R E K L A M A

LG G Flex
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 55. Pokazuję od 1 do 10.
58,2% 
 14,5% 
 27,3% 
Lukasrolety
Super wyglad Super duzy wyswietlacz w miare dobre kolory Zapowiada sie swietnie..

- Wyswietlacz sie szybko wypalil
- Tel. Raz dziala dobrze raz sie wiesza nawet na filmach z youtube 360p
- Bateria pada

Heh.... Moze tylko ja tak trafilem.
.182.224.161 | 22 Apr 2019, 22:04
hanaoka
Telefon miałem ponad 4 lata. Rewelacja, zarówno kształt, pasował i mieścił się w kieszeni zarówno marynarki jak i w dżinsach jak parametry na ówczesne warunki. Świetny do przeglądania internetu jak i do wysyłania mail, zwłaszcza grupowych. W tym zakresie był w moim odczuciu dużo lepszy od Huaweia Mate 9 Pro dual sim, którego używam od 1,5 roku. Nie było potrzeby instalowania aplikacji Microsoft Outlok, osobnego gmaila itp. wszystko śmigało na jednej podstawowej aplikacji. Co do zdjęć to w salach, mieszkaniu, robił często nieostre zdjęcia, w terenie świetne, tu za najlepszy do pomieszczeń uważam Nokię Lumie serii 920. Problem miał podobnie jak każdy ówczesny android z wysyłka grupowych smsów. Możliwość wysyłki do 20 czy 40 kontaktów to dla mnie było za mało, i tu nadal polecam Symbiana, a zwłaszcza Nokie serii E...Przy 'ostrym' użytkowaniu zaliczył 3 razy wymianę płyty głównej na gwarancji.
Bardzo użyteczna funkcją była IR, świetnie sprawdzał się w roli pilota do TV, wieży i dekoderów, wszystko w jednym.Szkoda, ze IR jest dzisiaj coraz rzadziej spotykanym dodatkiem.
Żałować należy, że LG nie kontynuował "krzywej" linii rozwojowej. Flex II to była pomyłka, Prosty!!!!!budżetowiec...!!!!
W ostatnim okresie były kłopoty z częściami. Nawalała bateria i po 4 latach wysłałem go przez operatora do serwisu. Niestety, nie mieli już części i zaproponowano mi w zamian naprawy LG Q 6. poczułem się jak posiadacz Rols Royca z okresu międzywojennego.Przyjęłam propozycję wymiany z ciężkim sercem i do dzisiaj go żałuję.Może trzeba go było ładować 3 razy dziennie?
.90.76.191 | 21 Aug 2018, 23:08

Borys
Najlpszy telefon jaki mialem a miałem ich sporo bo jako maniak zmieniam co kilka miesiecy czasem nawet tygodni , plynny , bateria trzyma dlugo , doskonale odwzorowanie barw na wielkim zagietym wyswietlaczu na ktorym ogladanie filmow to czysta przyjemnosc to zaleta zagietego ekranu.Zdjecia w bardzo dobrej jakosci a filmy w UHD z audiozoomem bardzo dobrze wychodza.Jednak najbardziej ujał mnie design tego telefonu.Ogolnie polecam zwlaszcza ze teraz w bardzo fajnej cenie mozna kupic ten model.
.213.91.83 | 08 Jan 2018, 11:01
Łysyyy
Mam LG G FlEX odkąd tylko.pojawił sie w sklepie cena byla dosyć duża ale musiałem go mieć wszystko śmiało pieknie az do czasu . Mianowicie mam problem z doona czescia telefonu przyciski nie chca tam dzialac gdy odworce flexa wszystko smiga ale na dole ciagle problemy jakby ekran przestal tam trybic po za tym myslalem.o wymianie ale jedyne co mi podchodzi to pro 10 mate ale w ostatecznosci nie.potrafie sie rozstac z flexem i te.oczy gdy inni widza ten telfon . Co do zacinania nie widze roznicy jedynie bateria sie wykancza
.next.zicom.pl | 07 Jan 2018, 22:01

