R E K L A M A

Huawei Ascend Y530
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 87. Pokazuję od 41 do 50.
41,4% 
 47,1% 
 11,5% 
zibi
Totalny badziew I zamulacz szkoda czasu na opisywanie wszystkich wad.
.dynamic.gprs.plus.pl | 07 Apr 2015, 13:04
Tomo
Posiadam ten telefon od października i sprawował się rewelacyjnie ale potem zaczęło się komplikować ponieważ zaczynał się mulić i ciąć aż w końcu zrobiłem przywrócenie do ustawień fabrycznych i po tej operacji telefon nie chciał się włączyć i skończyło się na serwisie. Po odbiorze huawei znowu ładnie pracował przez 2 tygodnie i potem to samo. Nie polecam tego telefonu. Pozdrawiam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 Apr 2015, 21:04

marek64
Telefon ten dostał mój synek od babci. Początkowo sprawował się dobrze,zaciął się tak, że nie da się dostać na pulpit tego telefonu (dwa serwisy sobie z nim nie poradziły! nawet serwis Huawei) Jestem rozczarowany tym telefonem. Pozostaje tylko reklamacja tego towaru (wymiana, lub zwrot gotówki) Być może syn kupi telefon innej marki. Pozdrawiam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 Apr 2015, 15:04
kamez46
Telefon użytkuję już miesiąc.
Aparat tylny jest dobry a na telefonie można grać w wymagające gry np."Respawnables","Minecraft PE".
Tylko że w moim modelu zepsuł się przycisk włączania telefonu ale wystarczy że kliknę dużo razy na ten przycisk i już działa.
Smartfon polecam daję mu 8/10
P.S:Polecam wgranie Nova launcher
.ae1x136.dhiblang.lubman.net.pl | 21 Feb 2015, 23:02

Mario1204
Witam, odnosząc się do negatywnych opinii na temat tego telefonu musze powiedziec ze ludzie nie do końca wiedzą co kupują, wymagają od telefonu kosztujacego 370-450zl nie wiadomo jakich funkcji i parametrów a potem marudza ze to czy tamto im nie pasuje wprowadzając swoimi opiniami w błąd potencjalnych przyszłych nabywców którzy sugerują się opiniami przed zakupem. Kupując świadomie telefon który ma posłużyć do dzwonienia,sprawdzenia czegokolwiek w internecie, zainstalowania kilku przydatnych aplikacji telefon jest świetna propozycja w tym przedziale cenowym, mi ani razu się nie zawiesił a korzystam niespełna rok, bateria zależy od sformatowania, ja swoją formatowalem i do dziś trzyma 4dni przy normalnym użytkowaniu. Pragnę zauważyć że po to są telefony droższe i tańsze żeby przyszly nabywca miał wybór do czego dane urządzenie jest mu potrzebne, jeżeli komuś się zacina bo ściągnie dziesiątki aplikacji i niema co robić tylko cały dzień siedzi na telefonie to niech kupi 8rdzeniowy telefon z procesorem 1.5ghz, podłączy na stałe do gniazdka żeby mu bateria nie padła i niech cieszy się użytkowaniem a nie pisze nieprawdziwe opinie. Ja kupując wiedziałem ze do internetu mam tableta, do zdjęć aparat a telefon jest mi potrzebny do kontaktu a jak ktoś chce mieć te urządzenia w jednym to po to są telefony od 2000do 3000zl. Dla mnie jak najbardziej telefon na plus
.centertel.pl | 17 Feb 2015, 20:02
Kuba
Nie polecam tego telefonu.
Ten model strasznie się zacina i stan bateri w minutę może się zmienić z 30% na 100%, a za chwilkę telefon się wyłączy.
.adsl.inetia.pl | 14 Feb 2015, 18:02
Klaudia
Posiadam telefon od pół roku. Osobiście nie polecam. Telefon strasznie się zacina, szczególnie przy używaniu np. Facebook'a lub innych aplikacji. Nadaje się dla osób, które dzwonią, piszą sms'y i ewentualnie robią zdjęcia.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 Feb 2015, 15:02
Marcinos
Jak najbardziej daje radę! Mam 3 miechy i fajnie się neta przegląda foty też niczego sobie daję Ok !
.ds.pk.edu.pl | 16 Jan 2015, 03:01
Zbychu
Huaweia mam już od ponad 8 miesięcy i muszę powiedzieć, że jestem ogólnie zadowolony.Za tą cenę do plusów można zaliczyć :
+ wyświetlacz przy, którym nie jeden filmik przed snem oglądnąłem gdy nie chciało się siedzieć na laptopie
+ wygodne przeglądanie internetu, też plus za ekran
+ zdjęcia, które są przyzwoitej jak na tą matrycę jakości (często wykonuje jakieś zdjęcia tekstu na uczelni i wychodzą naprawdę OK --> nie trzeba się męczyć z odczytywaniem )
+ codziennie słucham na nim muzyki i nie narzekam. Oczywiście trzeba zainwestować w jakieś fajniejsze słuchawki bo te z zestawu mówiąc kulturalnie są na bardzo niskim poziomie! i zainstalować z google play np. MortPlayera, którego bardzo polecam.
+ i to chyba największy plus! WYTRZYMAŁOŚĆ!Po dwóch Samsungach ( Ace oraz S Advance), które bałem się z paru centymetrów rzucić na biurko, bardzo miłe zaskoczenie. Naprawdę spadł już mi sporo razy! np. na beton w klatce czy na żwir wychodząc z samochodu i ta "bestia" nawet się nie wyłączyła ! trochę na kantach się porysował ale żadnych innych złych efektów upadków nie ma :)

Co do minusów:
- zamulanie. No niestety po zainstalowaniu sporej ilości apek w tym fejsa czy wymagających gier np, Dead Trigger 2 czy MC4 , Ramu zostaje około 57 MB i są srogie zamuły. ALE JEST NA TO SPOSÓB. Wystarczy wyłączyć i włączyć go, w ten sposób zamykają się apki działające w pod tle i już mamy 113 MB wolnego RAMu i można się bawić, bo jest płynnie :)Co tydzień wykonuję ten rytuał i nie jest źle.
-słaba jakość słuchawek o czym już wspominałem
- bateria. Codzienne słuchanie muzyki około 1h-1,5 h, surfowanie po internecie przez Wi-Fi około 20 min , kilka sms oraz około 1 h rozmów, jasność ekranu 50% --> przy takim codziennym korzystaniu ładuję go co 1,5 góra 2 dni. W sumie nie taki straszny wynik jak na tel z przekątną ekranu 4,5 cala i standardową baterią ale mogli dać choć ciut większą...
Podsumowując ja osobiście, za taką cenę! mogę go uczciwie polecić.
Pozdrawiam
.ds.pk.edu.pl | 14 Jan 2015, 17:01
ania
Telefon posiadam od pół roku i jest idealny! Cały czas korzystam z facebooka, instagrama ,a także dużo gram. Czasami gdy się zatnie (co zdarza się bardzo rzadko) uruchamiam go ponownie i znowu działa idealnie. Jak najbardziej jestem na plus, polecam!
.pelmar.com.pl | 07 Jan 2015, 20:01

Wszystkich opinii: 87. Pokazuję od 41 do 50.