacznikiem specyfikacji jakiejkolwiek marki, przynajmniej dopóki nie jest producentem telefonów. Na filmie jest rzeczywiście T375, a nie T385. LG nie zamieszcza w specyfikacjach na stronach informacji o ilości obsługiwanych kart. IMVHO film może wprowadzać potencjalnego konsumenta w błąd. Przemawia do mnie natomiast instrukcja obsługi T385 (wcześniej nie była dostępna), gdzie widać jedną kartę SIM. Przepraszam za niewłaściwą reakcję i dziękuję za poprawienie błędu. (jf)
.nordeabank.pl | 15 Oct 2012, 14:10
Starsky17
@paolo
Poszukaj kabury w Saturn/Media Markt. Pasują futerały od iPhone 3/4. Ja do swojego LG T375 (ma takie same wymiary jak T385 tylko jest na dwie karty SIM) kupiłem fajne etui wsuwane firmy WG. Telefon wchodzi trochę głębiej bo jest o 12mm krótszy od iPhone'a.
.nordeabank.pl | 15 Oct 2012, 12:10
paolo
Czy ktoś wie gdzie można do tego modelu dostać kaburę pionową, ponieważ od trzech tygodni nie mogę jej dostać.Wszędzie twierdzą, że ten telefon to absolutna nowość i kupić teraz do niego taką kaburę jest raczej niemożliwe.Radzą czekać, czekać i jeszcze raz czekać.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 Oct 2012, 21:10
marti88
Słaba bateria, słaby dotyk nie ma słuchawek ani kabla USB.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 Oct 2012, 20:10
BLUEsokol
W opisie telefonu występuje bład... Telefon ten nie posiada funkcji DUAL SIM.
Musze się z tym zgodzić. Czasownik "posiada" jest używany raczej w odniesieniu do człowieka. Sam często popełniam ten błąd. Ten telefon "ma" funkcję dual-SIM. Sęk w tym, że chyba nigdzie w opisie nie używamy czasownika "posiada"? A bardziej serio: ten telefon obsługuje 2 karty. Masz użytkowniku prawdopodobnie bliźniaczy model, ale jednak z nieco innym numerkiem. Zapraszam na strony producenta. LG publikuje nawet odpowiedni filmik. (jf)
.netsokolka.pl | 24 Sep 2012, 12:09
crs
Bardzo ładny wygląd, system działa bezproblemowo, niestety nie ma w nim androida ale ten system też za bardzo nie tnie a nawet całkiem płynnie chodzi:).
.router1.tygrys.net | 23 Sep 2012, 20:09

Wszystkich opinii: 70. Pokazuję od 61 do 70.