R E K L A M A

Kruger&Matz Move
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 115. Pokazuję od 21 do 30.
25,2% 
 60,9% 
 13,9% 
Adam
Od 3 miesięcy posiadam Kruger Matz live 4s. Jako patriota chciałem dać szanse naszej rodowitej firmie i mocno się zawiodłem. Telefon nie czyt numerów z karty sim i aparat tylny się nie włącza, a przedni działa do góry nogami (sprzedawca w sklepie w Toruń PLAZA doradził mi żebym zainstalował aplikacje do numerów - bo telefon przecież nie jest do zapisywania numerów, być może trzeba wrócić do zapisywania w notatniku). Telefonu zastępczego nie dają, bo po co, skoro telefon to sokowirówka i używamy go raz na miesiąc, a nie każdego dnia. Wysyłając telefon na reklamacje mają czas 28 dni, czyli miesiąc, a to są chyba jakieś jaja. Nie polecam!!!
.23.14.210 | 15 Nov 2018, 14:11
JM0810
Ta firma to jeden wielki shit, Live 5+ trzeci raz na serwisie i jak był problem z ładowaniem tak jest do tej pory, telefon do pełnego naładowania potrzebuje 1 dzień i 4 godziny. Prośba o wymianę sprzętu lub zwrot gotówki to jak echo w lesie. Odradzam tą firmę każdemu. Czas pobytu telefonu w serwisie 28 dni roboczych żenada i masakra
.146.37.72 | 03 Oct 2018, 20:10

hiszpanka
Opinia jak najbardziej negatywna. Od niedawna jestem użytkownikiem tableta KM, już przy pierwszym włożeniu do niego karty SIM, karta się zacięła w jakiś sposób i nie dało się jej wyciągnąć, oddałam sprzęt do reklamacji. Reklamacja została rozpatrzona negatywnie, podobno sama zacięłam kartę;) zaproponowano naprawę za 100zł. Odmówiłam. Tablet posiada 2 wejścia, zatem korzystałam z drugiego wejścia. Ale to z kolei przestało czytać kartę... więc oddałam do reklamacji, która nie została uwzględniona, bo podobno to ja uszkodziłam slot i dlatego nie czyta... w serwisie chyba pracują rzeźnicy a nie specjaliści a sprzęt jest produkowany na chwilę.
.93.242.10 | 02 Oct 2018, 18:10
Misiu166
Więc tak czytałem wasze opinie no i muszę stwierdzić że większość to są opinie negatywne, nie znam za dobrze tej firmy ale co zakupiłem u nich to suwbufer aktywny do kina domowego oraz słuchawki nauszne dla gracza i muszę wyrazić swoją pozytywną opinię bo wszystko działa super i nie mam z tym problemów jakich kolwiek więc moja ocena na dzień dzisiejszy jak najbardziej pozytywna zobaczymy jak będzie dalej.
.146.99.162 | 30 Sep 2018, 20:09

a zycie sobie plynie
Od 3 lat używam Flow 2, kupiłem nowego za nieduże pieniądze. Myślę sobie co będę przepłacał, nie liczyłem, że pochodzi długo i teraz mogę powiedzieć, że ten zakup to był strzał w 10-ątke. Pewnie nikt nie uwierzy, bo widzę prawie wszystkie negatywne opinie, telefon raz się zawiesił, ale pewnie tylko dlatego, że w schowku na rowerze zmoczył go deszcz, woda dostała się do gniazda słuchawkowego. Aparat robi świetne foty, dwie karty sim, mam na nim mnóstwo aplikacji, wszystko śmiga, ładuję go co 3 dni, nic się nie przycina, wszystko płynnie chodzi, wszystkie aplikacje działają z karty zewnętrznej 32 GB. Nie wiem, może powinienem być bardziej wybredny, ale złego słowa o tym fonie nie powiem, może tylko to, że nie mogłem do niego kupić szkła hartowanego, niedawno nakleiłem uniwersalne i jest ok. Telefon miał kilka upadków, ze dwa razy takie że obudowa się rozpięła, bateria wyleciała, telefon ciągle działa :) W przeciwieństwie do wszystkich - polecam. Jak nadejdzie czas wymiany na inny to następny też będzie kruger ;)
.38.12.141 | 18 Sep 2018, 12:09
T
Sprzęt tani,fajnie wyglądający i dokładnie tyle warty.Po 2 tygodniach złom.Zmarnowane pieniądze a szkoda bo firma polska.
.99.120.82 | 31 Aug 2018, 16:08
Faker
Dajcie sobie spokój z tą pseudo firmą. Reklamowałem tableta bo dzwięk bardzo cichy ale według nich wszystko ok i nie naprawią tego. Dno i wodorosty
.208.173.222 | 13 Aug 2018, 19:08
Niestety
Mam tel.tej nieszczęsnej firmy i to były najgorszej wydane pieniądze w moim życiu złom psuł się kilka razy odsyłam do naprawy aż w końcu napisali do mnie że próbuje ich oszukać i wyłudzić pieniądze chamstwo w punkcie obsługi klienta i zero poszanowania odradzam
.1.56.130 | 30 Jul 2018, 18:07
Caymam
Miałem 2 drive 4 i 4s oba dla mnie to złomy i żart, chińczyk robią swoje podrabiane lepszej jakości każdy już po tygodniu odwiedził serwis i każdy miał jakieś wady lub mankamenty i w obu końcowo pękły dotyki, niby taki twardy i mocny a 4s spadł z 40 cm ma tylny panel a pajęczyna na ekranie, nie polecam tej firmy nikomu, bo szkoda kasy i nerwów
.0.83.152 | 15 Jun 2018, 11:06
Krzysztof
Nie polecam, cztery razy w naprawie. Włącza się i wyłącza, teraz nawet trzy razy na dobę, serwis nie widzi usterki, zatrudniają drwali. Już się poddaję, walne o ścianę i dam spokój. [...]
.9.241.18 | 06 Jun 2018, 13:06

Wszystkich opinii: 115. Pokazuję od 21 do 30.