R E K L A M A

LG L90
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 246. Pokazuję od 121 do 130.
63,4% 
 13,4% 
 23,2% 
darekj1974
Witam.
Telefon posiadam od 3 miesięcy. Żadnych problemów, bateria trzyma do czterech dni, aplikacje śmigają. Polecam ten telefon
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 Jan 2015, 11:01
fancolj
Ogólnie polecam. Wady: brak diody powiadomień, brak czujnika światła, minimalnie mało RAM... ale:
Zalety: chyba wszystko inne. Świetny dźwięk, wyświetlacz, płynność działania, porządny aparat i filmy, design ogólny, wykonanie, bateria itp. W takiej cenie, w jakiej dostać go można aktualnie [...] to chyba nie ma aktualnie lepszego rozwiązania.
.212.127.231 | 31 Dec 2014, 15:12

MrOlek27
Bardzo fajna słuchawka ..
1 GB ramu w zupełności wystarcza .. LG L90 Mądry wybór :D
Aprat ma fajny AF
Mały telefon mieści w sobie spory ekran o przekątnej 4.7 cala :D

Dotego ta jakość rozmów :
*****
(5/5)
Parę słów o samym produkcie :

Świetna słuchawka długa praca na bateri wrażenia pozytywne .
Bardzo fajnie i szybko surfuje się po necie ..
Ekran jest pokryty Gorilla Glass 2 [odporny na zarysowania kluczami itp. ](czyt. tego co znajdzie się w kieszeni oprócz naszej słuchawki )
Nie wiem dlaczego nikt tego nie napisał ale nie spotkałem smartfonu który tak wyrażnie rozczytuje głos (głosowe wyszukiwanie w internecie i pisanie sms)
Działa to bardzo dobrze telefon nie myli słów .
hehe bajerem je funkcja PILOTA TV :D
Polecam każdemu kto chciałby kupić w miarę budżetową i dobrą słuchawkę
Polecam również wykonywać aktualizację opropgramowania o której powiadomi nas telefon kiedy tylko połączy się z internetem 3g / wi - fi
Ale wiadomo aktalizować TYLKO przez wifi ponieważ plik aktualizacyjny dużo waży .. (ok 225 MB )
.centrum.gliwice.pl | 29 Dec 2014, 16:12
rafi94
Posiadam telefon od około czterech miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Poprzednio miałem dużo gorszy model bo Samsunga mini 2, który irytował mnie na każdym kroku (aż ostatecznie przesiadłem się na starą nokię jak już nie mogłem wytrzymać problemów nawet z prostym pisaniem smsa czy dzwonieniem) i w pewnym sensie po nim oraz także opiniach znajomych straciłem nadzieje, że tanie smartfony z androidem mają jakiś sens, spróbowałem jednak jeszcze raz i nie zawiodłem się!
LG L90 działa szybko, przez te cztery miesiące nie zaliczyłem żadnej większej zwiechy a i tych małych za bardzo nie mogę skojarzyć. Ekran jest wystarczający do bezproblemowego przeglądania internetu czy też gier a 'bebechy' spokojnie starczają by w te gry rzeczywiście pograć. Oprócz tego z opcji, których korzystam to z pewnością aparat, który jest na prawdę porządny jak na ten przedział cenowy.
Ostatnią rzeczą o której warto wspomnieć to na prawdę długi czas pracy na baterii - korzystam z telefonu dość często (Z tych obciążajacych procesów głównie internet i muzyka a oprócz tego regularne telefony i smsy) a nie odczuwam jakoś mocno ciągłego braku baterii - wręcz przeciwnie, jak już podładuje do tych 80-100% to na prawdę starcza na długo.
Jednak pragnę zastrzec, że moja dziewczyna ma ten sam model telefonu (tylko kolor inny ;>) i ona niestety ma trochę więcej problemów z telefonem - głównie z tym, że czasem jakieś randomowe klawisze jej się wciskają oraz czasem telefon lekko przywiesi, ale może to być kwestia jej traktowania telefonu - mój może raz czy dwa spadł z większej wysokości (a też nie aż tak dużej) a jej spada regularnie a na dodatek przeżył jedną kąpiel i to bez większych usterek widocznych na pierwszy rzut oka.
.torun.mm.pl | 25 Dec 2014, 17:12

