R E K L A M A

LG G2
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 296. Pokazuję od 231 do 240.
69,9% 
 7,4% 
 22,6% 
soshla
Używam G2 od ok tygodnia. Jak to bywa z LG niektóre egzemplarze mają drobne wady (co potwierdzają niektóre opinie), ale zdarza się to już coraz rzadziej. Odłożyłem właśnie na półkę S4 i HOX+.
W moim egzemplarzu wszystko działa doskonale. Zdjęcia zdecydowanie lepszej jakości niż HOX czy S4. Jest zdecydowanie szybszy, choć w codziennym użytkowaniu tego nie widać, tym bardziej, że w poprzednich urządzeniach używałem niestandardowych romów. Tutaj nakładka producenta mnie trochę drażni, ale czekam na jakiś fajny rom przy którym jednocześnie nie stracę niektórych możliwości ze standardowej nakładki.
Po tygodniu (choć to niewiele) wszystko działa sprawnie i jestem bardzo zadowolony. Może nieco drażni mnie tworzywo z którego jest zrobiony, ale nie ze względu na jakieś niedoróbki a na sam fakt zastosowania tworzywa wg mnie nie najlepszej jakości. Zdecydowanie pod tym względem bardziej przychylam się do wykonania HTC One X+ i Lumii 1020.
Jednak decydując się na jakikolwiek smartfon trzeba się liczyć z pójściem na kompromis w sprawach, które są do indywidualnego rozpatrzenia ? co dla kogo jest najważniejsze w telefonie i jakie ma potrzeby.
.static.chello.pl | 02 Jan 2014, 13:01
Bangladesh
do zawiedziony
Hej
Posiadałem samsunga Galaxy S4 bawiłem się nim ponad miesiąc.
Teraz mam G2.
Piszesz że S4 ma lepszy aparat, nigdy w życiu się z Tobą nie zgodzę. S4 robi naprawdę dobre a nawet bdb fotki, ale w porównaniu z LG G2 nie ma szans. Dziwię się jak to możliwe ale jako jedyny tel na rynku robi fotki w końcu porównywalne do przeciętnego aparatu kompaktowego, szczegółowość detali na zdjęciu zrobionym LG G2 zadziwia, jest to coś niesamowitego jaką fotkę można pstryknąć tym smartfonem.
Z pełną świadomością i pewnością stwierdzam mili Państwo że to najlepszy telefon z androidem pod względem fotografowania !!!
Jeśli już miałbym porównać z samsungiem galaxy s4 to LG G2 przy nim to rakieta !!! nie ma nawet co porównywać gdyż w LG G2 siedzi Snapdragon 800 i Adreno 330, a biedny S4 wyszedł jako pierwszy z Snap 600 i adreno 320, więc technologicznie jest do tyłu, poza tym łapie lagi i jest denerwujący, jeśli już miałbym porównywać LG G2 to do Note 3 bo ten też ma Snapa 800
.adsl.inetia.pl | 31 Dec 2013, 17:12

zawiedziony
Telefon rewelacyjny. Przesiadłem sie na niego z NEXUSA4 i miedzy nimi jest przepaść, jednak juz od dwóch dni jestem posiadaczem S4 i powiem tak: aparat w samsungu jest chyba najlepszy z wszystkich smartphone'ów, a głównym powodem tego, że LG poszedł w odstawke jest mała pamięć... 16 gb bez możliwości rozszerzenia... w dzisiejszych czasach to chyba jakiś żart...
.lask.vectranet.pl | 31 Dec 2013, 09:12
djgrec
Nie wiem kto robi te testy i pisze opinie w "fachowych" czasopismach i necie ale zauważyłem tendencję do pisania niestworzonych rzeczy na temat co niektórych firm i ich urządzeń. Ja sam miałem do czynienia z kilkoma flagowcami od Iphona po Samsunga Galaxy S4. I szczerze nie ma urządzenia bez wad. Wyboru smartfona powinno dokonywać się osobiście, brać pod uwagę do jakich celów będzie on wykorzystywany. Ale my polacy lubimy być TRENDY i kierować się tym by być lepsi od innych i się pokazać, że mamy lepszy sprzęt od kolegi, sąsiada. Dla mnie to chore zjawisko. Ludzie opamiętajcie się i zacznijcie kupować rzeczy praktyczne, takie które w pełni będziecie wykorzystywać a nie bezsensowne gadżety by się tylko pokazać.
.play-internet.pl | 27 Dec 2013, 22:12

