R E K L A M A

LG Optimus L4 II
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 9. Pokazuję od 1 do 9.
66,7% 
 0,0% 
 33,3% 
Weronika
Mam LG l4 II od ponad 3 lat... tak dobrze widzicie 3 lat :) Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Telefon nie jest za duży i wg mnie jest to zaleta, dodatkowo prawie nigdy się nie zacina, przeglądarka chodzi dobrze, pobrane aplikacje nie szwankują. Super elementem jest dioda LED która przy wygaszonym wyświetlaczu świeci na różne kolory w zależności od powiadomienia. Jedynym minusem moze być głośnik który syczy w starszych modelach. Jakość zdjęć jest ok. Telefon polecam osobom które nie szukają wygórowanych smartfonów lecz fajny model dotykowy z aparatem, dobrym androidem i szybkimi aktulizacjami.
.20.56.127 | 31 Aug 2016, 11:08
Janek
Posiadam telefon około 2-3 tygodni.
I. Wyłaczony 3G działam tylko na 2G + rano Wifi (synchronizacja kalendarza) oraz wieczorem to samo - wytrzymał 4 dni
II. to samo co powyzej + nonstop BT - wytrzymał 3 dni
III. to samo co powyzej ale uzywalem jednego dnia bardzo duzo Wifi. Jest drugi dzien 25% na baterii, spokojnie bedzie działać 3 dni.

Rozmawiam dużo, smsów wysyłam moze 2-3 na dzień. Bronilem sie długo przed smartfonem, ale zaryzykowałem i nie załuje. Telefon rewelacja, bateria również. Polecam Polecam Polecam. Aaa jedna wada bardzo duża: NIE MA AUTOFOKUSA, SZKODA :(
.238.166.3 | 16 Sep 2014, 11:09

Okazaki
Do Lg gt 540 to zlom

Miałem ten telefon przez 2 lata i nic mi się nigdy nie popsuło. Nie wspominając o tym ile razy lądował na ścianie czy podłodze albo w śniegu. Nie było żadnej awarii. Tak się składa, że posiadam również telewizor LG, który na tamte czasy zdmuchiwał konkurencję.
.ip.netia.com.pl | 11 Sep 2013, 23:09
DeVertus
Maybah, ale L4 II ma lampę i to LED. :)

Moim zdaniem super się zapowiada ten smartfon. :) Dla mnie jest wielkim plusem to, że wyświetlacz ma mniej niż 4 cale a więcej niż 3,2 i słaby procesor i mała rozdzielczość, bo przekłada się to na dłuższą pracę na baterii... i w dodatku właśnie dali taką pojemną baterię... Cudo :)
.147.130.88.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 01 Aug 2013, 23:08

Maybah
szkoda że nie zrobili 3,5" i tyle samo piksel co ten 3,8", czy aparat ma autofocus? To najistotniejsze, nieważne że nie ma lampy. Byleby optyka była w miarę ok. Dobrze że wstrzymałem się z zakupem xperii E.
Optyka? W budżetowym smartfonie? Jaka optyka? (jf)
.dynamic.chello.pl | 11 Jun 2013, 14:06
tomekkkk
Do PiotrGSM; Nie zapomnij że LG L4 II ma ekran IPS a to dużo zmienia. LG to chyba jedyna firma, która robi telefony na każda kieszeń, zachowując przy tym bogaty i nieprzecietny wygląd i dobre specyfikacje. W tym LG rozdzielczość nie jest zła tym bardziej, że ma ekran IPS. Przecież nie będzie kosztował tysiąc złotych. Ogólnie bardzo ciekawy smartfon, naprawdę.
.zabrze.vectranet.pl | 08 Jun 2013, 01:06
LG GT540 to złom
kowal666xxx - wcale się z tobą nie zgadzam co do jakości firmy LG mającej według ciebie lepszą jakość niż SAMSUNG, posiadałem lg gt-540 to był taki totalny złom a wcale nie użytkowałem go dużo abonament za 30 zł bez przekraczania go i czasem na wi-fi w domu ale to sporadycznie, psuło się dosłownie wszystko a najczęściej klawisze mechaniczne, po jakiś 7 miesiącach na karcie gwarancyjnej nie miałem już miejsca na kolejne wpisy (podobnie moi 4 znajomi), miałem też 2 tv były prawie bezawaryjne ale jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia, to samo jest z napędami optycznymi, kupiłem 2 takie same z 1 partii i gdy nagrywam płyty z tego samego opakowania w jednym napędzie mam prędkości 2,4; 4; 8; 16, a na drugiej nagrywarce mam tylko 4 i 16 w tym samym pc, ogółem LG robi rzeczy o niskiej jakości.
I na tym zakończmy Panowie tego potencjalnego flejma i wróćmy do konkretów o telefonie. Grzecznie proszę. (jf)
.196.1.12.gost.mdi.pl | 04 Jun 2013, 17:06
PiotrGSM
I co z tego że poprawiono rozdzielczość względem L3 skoro wielkość wyświetlacza również wzrosła, co oznacza że jakość wyświetlanych elementów będzie na poziomie L5 czyli mizerna.
.ssp.dialog.net.pl | 03 Jun 2013, 12:06
kowal666xxx
ciekawa opcja zwłaszcza że poprawiono rozdziałkę względem L3.Powinien być hitem cenowym i raczej sobie go sprawię jako drugi smartfon :) Znając LG jakość wykonania dużo lepsza niż samsunga
.dynamic.gprs.plus.pl | 31 May 2013, 21:05
Wszystkich opinii: 9. Pokazuję od 1 do 9.