R E K L A M A

LG G2
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 296. Pokazuję od 151 do 160.
69,9% 
 7,4% 
 22,6% 
daras
Witam.Mam tel ok 3tyg jest super,jedyny minus który mnie dosłownie wkurza na maxa to trzeszcząca obudowa,reszta bajka.
.promax.media.pl | 18 Sep 2014, 19:09
Łapek
Użytkuję go już od dłuższego czasu i śmiało mogę powiedzieć, że to naprawdę rewelacyjny sprzęt. Bateria trzyma świetnie; Snapdragon 800 i 2gb robią swoje, telefon działa szybko, bez zająknięcia; Dobry aparat, choć filmy mają problem z focusem; Ekran po prostu miodzo - jestem pełen podziwu za upchanie takiego ekranu w taką obudowę; Lekki, dobrze leży w dłoni; tylne przyciski rzeczywiście automatycznie lądują pod kciukiem, bardzo wygodne rozwiązanie; Jedynie mogę się przyczepić do ilości dostępnej pamięci, no ale od czego są usługi w chmurze. Szczerze polecam, po prostu sprzęt bajka.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 Sep 2014, 13:09

Smartfon uzytkuje się rewelacyjnie. Polecam wszystkim, którzy zastanawiają sie nad zakupem
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 Sep 2014, 10:09
Boniek88
Uzytkuję ten smartfon od jakiegoś czasu(przesiadka z Note 3 po zalaniu) i musze powiedzieć, że jestem bardzo miło zaskoczony. Wydajnością nie odstaje od giganta kolegów z Samsunga. Mniejszy wyświetlacz nie przeszkadza mi. Do pełni szczęścia brakuej mi tylko rysika. Jeżeli chodzi o sam telefon to spasowanie elementów jest dla mnie OK. Nic nie trzeszczy, nie ma żadnych szczelin. Rozmieszczenie przycisków na tylnej obudowie też mi odpowiada. dzięki maksymalnemu wykorzystaniu powierzchni na wyświetlacz 5,2 cala, telefon jest wielkości Galaxy S3. Jeżeli chodzi o sam wyświetlacz to barwy wydają mi się bardzo naświetlone (nie wiem czy to wina tego że od zawsze miałem amoleda). Ostrość ekranu bardzo dobra. Wgrane bardzo przydatne funkcje takie jak pilot do TV czy radio FM.
Aplikacja do rozpoznawania twarzy działa bez zarzutu co mnię bardzo cieszy. Możliwe również ustawienie kodu odblokowania dla osób, które chcą pobawić się telefonem z ustawieniem treści, do których te osoby nie mają dostępu (np. galeria)
Ogólnie jestem bardzo zadowolony.

Plusy:
Duży ostry wyświetlacz
Spora bateria
Ładny design (rzecz gustu)
Wydajność
Dobre wykonanie
Stosunkowo niska cena
Kilka fajnych stockowo wgranych aplikacji i funkcji
Dłuższy niż w samsungach kabel USB

Minusy:
Brak slotu na kartę SD
Brak rysika (to tylko moja subiektywna opinia po przesiadce z Note'a)
Brak fizycznych przycisków pod wyświetlaczem
.208.240.251 | 03 Sep 2014, 10:09

GhoSt
telefon zapowiada się bardzo ciekawie na razie się nie mogę go doczekać ale nie zgodzę się ze stwierdzeniem "natomiast bateria wymiata-jestem pewien ze w zadnym innym smartphonie nie trzyma tak dlugo. " Lenovo p780 wymiata ;)
.play-internet.pl | 02 Sep 2014, 22:09
redline
Przesiadłem sie z Samsunga S3, i po 2 tygodniach użytkowania mogę śmiało stwierdzić, że telefon fantastyczny. Pracuje u jednego z polskich operatorów, gdzie mam styczność z telefonami codziennie i mogę śmiało polecić ten telefon w skali jakość/cena. Bardzo szybki i poręczny. Zdjęcia i filmy na naprawdę wysokim poziomie. Jestem zwolennikiem amoled?w, ale o IPS zastosowanym w G2 naprawdę nie mogę złego słowa powiedzieć.
Naprawdę polecam, a co do usterek, ktore wypisali koledzy poniżej to dodam, że wszystkie modele czy to S5,Z2 czy M8 wracają na gwarancję czasem z takimi bublami, że szok ;) Trochę szczęścia zawsze potrzeba :)
Pozdrawiam
.plastcom.pl | 25 Aug 2014, 15:08
loco
Jakośc zdięć średnia ? to pokaż mi taki drugi smartffon który robi tak szczegółowe zdiecia z OIS i filmiki 60 kl/S.Powiem tak,mam telefon od 10 dni i jestem zadowolony ponad miare i ekranem i jakoscią zdięć a także szybkoscią 4 rdzeniowego procesora 2,26 mhz.Wykonanie 8 na 10 ,jakos xperie bardziej mi do gustu podeszły wyglądem ale za to ips w lg robi robote ponad wszystko,ostrosc wgniata a kolory niszczą ,są naturalne i piękne
.pl | 10 Aug 2014, 13:08
Bartasss
Witam wszystkich
po 2 tygodniowym uzytkowaniu telefonu moge stwierdzic jedno:telfon mega szybki,jakosc zdjec srednia,natomiast bateria wymiata-jestem pewien ze w zadnym innym smartphonie nie trzyma tak dlugo.
.profnet.com.pl | 08 Aug 2014, 18:08
Gregor
Witam, to moja druga opinia na temat tego telefonu. Po dłuższym użytkowaniu mogę stwierdzić, że to bardzo szybki, dobrze wyglądający i jak na tak duży wyświetlacz pewnie trzymający się w dłoni telefon. Jednak wszystko ma swoje minusy, telefon zepsuł się a mianowicie wyświetlacz, dolna część ekranu przestała reagować na dotyk z dnia na dzień. Telefon nie upadł, nie był zalany wodą, uważam że mogło to być spowodowane bardzo mocno skręconą obudową gdyż nawet lekkie położenie G2 na biurko powodowało w nim dziwne wibracje. Aktualnie czekam na niego gdyż znajduje się w serwisie. Jednak gdyby nie ten incydent muszę przyznać, że wrażenie po 4 miesiącach użytkowania są bardzo dobre, system nie zamulił ani razu nawet przy zapełnionej całkowicie pamięci ( ok. 24 Gb ), bateria kosmiczna, nawet do 3 dni dość intensywnego użytkowania, jakość obrazu bardzo dobra. Aktualnie mogę telefon polecić ;)
.dynamic.gprs.plus.pl | 30 Jul 2014, 11:07
Szpot
Już miałem kupić ten telefon (przesiadłbym się z Note 1), wszystko mi się w nim podobało - aż odkryłem, że producent nie dał wyjścia na kartę pamięci! W tym momencie w tył zwrot o 180 stopni i do widzenia się z LG G2... jak można w dzisiejszych czasach w takim telefonie nie dać slotu karty pamięci???? Powie mi ktoś? Sami sobie strzelają w stopę
.15.218.213 | 24 Jul 2014, 09:07

Wszystkich opinii: 296. Pokazuję od 151 do 160.