R E K L A M A

LG G2 Mini
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 422. Pokazuję od 401 do 410.
55,0% 
 20,9% 
 24,2% 
ADrLbn
Telefon jest bardzo dobrze wykonany . Mało tego mając porównanie z moim poprzednim tzn: SIII jest szybszy, lepiej wykonany i co ważne nie zawiesza się ! Na duży plus wyświetlacz , bateria oraz płynność działania urządzenia . Kwestia gier i wymagających aplikacji także na bardzo dobrym poziomie. Zdecydowanie polecam ten telefon nie tylko z racji na korzystną cenę, ale także na jakość :)
.alior.pl | 12 May 2014, 09:05
rumcajs
Do @Zadziora. Powiem Ci chłopie delikatnie, idź sobie na forum fotograficzne i tam wylewaj swoje żale. Dajesz "łapkę w dół" i zaniżasz ogólną ocene dla urządzenia tylko za to że nie podobają Ci się zdjęcia z jego aparatu. To tak jakbyś napisał że lodówka nie zrobiła Ci loda. Za chwilę znów dasz "łapkę w dół" bo nie spodobają się przyciski z tyłu i kolejną łapkę za zbyt duże logo firmy na przednim panelu i kto wie ile jeszcze negatywnych "łapek" wystawisz. Może i Twoja uwaga będzie cenna dla niektórych potencjalnych nabywców ale opisz to wszystko w jednym poście i wystaw jedną ocenę.
Moim zdaniem po przyjrzeniu się opisom i testom urządzenie może być jak najbardziej godne polecenia biorąc pod uwagę jego cenę. Bardziej interesuje mnie jakość połączeń, czułość anten oraz jakość dźwięku i głośność podczas normalnej rozmowy. Jakoś ludzie zapominają o tym ostatnim i trudno coś na ten temat przeczytać. Przy tej okazji prośba do użytkowników o opisanie właśnie tych ważnych elementów.
Zdjęcia w oryginalnym rozmiarze są w zakładce "Zdjęcia" - każdy może ocenić samodzielnie; nikomu nie bronimy krytyki, choć IMVHO telefon jako aparat całkiem dobrze się broni. Nie mamy na mGSM.pl limitu opinii. Limit dla oceniających za pomocą punktów istnieje. Rozumiem, że prosisz tylko o dobre oceny? - I małe przypomnienie: to miejsce przeznaczone jest dla użytkowników telefonu - to ich prosimy o opinie. Między innymi po to, by potencjalni użytkownicy nie musieli się przekopywać przez tony mało znaczących pytań, opinii o opiniach i moich niepotrzebnych uwag. (jf)
.alfa.pl | 12 May 2014, 01:05

ZADZIOR
Ocenię póki co jedynie aparat, resztę później. Zdjęcia nie są bardzo dobre, nie są nawet dobre - aparat a raczej obróbka zdjęć sprawia, że odszumiane są już od ISO 100!! Zdjęcia nie mają szczegółów - mają ciapki. I nie, nie jestem lamusem w tematyce zdjęć. Nokia 701 (też 8mpix) z o wiele starszą optyką robi zdjęcia podobnej jakości z tym, że zamiast szczegółów nie ma ciapek a "fasolki". Więc nie potrafię zachwalić aparatu w G2 mini..
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 08 May 2014, 20:05
ewqa89
Telefon dostępny również u operatora Orange :)
To prawda, dziękuję. (jf)
.dynamic.chello.pl | 07 May 2014, 08:05

Paweł
Telefonik świetny, mniejszy brat flagowca, zdecydowałem się na niego ze względu na rozmiar, brat za duży, inne za małe :)
Posiadam go od czterech dni, bateria wyśmienita, przy bardzo intensywnym używaniu dwa dni :) Kolory świetne, a mała rozdzielczość wyświetlacza nie rzuca się w oczy.
Zdjęcia ekstra, wszystko działa płynnie, szybko :)
Pozdrawiam.
P.S dziwny problem mnie męczy, w bardzo cichym pomieszczeniu, po przyłożeniu tylnej strony telefonu, słychać dziwne brzęczenie z wnętrza telefonu... co to może być?
.dynamic.chello.pl | 03 May 2014, 23:05
jurassik
Witam, korzystam z tego telefonu od paru dni, na początek odpowiem na pytanie Dzordzo, telefon nie posiada diody powiadomień, nie ma również czujnika światła, więc trzeba ustawiać ręcznie, ja nie narzekam. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, potrzebowałem w mirę lekkiego i poręcznego telefonu z dobrą bateria (2-3 dni) i taki właśnie jest ten telefon. Ekran dla mnie na plus, czytelny, wyraźny, jeżeli ktoś potrzebuje telefonu dla szpanu, żeby się pochwalić rozdzielczością i osiągami, to niech poszuka innego modelu. Natomiast jeżeli ktoś szuka telefonu dla codziennego użytku i gry w średnio wymagające tytuły to serdecznie polecam. Telefon pracuje szybko bez zacięć, na duży plus Knock code o wiele ułatwia odblokowywanie telefonu, również plus za android Kitkat, oraz port podczerwieni do sterowania sprzętem tv. Po majówce telefon będzie dostępny również w Orange więc polecam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 May 2014, 19:05
majkmajster
Telefon bardzo fajnie się prezentuje zarówno jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny, wykonanie jak i podzespoły i aplikacje, ekran jasny ostry i bardzo dobrze odwzorowuje kolory. Zdecydowanie polecam. Telefon jest już również dostępny w sieci T-mobile
.adsl.inetia.pl | 02 May 2014, 16:05
Dzordzo
Witam, model bardzo interesujący i zamierzam go nabyć ale pytanko
- czy jest dioda powiadomień i czy działa automatyczna jasność ekranu (czujka podobno jest, ale po rozwinięciu górnego menu nie widzę trybu auto, oprócz nocnego)
.net.pulawy.pl | 01 May 2014, 16:05
CynicznaHipo
Telefon dostałam w prezencie. Mogłam od razu o tym napisać, wtedy nie dziwiłaby Cię cena :)))
Dzięki, Hipo. Miałem najwyraźniej mylne wrażenie, że reklamujesz operatora. Gratuluję prezentu. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 Apr 2014, 16:04
CynicznaHipo
Witam wszystkich! Zakupiłam G2 mini w salonie Play za 1099zł. Jestem bardzo zadowolona! Po pierwsze, bateria przy średnim użytkowaniu (trochę muzyki, internet, gadanie na skype i smsowanie) wytrzymuje prawie 3 dni, co moim zdaniem jest wybitnie dobrym wynikiem. Wyświetlacz super, aparat robi naprawdę ładne zdjęcia, głośnik gra czysto.Android KitKat śmiga aż miło, nic się nie wiesza. Telefonik fajnie leży w dłoni. Polecam!
A zapowiadali, że będzie po 999 zł. I wiesz co? Właśnie sprawdzam - i jest. Celowo przepłaciłaś? (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 Apr 2014, 14:04

Wszystkich opinii: 422. Pokazuję od 401 do 410.