Slim
Witam. Uzytkowałem telefon dwa miesiące, i byłem zadowolony. Telefon ma świetna beterię, z plusów napewno materiał z jakiego wykonana jest tylna klapka - wogóle sie nie niszczy, poza tym działa szybko i stabilnie, wyposażony w IRDE - mozna strowac wszytskimi telewiorami z komórki - rewelacja !Jeżeli chodzi o minusy to - wolno działający czujnik zbliżeniowy, szczególnie denerwuje podczas kończenia rozmowy kiedy nie można sie rozłączyć od razu - pomaga ustawienie menu żeby kończyć rozmowę guzikiem z boku obudowy. Dla tych którzy nie lubia klawiatury qwerty pozostaje instalacja np swype bo po przełączeniu na klawiaturę gsm słownik T9 czasem robił cuda !Ogolnie Polecam, byłem pozytywnie zaskoczony po przesiadce z Samsunga na LG - robią ostatnio naprawdę porządne telefony, no ale należe do osób które denerwują w telefonach drobne niuanse a może i mi się znudził i wróciłem do samsunga.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 Dec 2014, 10:12
krzysiuu12
Witam, mam ten model juz pół roku i moge swoją opinie wyrazić. Bardzo szybki bez lagów (ok 40 aplikacji) nie zdazylo mi sie aby sie zacial. Wszystko smiga. Wymagajace gry rowniez smigają. Design świetny. Aparat trobi ostre dobrze odwzorowane zdjecia. Aktualizacja androida narazie sie nie pojawila. Jedyne co denerwuje, ZASIĘG ! Ten telefon prawie nigdzie nie ma zasiegu. Warszawa 2-3 kreski na 4, nie wspomne o miasteczkach gdzie jest 1-2 kreski, a wieś... w dobrych miejscach max 1 kreska :( Telefon polecam jednak tylko dla mieszkancow duzych miast
.dynamic.gprs.plus.pl | 19 Dec 2014, 10:12
MarekW
Witam. Telefon mam już pół roku i po takim czasie już mogę trochę o nim powiedzieć. Ogólnie jestem z niego zadowolony. Oprogramowanie działa szybko, nic się nie zacina. Wyświetlacz bardzo dobry. Jakość wykonania też w porządku. Bateria super, kiedy telefon jest mało używany trzyma nawet 11 dni(sprawdziłem), Jeśli chodzi o minusy to jest mały problem z kontaktami. Przy wysyłaniu wiadomości czasem nie mogę znaleźć kontaktu z karty SIM, ale kiedy ten ktoś dzwoni to jego nazwa się poprawnie wyświetla. Mogłbym się przyczepić do aparatu, bo mimo 8 MPix robi gorsze zdjęcia niż LG KU990 Viewty z matrycą 5 MPix, którego miałem kilka lat temu. Podsumowując: telefon godny polecenia, wart swojej ceny,
.radom.vectranet.pl | 18 Dec 2014, 19:12
kapitan123000
Witam, swietny telefon, bateria bardzo dlugo potrafi wytrzymac, tel. dobrze sie trzyma w reku, dobry wyswietlacz, kąty widzenia doskonale, aparat zadowalajacy, ogolnie tel. smiga bardzo plynnie, polecam :)
.tktelekom.pl | 16 Dec 2014, 19:12
paramedyk87
Nie polecam tego telefonu po 2 miesiącach siadł mi wyświetlacz serwis stwierdził że za mocno naciskałem na wyświetlacz (300zł naprawa). potem po 4 miesiącach spaliła sie płyta głowna. Serwis LG to jakaś porażka
.174.61.146 | 09 Dec 2014, 16:12
Xyz
Telefon najlepszy w swoim przedziale cenowym. Plusy: dobry wyświetlacz, dobra bateria (1,5 dnia przy niemal ciągłym użytkowaniu i bawieniu się nim), przyzwoity aparat, szybkość działania, solidna obudowa, jakość rozmów i odtwarzanej muzyki. Do minusów zaliczyć mogę jedynie drobne szczegóły- przednią kamerkę i nie zawsze działający za pierwszym razem knock code. Więcej rzeczy na niekorzyść tego modelu na razie nie umiem znaleźć, a mam go już ok miesiąc. Ogólnie mówiąc, polecam
.213.167.6 | 08 Dec 2014, 17:12

Wszystkich opinii: 246. Pokazuję od 121 do 130.