R E K L A M A

Lenovo A820
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 91. Pokazuję od 51 do 60.
72,5% 
 13,2% 
 14,3% 
opera
Polecam ten model wszystkim.Nigdy mnie nie zawiódł,bateria rewelacja,świetny transmiter oraz nie dościgniony aparat fotograficzny.Podsumowując w jednym,zgrabnym urządzeniu wszystko pod ręką.Jeśli chodzi o system to dla mnie jest idealny i intuicyjny.
.ostnet.pl | 11 Nov 2013, 12:11
mirooo
Od miesiąca używam tego telefonu , świetny w obsłudze ,szybki i stabilny.
Polecam !!!!
.opera-mini.net | 08 Nov 2013, 16:11

erkey
mam go kilka dni. wgrałem roota, cwm, google play i przeczyściłem zbędne chińskie programy. Aero smiga super. Tethering ma już wgrany chiński, zarówno po usb jak i WIFI. Super jakoś wykonania, wyświetlacza, dźwięku. W antutu na chińskim romie po czyszczeniu wyciągnął 13200 pkt. Śmiało pod względem wyglądu, jakości wykonania może konkurować z nexusem 4. Różnica w cenie nie do pobicia za nexusa 4 1100zł a za a820 450-500zł. Polecam każdemu napewno się nie zawiedzie a w tej cenie nie ma sobie równych. pozdawiam
.free.aero2.net.pl | 02 Nov 2013, 21:11
Adam
Kupiłem ten telefon bezpośrednio z Chin za 452zł+106zł cła. Jestem bardzo zadowolony z jego prostoty i funkcji które w pełni mnie zadawalają. Działa na oryginalnym oprogramowaniu i mi wystarcza. Minusem jest brak diody ładowania i dość długie ładowanie baterii. Fajny telefon nie bać się cła.
.connect.netcom.no | 28 Oct 2013, 18:10

jezst
Witam, telefon posiadam od około tygodnia. Konfiguracja Aero2 zajęła mi minutę, chodzi bezproblemowo. Póki co użytkuję go na tym ROMie który jest wgrany. GPS po pierwszym uruchomieniu złapał fixa w niecałą minutę, a teraz każde kolejne złapanie fix'a zajmuje mu maksymalnie 30 sekund. Telefon to istna torpeda. Nawet przy przestawniu zegara na 800MHz bez zacinki i zwiechy. Gra REAL RACING 3 na najwyższych parametrach działa płynnie, super grafika. Głośnik głośny ale wydaje mi się że nieco trzeszczączy, jednak mi to nie przeszkadza. Reakcja na dotyk bardzo szybka i precyzyjna. Jak dla mnie telefon KOMPLETNY na wysokim poziomie za śmieszną cenę.
.dynamic.chello.pl | 27 Oct 2013, 13:10
Guliver
Witam. Kupiłem ten telefon bezpośrednio z Chin, fakt że czekałem na niego dość długo , ale było warto. Wszystko działa świetnie w porównaniu z SG Ace do inny świat. Trzeba troszkę na początku poprawić "Chińskie daszki" ale nie zajmuje to dużo czasu i nakładu pracy. Polecam od razu dokupić 2 baterię z ładowarką zewnętrzną - koszt około 17 USD - jeśli ktoś będzie go intensywniej użytkował. Po założeniu i konfiguracji Aero2 działa bardzo przyzwoicie pomijając nie zbyt dużą prędkość, ale to nie niespodzianka. Aero2 jest free więc nie można się czepiać, do podstawowych rzeczy wystarcza w zupełności.
.takt.eu | 25 Oct 2013, 07:10
Korszoon
Pełen pozytyw ! Nie muszę go zmieniać, nie zacina się, jak najbardziej polecam. Telefon idealny za niewielkie pieniądze!
.adsl.inetia.pl | 08 Oct 2013, 22:10
duszek00
Telefon mam od miesiąca i nie wiem skąd te negatywne opinie. Działa szybko, nic się nie zacina, nie miałem z nim jeszcze żadnych problemów. Trzeba tylko wspomnieć, że nie jest to telefon "kup i używaj" - wymaga poświęcenia trochę czasu na wgranie nowego, lepszego ROM-u i ustawienia go. Po tym zabiegu trwającym max. 2 godziny (dla niedoświadczonego użytkownika, z przeczytaniem poradników) telefon śmiga!
.internetia.net.pl | 05 Oct 2013, 12:10
Dijo
Jako, że jestem posiadaczem tego telefonu od kilku miesięcy postanowiłem się wypowiedzieć na jego temat.
Po pierwsze dziwią mnie opinie na temat tego telefonu od użytkowników, którzy piszą "mam go godzinę, a już się raz zawiesił". Android to jest świetny system, szczególnie dla ludzi, którzy lubią sobie zrobić telefon "pod siebie", ale trzeba się liczyć także z pewnymi niedogodnościami takimi jak zacięcia, bo w większośći przypadków zwiecha to wina jakiegoś programu (mi akurat się zdarza bardzo rzadko). Nawet z oryginalnym ROMem telefon działa dobrze z wyjątkiem wspomnianego żyroskopu.
Jedyny problem jaki mam z tym telefonem to czasem zawieszający się żyroskop, ale i tym razem jest to wina systemu, a dokładnie zainstalowanego domyślnie ROM-u od Lenovo. Wystarczy wgrać odpowiedni i wszystko śmiga.
O wydajności nie trzeba się rozpisywać, bo w tej cenie (szczególnie przy kupowaniu bez pośredników) to prawdziwy kosmos. Żaden telefon znanej marki w podobnej cenie nawet nie umywa się wydajnością do tego telefonu.
Co do czułości ekranu to jest świetna, w porównaniu do kilku innych popularnych telefonów z którymi miałem styczność jest w większości przypadków podobna, a nawet lepsza. Do kolorów i kątów widzenia też nie mam żadnych zastrzeżeń.
Głośnik jest głośny, więc bez trudu można usłyszeć dzwonek. Wibracja mogła by być mocniejsza, ale gdy nie jest się w ruchu to jest spokojnie odczuwalna.
Ogólna jakość wykonania telefonu stoi na wysokim poziomie, a poza tym co tu dużo mówić telefon prezentuje się na prawdę dobrze. W dodatku budzi spore zainteresowanie ;)
Na koniec pozostawiłem sobie jedną z ważniejszych rzeczy, a więc wytrzymałość. Dziś niestety telefon upadł mi na drewniany próg (uderzył o kant) z wysokości ponad metra, ku mojej uciesze na telefonie nie ma żadnej rysy, pęknięcia, wszystko działa tak jak dobrze! Dla niektórych wadą może być brak Gorilla Glass, jednak Gorilla chroni telefon przed zarysowaniami, a nie przed pęknięciem w takim przypadku jak mój. Gorilla jest oczywiście dobrym wynalazkiem, ale umówmy się, że nie jest niezbędna. O rzeczy trzeba dbać, a nie robić sobie śniadanie scyzorykiem na telefonie ;)
.tktelekom.pl | 03 Oct 2013, 20:10
qwerty
Świetny telefon pod każdym względem a AERO2 działa doskonale. Gorąco polecam
.tktelekom.pl | 02 Oct 2013, 18:10

Wszystkich opinii: 91. Pokazuję od 51 do 60.