R E K L A M A

LG K11
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 17. Pokazuję od 1 do 10.
35,3% 
 23,5% 
 41,2% 
Anonimowa
Mam LG K11 już 1 rok sprawdza się super nie zacina się i ma bardzo wytrzymałą baterie ma dużą pamięć, nie jest ciężki jak dla mnie za tą cene jest świetny otrzymuje odemnie ocene 10/10
.9.85.110 | 02 Nov 2019, 16:11
OLLO
Fajny ale bateria bez wymiany!!!
.75.64.120 | 25 Jun 2019, 08:06

Justyna.
Jestem niezadowolona... sms.ów powiększyć nie można, i jeszcze jedna ważna rzecz: żeby odebrac lub wysłać mms trzeba mieć włączone lte...
.230.190.76 | 28 Apr 2019, 00:04
Jaca
Kupilem tego lg k11 z mysla o zmianie z k10 dual 2017 [Play) na lg k11 single sim (czysty android 7.1.2). I powiem ze k11 jest super. Swietna jakosc polaczen,nfc,aplikacja lg do optymalizacji telefonu Smart Doctor itp.W lg k10 wszystko byloby super gdyby nie aktualizacja androida z wersji 7.0 na 8.1.Po aktualizacji do wersji 8.1 jakosc polaczen to jest masakra.Majac glosnosc ustawione na max dziala on tak cicho jakby byl ustawiony na 40%. Na miescie prawie rozmowcy nie slychac,i dlatego nigdy wiecej nie bede bral brandowanych telefonow od operatora. Na czystym androidzie lg k11 smiga jak strzala i zuzywa o ok.350 MB mniej pamieci Ram niz k10 na brandowanym przez Play androidzie 8.1 k10 2017 dual co przeklada sie na szybkosc dzialania.
.238.42.227 | 21 Apr 2019, 20:04

George
Latarka jest, tylko trzeba zjechać ekranem w dół. Lub zainstalować ze sklepu play i zainstalować w dowolnym miejscu przez siebie wybranym na ekranie.
.166.169.68 | 03 Mar 2019, 20:03
Paweł90
Niezadowolona klienta lg - możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Co konkretnie się zepsuło? Co jest nie tak? Pytam, bo zastanawiam się nad k11.
.146.224.187 | 24 Feb 2019, 23:02
Niezadowolona kijentka lg
Szajs. Telefon zepsul sie po 2 miesiacach malegj elsploatacji
.162.213.99 | 21 Feb 2019, 21:02
kris
Jestem posiadaczem LG K11 (wg producenta fabryczna nazwa LM-X410EDW) o tygodnia, gdyż mój Huawei Y530 odmówił posłuszeństwa w trzecim roku eksploatacji (podobno teraz sa programowane uszkodzenia, podobnie jak w samochodach). Zastanawiałem się nad wyborem Hyuawei P10, a nawet P20, ale niespodzianka z tym pierwszym modelem i opinia pana w biurze pusa+ przekonały mnie do LG K11, który debiutował na polskim rynku wraz z modelem K9 w czerwcu tego roku. Wybrałem K11, bo nie potrzebuję wodotrysków, gier i wielu innych nieprzydatnych - dla mnie - rzeczy. Podoba mi się w nim jakość wykonania i twarda szybka, choć chcę zamówić ochronne szkło kwarcowe. Druga sprawa to zaskakujaco dobra bateria 3000 mAh, nie trzeba jej formatować a po uruchomieni smartfona jeszcze miała 54 proc. pojemnosci. Trzecia zaleta to przejrzyste menu i internet pracujący bez zacięć i problemowa z zasięgiem. Ciekawą opcją jest także uruchamianie smartfona po identyfikacji "odcisku linii papilarnych". Zarówno kontrast, jak nasycenie barw podczas robienia zdjęć (z tyłu obiektyw z matryca 13 Mpx) doskonałe, nieco gorzej jest w warunkach nocnych.
Co mi się nie podoba: bateria zintegrowana z aparatem (niewymienna przez użytkownika), ładowanie karty SIM (duplex) w kasecie otwieranej specjalnym kluczykiem, osoby starsze sobie nie poradzą. Dalej, brak latarki w menu, a ju zupełnym nieporozumieniem jest brak słuchawek w ukompletowaniu (koszt 15 zł) a pożałowali. Szkoda!
Na koniec cena smartfona - doskonała w stosunku do jako sci. Starszy model Huawei bije na glowę, warty zakupu dla osób potrzebujących tylko podstawowych "bajerów" w tym sprzęcie ze środkowej półki. W skali 6 pkt. i tym przedziale w klasie średniej niższej ocena 5.
.187.151.175 | 19 Dec 2018, 12:12
Kim
Wszystko fajnie ale jedną rzec zepsuli, a mianowicie telefon nie odbiera automatycznie MMS-ów, porażka. Za każdym razem muszę włączyć ręcznie transmisję danych. Naprawcie to ! Póki co telefon dostaje i tak 5 ????
.183.231.28 | 17 Dec 2018, 19:12
Gzl
Czego chcieć więcej przy telefonie za takie pieniądze?
Bateria trzyma, wiadomo, że przy intensywnym korzystaniu trzeba częściej ładować.
Nie zacina się przy korzystaniu z internetu.
Aparat całkiem ok (jak zależy komuś na efekcie lustrzanki to trzeba takową zakupić a nie korzystać z aparatu przy telefonie)
Prosty w obsłudze, przyjemny wygląd.
Polecam do standardowego użytkowania dla osób, których smartfon nie jest jedynym przyjacielem.
.126.221.7 | 01 Dec 2018, 12:12

Wszystkich opinii: 17. Pokazuję od 1 do 10.