R E K L A M A

Kruger&Matz Move
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 116. Pokazuję od 41 do 50.
25,9% 
 60,3% 
 13,8% 
zabi
Witam kupiłem w maju 2016r move 5, którego bateria w jednej chwili spuchła aż wypadła z telefonu. Serwis przyznał nowy telefon zaproponowano mi move 6s. Wyraziłem na to zgodę i to był mój największy błąd, gdyż telefon niby nowy, a przyszedł uszkodzony. Tylna klapka niespasowana odstaje 2 mm i cała się rusza - nie da jej się prawidłowo zamocować na fabrycznych zatrzaskach oraz trzeszczący głośnik. Serwis nie przyjmował do wiadomości wymiany na sprzęt wolny od wad, tylko naprawa. To jakieś kpiny, bo telefonu nie użytkowałem nawet jednego dnia. Nie polecam, to jest ostatni sprzęt tej firmy.
.dynamic-zab-07.vectranet.pl | 07 Aug 2017, 12:08
Jacek
Telefony tej firmy to żart. I piszę to z czystym sumieniem, choć staram się kupować polskie produkty - choć w tym wypadku głupio mi to pisać.

Bateria - a co to jest bateria? Parę godzin zwykłego użytkowania, bez oglądania filmów, grania. Jest 15% - aha, to zdążę naładować. Ups - za 3 minuty zero i telefon się wyłącza.
Ekran - no trzeba się napracować by przescrollować czy przesunać cokolwiek. To kolejny żart. Naciskać kilka razy. I nie, nie mam tipsów.
Szybkość - no cóż, kolejny żart. Naciskasz na aplikację i czekasz. Potem naciskasz jeszcze raz - bo może się źle się kliknęło. I tak parę razy.
Przyciski na bokach aparatu - po 2 miesiącach drgały same, kiwały się. Niedokładne, niedopracowane.
Generalnie - wywiady z szefami Kruger & Matz, które czytałem ostatnio są super, świetne skrojone garniaki, okularki pewnie po 2 000 zł, przeniesienie produkcji z Chin - wow, łał.
Dziękuję, żenada. Kupiłem żonie inny telefon, Kruger kurzy się w pudełku ze szpargałami. Dzisiaj szukałem starego kabla, znalazłem ten telefon i stwierdziłem, że napiszę o swoich doświadczeniach.
.dynamic.chello.pl | 31 Jul 2017, 00:07

robik
Move5: Po roku zupełnie padła bateria. Skontaktowałem się z serwisem, żeby kupić baterię - poinformowano mnie, że będą za 3 tygodnie. Po miesiącu oczekiwania skontaktowałem się ponownie - informacja od serwisu: powinny być za 3 tygodnie. Od dwóch miesięcy telefon leży bezużyteczny i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle będę mógł wymienić baterię.
Jak dla mnie zupełnie to dyskwalifikuje firmę. Ja i moi bliscy będziemy się trzymać jak najdalej od tej marki.
.dynamic.mm.pl | 17 Jun 2017, 13:06
padme
Ten telefon mam już ponad 2 lata. Po upadkach jego ekran nadal się trzyma. Fakt, czasem sie zawiesza i zaczyna być irytujący ale potem zaczyna znowu ładnie działać. Aparat tylny jest świetny, bardzo fajnie wyszły mi zimowe zdjęcia. Przedni jest słaby, ale jak ktoś aż tak potrzebuje to niech kupuje lepszy model. Ogólnie jestem na tak. Cena bardzo niska, więc Ci co wyrażają negatywne opinie niech moze zainwestują trochę więcej pieniędzy, a nie chcą mieć wszystko po taniości :)
.centertel.pl | 15 Feb 2017, 16:02

mewap
Mam ten telefon 2 lata. Ciągle działa, ekran cały. Może nie chodzi o wykonanie tego telefonu tylko sposób użytkowania przez wszystkich tych, którzy dają negatywne opinie? :)
.centertel.pl | 15 Feb 2017, 16:02
Jasminowa
Move-5, niskobudżetowa propozycja dla syna, przetrwał tydzień, potem pękł ekran dotykowy...Wytłumaczyłam sobie, że nie należy chodzić z telefonem w kieszeni i rażona głupotą kupiłam Move- 6, który podobnież ma ekran lepszej jakości. Fakt, wytrzymał 3 tygodnie. Poddał się przy czyszczeniu zaparowanego ekranu po powrocie z mrozu.

Oczywiście serwis nie uwzględnia uszkodzeń mechanicznych. Zaproponowali naprawę za dwie stówy.
350,- za Move 5, 350,- za Move 6, czyli za 700 zł korzystasz ze sprawnego telefonu przez miesiąc. Jak dla mnie- badziew, jakiego świat nie widział. Uczcie się na cudzych błędach, bo własne są kosztowne.
.dynamic.chello.pl | 02 Feb 2017, 20:02
Grzesiek
Mam ten model tel i jak na moje wymagania to jest ok, ja dużą dzwonię i jakość rozmów oceniam na bardzo dobrze. Jest wygodny, bateria trzyma mi ok dwa-trzy dni więc tez jest super. Polecam ogólnie.
.146.168.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 24 Jan 2017, 13:01
mario
4 telefony 4 reklamacje k&m. 2x soul w naprawie za 3 razem jak się popsuł wymieniłem na drugiego soula, jak się popsuł wymieniłem na Move, ten jak się popsuł wymieniłem na Drive 4 "pancerny" i drugi raz w naprawie.... żenada
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 20 Dec 2016, 13:12
Paweł
1. telefon bardzo często nie daje się uruchomić - po naciśnięciu przycisku zasilania pojawia się logo telefonu, a po kilku sekundach gaśnie; cały cykl powtarza się w nieskończoność,
2. telefon nie wyświetla menu - na ekranie widnieje tylko tapeta i napis "tu pojawią się ostatnie ekrany"; nie działają żadne przyciski, nie daje się nic zrobić; restart telefonu nie pomaga,
3. w czasie ładowania telefonu ekran dotykowy działa nieprawidłowo - pojawiają się dotknięcia-widmo w miejscach nie zbliżonych nawet do palców operatora; wiadomość o tym, aby w czasie ładowania nie korzystać z telefonu, napisaną w języku angielskim, znalazłem dopiero pod baterią po otwarciu tylnej obudowy - nie była ona podawana ani na pudełku, ani w reklamach, ani przez sprzedawcę, przez co nie mogłem się z nią zapoznać przed zakupem,
4. ikony baterii pokazują symbole ładowania, mimo że telefon w ogóle nie jest podpięty do ładowarki.

Serwis udaje, że wszystko działa, wymienia cały telefon, albo elementy pod nic nie mówiącymi oznaczeniami. Całość przygód z firmą Lechpol (jeszcze nie zakończonych) tutaj: [ciach link]
.centertel.pl | 05 Dec 2016, 11:12
Robek
Witam. Miałem Mova ok 2 lat i złego słowa napisać nie mogę. Działał bez zarzutu, fakt moje użytkowanie telefonu polega głównie na prowadzeniu rozmów i odbieraniu/wysyłaniu smsów - do tego był idealny. Lekki, poręczny, czas pracy na baterii to spokojnie dwa-trzy dni przez cały okres kiedy go miałem. Niestety upadł mi na płytki - a że nie był to jego pierwszy raz po prostu roztrzaskał się i obecnie mam jego następcę MOVEa 6
.212-91-26-0.dynamic.chello.pl | 26 Nov 2016, 12:11

Wszystkich opinii: 116. Pokazuję od 41 do 50.