R E K L A M A

LG Optimus L3 II
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 107. Pokazuję od 71 do 80.
69,2% 
 12,1% 
 18,7% 
Gość
Telefon funkcjonalny, wygodny, lekki, ładny wygląd, nie zacina się, bateria ładnie trzyma, np. przy moim użytkowaniu (słuchanie muzyki, przeglądanie internetu) ładuję go 2 razy w tygodniu. Telefon dosyć prosty w użytkowaniu, wymiary ekranu według mnie wystarczające, ponieważ nie lubię wielkich smartfonów, a ten jest w sam raz do przeglądania internetu, oraz wygodnie leży w ręku kiedy się z niego dzwoni. Jako wadę może nie samego telefonu, można uznać to że w zestawie nie ma słuchawek, i trzeba dokupić oryginalne firmy LG, żadne inne nie zadziałają.
.esnet.pl | 27 Jan 2014, 22:01
Adam H
ten model LG to moj drugi tel tej firmy. Wczesniejszy to 375 i tak jak w tamtym tak i w tym nie rozczarowalem sie.
Bardzo dobry android. Szybki i bez zbednych bajerow. Bardzo czuly ekran, lekki, maly i to jest to czego szukalem. Telefon wykonany jest bardzo solidnie: nie skrzypi, nie wygina sie - dzieki takim produktom nabieram coraz wiekszego przekonania i zaufania do produktow firmy LG.
Polecam tym osobom, ktore szukaja smartfona bez wodotryskow, ktorego bateria nie pada po dwoch dniach. Ten model zadzwoni, znajdzie w necie co trzeba, zrobi fote, zagra i nie wyczysci kieszeni.
Jak najbardziej moja opinia jest pozytywna.

PS. oczywiscie byloby lepiej gdyby dali rozdzielczosc choc o jeden prog wyzej, ale i tak tel spelnia moje oczekiwania :)
.as13285.net | 25 Jan 2014, 00:01

Tomek
mam go jakieś 3 miesiące dla mnie się nie zawiesza. Wcześniej miałem dużo większy telefon i myślałem że będzie gożej z tym ale dzień starczył żebym wiedział gdzie co jest. Najbardziej denerwuje mnie że bateria słabo trzyma ale zbyt nie będe wymagał od taniego telefonu, ale jak się ustawi oszczędzanie energi to od 20 % trzymać może nawet pół dnia o ile nic nie robimy. Telefon jest mały ale fajny jego interfejs jest miły dla oka, jestem informatykiem to troche wymagam od pamięci mam 32 gb i pobrałem jeszcze google dysk i jest ok. Kiedy pożyczyłem tel lg l3 bez 2 generacji to był horror tel sie wieszał ciągle miał tak pochowane ustawienia że nawet dnia nie wytszymałem nie za bardzo mi się podoba jego wygląd
.internetdsl.tpnet.pl | 23 Jan 2014, 12:01
as
No więc tak - rozdzielczość bardzo mała - jeżeli chodzi o odczyt zainstalowanych aplikacji typu gry; dyktafon - regularnie w czasie nagrania mają przerwy niecałą sekundę, co mi bardzo przeszkadza przy dosłuchiwaniu godzinnych nagrań; ekranik - ma tendencje niestety do rysowania się.
Reszta jest bardzo ok. Oprócz tych wad i tak bym go poleciła.
.sochaczew.vectranet.pl | 20 Jan 2014, 15:01

fable
Ogólnie OK, przesiadłem się z HTC Wildfire i nie znałem gadżetów typu pisanie smsów głosem albo aplikacji Quick Memo. Telefon sięe nie zamyśla, nie tnie się na grach (np. Fruit Ninja albo Cut The Rope) i ogólnie używa się go całkiem przyjemnie.
Ale bateria to koszmar. Trzeba ją ładować codziennie przy nomrlanym użytkowaniu (włączone WiFi, czasem zajrzenie do neta, zagranie w jakąś grę i chwila słuchania radia + rozmowa i ze 2 smsy). Jeśli telefon lezy na stole i zbiera kurz, to rozładuje się po dwóch dniach.
.dynamic.chello.pl | 20 Jan 2014, 09:01
djmateq
Telefon kupiłem 4 miesiące temu. Jestem z niego bardzo zadowolony. telefon jest wytrzymaly spadl mi ze 30 razy i dziala bez zarzutu
.play-internet.pl | 19 Jan 2014, 09:01
oto mój nick
LG E430 to bardzo fajny smartfon. Jego zalety:
- Cena, kupiłem go za 350zł
- Gry się nie zacinają
- Internet jest szybki
- Jest 2 generacji, czyli ma sklep google play
- Ma bardzo wytrzymałą baterię

Jego wady:
- Mały ekran
- Niska rozdzielczość
- Słaby aparat
Polecam :) :) :) 5 zalet/3 wady
.adsl.inetia.pl | 15 Jan 2014, 17:01
Natalia
Bardzo fajny telefon za taką cenę. Kupiłam go za niecałe 400 zł, a jestem bardziej zadowolona niż z telefonu za 2500 zł! Internet chodzi bardzo płynnie, muzyka też głośno, system Android chodzi super, można też podświetlić klawisze. Mój poprzedni telefon to Nokia Lumia 510, która była z Windows Phone, ale nie była taka wydajna jak LG Optimus L3. Kupiłam go, bo kusiła mnie przede wszystkim cena, 400 zł za Androida i jego wygląd. Gorąco polecam ten telefon tym osobom, które lubią małe ekrany, i nie muszą nosić dużej "cegły" w kieszeni i lubiących telefony z dużymi możliwościami.
Serdecznie Pozdrawiam!
.centertel.pl | 25 Dec 2013, 02:12
super!
Telefon jest bardzo ładnie wykonany, nic nie trzeszczy, a aparat taki sobie. Zaskoczyło mnie to że mimo to że ma mało ramu.
.dynamic.chello.pl | 24 Dec 2013, 13:12
TosiaTV
Witam. Moja opinia o tym telefonie jest cała na plusie:
-nie zawiesza się,
-ma androida 4.1.1
-dobrze choDzą appki
-ma fajny design
-dobrze leży w ręce
-jest dobry dla ludzi z małymi wymaganiami
Jestem bardzo zadowolona z telefonu
.31-7-47.tkchopin.pl | 23 Dec 2013, 22:12

Wszystkich opinii: 107. Pokazuję od 71 do 80.