fan dobrego sprzętu
@Bangladesh
Zauważ, że Samsung S4 posiada zupełnie inną platformę sprzętową, jest to Qualcomm Snapdragon 600 APQ8064T z czterema rdzeniami Krait 300 (28 nm, ARMv7) pracującymi z częstotliwością 1,9 GHz. Natomiast grafika to Adreno 320. Natomiast LG G2 bazuje na Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 Krait 400, 2.26 GHz, Adreno 330. To dwa zupełnie inne światy, wiadomym jest, że Samsung nie ma szans. Jednak w zestawieniu tego LG z Note 3 na Snapdragonie 800 z 3GB Ram, nie jest to juz takie oczywiste. Samsunga S4 należaloby zestawić z HTC One Max, gdzie Samsung prezentuje się całkiem ciekawie.
.50.4.86 | 27 Dec 2013, 11:12
Max
LG G2 jest telefonem świetnym który mogę polecić każdemu.
Na początku miałem dylemat co do wyboru telefonu pomiędzy Nexusem 5. Jednakże zdecydowałem się na LG G2 który posiada genialny wyświetlacz 5,2" wypełniający telefon. Wszystko działa bez zarzutu zarówno aplikacje 2D jak i 3D, bez ścin, bez zawieszeń.
Jedyną rzeczą jakiej mogę się przyczepić przy tym modelu LG to system KnockON który szwankuje gdy użytkownik ma zimne palce bądź ekran jest zimny, wtedy telefon załapuje dotyk po dłuższym stukaniu palcem, ale mimo to wszystko jest OK.
Teraz czekam na aktualizację androida do wersji 4.4.2 która trafić ma w styczniu 2014 (informacja nie potwierdzona).

Pozdrawiam
.internetdsl.tpnet.pl | 27 Dec 2013, 09:12
Gregory
Witam, moja przygoda z LG wygladala tak, że moj egzemplarz miał problemy z odswiezaniem daty i godziny. Po wylaczeniu telefonu w nocy o 22:15 a wlaczeniu go o 6 rano (godzina na budziku) to na zegarze w telefonie widniala godzina 16:15 i data wczesniejszego dnia. W serwisie powiedzieli ze to wina plyty glownej. Tak wiec oddany do naprawy wrocil dalej z ta sama usterka ale z nowa plyta glowna. Ponownie oddany i wrocil ponownie do mnie i dalej to samo. Tak wiec po batali razem z UOKiK vs LG odzyskalem pieniadze a z telefonem pozeganlem się z usmiechem na twarzy. Radze innym aby sprawdzili swoje egzemplarze czy maja podobny problem.
.123.203.84.jotanet.pl | 26 Dec 2013, 18:12
Bangladesh
Witam podziele sie wlasna opinia nt lg g2 gdyz jestem szczesliwym posiadaczem tego smartfona. Lg g2 jest w tej chwili najlepszym tel na androidzie. To jest oczywiscie moja opinia ale porownalem wszystkie topowe smartfony na Snap 800 i dla mnie jest najlepszy.Plusy:
- mega szybkosc dzialania tak jak nexus 5
- niesamowity wyswietlacz,najlepszy na rynku
- najwieksze mozliwosci personalizacji
- swietna bateria
- doskonaly wyglad z cienkimi ramkami i dobre wykonanie tel,nic nie trzeszczy,lekki
- bardzo dobry aparat i nagrywanie w 60 fps
- cena za nowke ok 1500
Minusy:
- wielkosc,raczej nie dla kobiet o mniejszych dloniach
- dzwiek glosniczka moglby byc bardziej czysty i glebszy
Ja wybralem wersje biala i nie zaluje jest piekny i nie widac tak palcowania
Dla osob ktore zastanawiaja sie miedzy S 4 a LG G2 odpowiem krotko-samsung jest bez szans !
.adsl.inetia.pl | 25 Dec 2013, 11:12
seba
Wyświetlacz ips tragedia! Jakość wykonania tragedia! Nie mówiąc jak chcemy w lepsze gry zagrać.
.94.220.46 | 24 Dec 2013, 02:12
użytkownikG2
Telefon LG G2 jest super! Wielki, bardzo jasny ekran, przy jednoczesnej niedużej bryle smartfonu. Bateria - co najmniej dwa dni wytrzyma, szybko się ładuje. Zasięg zarówno Wi-Fi jak i sieci komórkowej jest bardzo dobry. Ulokowanie przycisków z tyłu urządzenia jest bardzo wygodne. Do tego różne funkcje typu KnockON czy Inteligentne wyłączenie ekranu ułatwiają korzystanie z telefonu. System nie zacina się, zawsze gotowy do pracy, mimo wymagającej nakładki systemowej. Swoją drogą daje ona wiele możliwości personalizacji.
Telefon ma również wbudowane utwory i dzwonki Wiedeńskiego Chóru Chłopięcego, które bardzo mi się podobają. Nie mogę w nim znaleźć żadnych minusów, po prostu tylko chce się z niego korzystać :)
.centertel.pl | 23 Dec 2013, 08:12

Wszystkich opinii: 296. Pokazuję od 231 do 240.