R E K L A M A

Lenovo A820
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 91. Pokazuję od 71 do 80.
72,5% 
 13,2% 
 14,3% 
Adrian
Drogie dzieci,

Co prawda, mam Lenovo A830, a nie A820, ale te telefony pod względem podzespołów są takie same. Z paroma nieznaczonymi wyjątkami.

Ten telefon przebija wszystkie inne Sony, Samsung, LG itp. pod względem ceny/możliwości, ceny/jakości.

Opinie typu, "kupiłem, zaciął się, szajs" są bezwartościowe, gdyż osoby które je piszą nie mają zielonego pojęcia jak obsługiwać takie urządzenia.

Chcecie kupić sobie ten telefon, to warunkiem jest znajomość wgrywania Custom ROM-ów. Nie potraficie, nie chcecie zapłacić komuś kto potrafi - NIE KUPUJCIE.

Znacie się na powyższym?

Bez zastanowienia kupować, bo warto. A króciutkie negatywne opinie, traktować jak opinie o Linux-ie, pisane przez 13-nasto latków.
.213.92.92 | 10 Sep 2013, 09:09
zxczxczxczxc
Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Ci którzy piszą że telefon sie zacina, to najprawdopodobniej malkontenci, którzy mają kiepski rom wgrany do tego telefonu. Trzeba pamiętać że ten telefon nie jest przeznaczony na polski rynek i jak go kupujesz, musisz liczyć się z tym że trzeba będzie zmienić oprogramowanie. A jak tego nie potrafisz, to lepiej dopłać 1000 zł i kup sobie szajsunga o podobnej wydajności. Niewiedza i brak inteligencji jak zwykle skutkuje odchudzeniem portfela.
.internetia.net.pl | 07 Sep 2013, 11:09

Mollari
Zdajecie sobie sprawę, że ten telefon nie jest oficjalnie dostępny w Polsce, i że jakiekolwiek oprogramowanie w nim macie, nie jest oficjalne? Jak coś się zacina polecam następujące kroki, w kolejności: wipe cache, wipe dalvik-cache, wipe data/factory reset, wgranie nowszego innego/rom-u. Na 4-rdzeniowym procesorze i 1GB ramu nic nie ma prawa się ścinać.
Sam telefon oczywiście rewelacyjny, jak ktoś szuka wydajnego i niedrogiego telefonu z obsługą Aero2, to nie ma się w ogóle nad czym zastanawiać.
.dynamic.chello.pl | 04 Sep 2013, 03:09
onueee
Tomku, pierwszą ścinę miałem w trzecim dniu użytkowania i miałem go miesiąc i parę dni (dokładnie 4)
.opera-mini.net | 03 Sep 2013, 15:09

seba
Telefon kupiłem wczoraj i już raz mi się zaciął. Musiałem wyjąć baterię i jak patrzę na komentarze niektórych, to się boję, że telefon mi długo nie wytrzyma. Z racji przycięcia się telefonu w godzinę użytkowania, daję negatyw. Zobaczymy co będzie dalej.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 Sep 2013, 20:09
marta
Popieram opinię Tomka i nie polecam tego telefonu. Miałam go i żałuję.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 Sep 2013, 20:09
murzyn
Witam. Od dwóch dni posiadam ten telefonik jest wszystko ok ale jest ciężko znaleźć niektóre rzeczy. Może mi ktoś powiedzieć, jak dodać zdjęcia do kontaktów? kiedy chcę dodać, to mi pokazuje że nie mam żadnych kontaktów. Pozdrawiam.
.ssp.dialog.net.pl | 02 Sep 2013, 20:09
tomek
Onueee, możesz powiedzieć ile czasu miałeś ten telefon i od jakiego czasu zaczął ci się ciąć? U mnie z wiekiem czasu zaczynał mulić. Powiedz, jak długo go miałeś od nowości aż do zepsucia. Liczę na szybką odpowiedź. Z góry dzięki!
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 Sep 2013, 19:09
onueee
Dalsze losy tego koszmarnego telefonu są takie, że teraz nawet nie mogę go odblokować bo się tnie i nic nie da się zrobić. Oddałem go do naprawy, a w serwisie mówią, że nic nie mogą z nim zrobić. To teraz można już ten telefon wyrzucić. Osoby które kupiły ten telefon piszą, że jest dobry, ale to tylko początek. Z czasem zauważycie wolniejsze działanie systemu i lekkie zacięcia, które będą robić się coraz częstsze, aż do zepsucia się. Nie polecam tego telefonu.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 Sep 2013, 19:09
tomek
telefon to masakra zaluje ze go kupilem wyglad fajny ale reszta slabiutko telefon sie zacina nie polecam
.opera-mini.net | 01 Sep 2013, 08:09

Wszystkich opinii: 91. Pokazuję od 71 do 80.