aaaPatro
LG robi innowacyjne telefony ale ..... tylko po jednym modelu. Potem koniec. To samo było z LG Swift 3D. Nie ma sensu przyzwyczajać się do jakiejś innowacji od LG (krzywy ekran, kamera 3D), jeśli nigdy nie pojawi się następca!
.dynamic.chello.pl | 31 Dec 2017, 20:12
Stokrotka
Posiadam telefon od...UWAGA! 3,5 roku! Kupiłam go z przeświadczeniem, że zakrzywiony ekran będzie mnie denerwował i mogę się do niego nie przekonać. Z uwagi na fakt, że lubię nietypowe rozwiązania, zdecydowałam się na jego zakup i absolutnie nie żałuje. Jest to najlepszy telefon na świecie. Pomimo swoich lat, dalej całkiem nieźle funkcjonuje. Od paru miesięcy się lekko zacina, chodzi troszeczkę wolniej i przymierzam się do zmiany, ale przyznam szczerze, że boję się tego, że już żaden inny telefon nie zastąpi mojego flexika, który na prawdę służy wiernie. Zakrzywiony ekran wzbudza ciekawość - co druga osoba pyta czy coś mi się stało z telefonem, że jest taki krzywy i w ogóle taki mega wielki! Co jest absolutnym plusem, bo wszystkie filmy i zdjęcia widać doskonale! Jest oryginalny, niebanalny, sprzętowo też IMO bardzo dobry. Zdjęcia są dobrej jakości, dźwięk jest odtwarzany bez zarzutów co do jakości i głośności, bateria wytrzymuje 2 dni przy normalnym używaniu. Jak spędzę trochę czasu na szperaniu w internecie wytrzymuje 1 dzień. Przez cały okres używania bateria trzyma dokładnie tak samo - nie zauważyłam żadnych spadków.
Gdyby był nieśmiertelny, bardzo chętnie zostawiłabym go na kolejne lata. Gdyby wyszła nowa wersja G flex 3, bez zastanowienia się poszłabym do sklepu i wydała każde pieniądze. Niestety G2 do mnie nie przemawia z uwagi na wersję androida - pozostaje wrócić do prostych ekranów. Niestety.
Z racji tego, że był ze mną tyle lat, jestem mu winna tą recenzję :D
.sferanet.pl | 22 Jun 2017, 07:06
Uki
Telefon naprawdę genialny ,wielki ekran to takie WOW . Ale ma też swoje wady telefon po roku powoli zaczyna się zacinać ale jest to do zaakceptowania. Ekran jest prawie niezniszczalny jeżeli traktuje się telefon z poszanowaniem.Minusem który trafia w czuły punkt jest słaby android 4.2.2 praktycznie bez możliwości samodzielnej aktualizacji nawet dla średnio zaawansowanych. Mimo wszystko SERDECZNIE POLECAM
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 08 Dec 2016, 20:12
Jar
Jestem zaskoczony ze Ci tak pada, ja użytkuje swojego 1,5 roku i nic z nim się nie dzieje a wcześniej ten egzemplarz był pokazowy w jednym z większych sklepów RTV. Jedyne zastrzeżenia mam do firmy LG, która nie dała nowszego androida na ten model.
.dynamic.gprs.plus.pl | 07 Sep 2016, 11:09
marcin1982
posiadam telefon okolo 2 lata.przez pierwszy rok rewelacja duzy ekran,telefon szybki nic sie nie wiesza.po roku uzytkowania okolo 2 tygodnie po uplywie gwarancji na ekranie powstal piksel ktory z czasem powiekszyl sie do rozmiaru jedno groszowki.po 2 miesiacach na srodku ekranu pojawil sie kolejny mniejszy.z telefonem obchodze sie z nalezyta starannoscia.noszony w etuji oczywiscie folia na wyswietlaczu.wymiana matrycy ok 800.dzis przestal dzialac przedni aparat,ktory dzialal bez zarzutu.podsumowujac.nigdy w zyciu wiecej lg.poza duzym wyswietlaczem i wygietym ekranem.telefon pada pomimo starannego obchodzenia.byc moze to pojedyncza opinia ale jakosc wg mnie tylko do czasu gwarancji a potem jedynie smietnik
.inet-siec.pl | 29 May 2016, 00:05
yera
Telefon świetny pod względem multimedialnym rewelacja. Oglądanie filmów sama przyjemność przesiadłem się z lenovo A916 które w porównaniu do flexa wypada fatalnie mimo takiej samej rozdzielczości ekranu i ośmio rdzeniowego procesora. Proszę tylko o info jaka jest najnowsza wersja oprogramowania i czy można wgrać roota. Pozdrawiam
.play-internet.pl | 25 Mar 2016, 08:03

Wszystkich opinii: 55. Pokazuję od 1 do 10.