R E K L A M A

Huawei Ascend Y300
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 140. Pokazuję od 51 do 60.
59,3% 
 15,7% 
 25,0% 
Anka
Posiadam ten telefon od kilku miesięcy i jestem z niego zadowolona. Śmiga dosyć szybko, nie zawiesza się. Bateria trzyma 2 doby przy ciągle włączonym WI-FI, kilku rozmowach, kilku smsach i dość sporym korzystaniu z aplikacji. Bardzo fajna jest tylna klapka, dzięki której telefon świetnie trzyma się w ręce. Minusem jest słabej jakości dźwięk
.dynamic.chello.pl | 21 Jan 2014, 14:01
lumarcin
Ten telefon ma jedn wade w oprogramowaniu, jesli uzywamy sieci 3G po wybraniu kontatu do rozmowy automatycznie konczy polaczenie
.nowanet.pl | 19 Jan 2014, 14:01

wojtek1969
Mam ten telefon od pol roku i jestem bardzo zadowolony Nie bylem przekonany do firmy Huawey ale po zakupie tego aparatu zmienilem zdanie i lada dzien nabede p6 Naprawde bardzo polecam A pragne nadmienic ze juz troche tel w zyciu mialem
.play-internet.pl | 19 Jan 2014, 12:01
Kierowca BUS
Porównanie do Nokii 5800 którą wcześniej używałem. Telefon przy włączonej bez przerwy słuchawce bezprzewodowej działa 4 dni. To dobry wynik. Szukanie kontaktów i wybieranie numerów jest dobre. Ogólnie polecam, choć na początku chciałem inną Nokię. Syn szukał telefonu dla mnie i zamawiał przez internet, podobno kosztował 400 zł - czyli drogo, ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. Ogólnie, działa i dobrze słychać. Trzeba kupić inny zasilacz do samochodu.
.centertel.pl | 04 Jan 2014, 23:01

Tygrys Pustyni
Telefon posiadam 3 miesiące, Wszystko działa idealnie, nawet po aktualizacji od Producenta. Telefon jest szybki i nie zawiesił mi się jeszcze ani razu, a używam go całymi dniami do wielu operacji. Wyświetlacz dobrej klasy, widać wszystko podczas słonecznej pogody. Fakt że trochę cicho dzwoni, ale to jedyna wada więc nie stanowi większego problemu. Świetny GPS, Automapa widzi satelity nawet w mieszkaniu.

Plusy:
- Szybkość
- Niezawodność
- Wyświetlacz
- Możliwości

Minusy:
- Trochę cicho dzwoni
- Brak obsługi kabli OTG
.centertel.pl | 03 Jan 2014, 19:01
Julia
Telefon jest super. Posiadam go pewien czas. Dla osób które lubią telefony multimedialne nadaje się idealnie. Aparat robi całkiem doobre zdjęcia. Aplikacje nie zacinają się. Głośniki są dość dobre. Jeżeli siedzimy koło siebie lub trochę dalej muzykę słyszmy doskonale. Na klawiaturze dobrze pisze się sms-y. Obudowa jest solidnie wykonana. Telefon miło trzyma się w dłoni.Firma Huawei przedstawia naprawdę dobre parametry za niewielką cenę. Nie zrażajcie się do nieznanej fimry. Polecam bardzo gorąco. Podsumowując przez ten czas nie wykryłam wad. Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do zakupu :-)
.dynamic.chello.pl | 02 Jan 2014, 20:01
Marceli
Używam tego telefonu od pół roku. Ogólnie jestem zadowolony, ale mam z nim irytujący problem, otóż po odłączeniu go od komputera nie widzi przez jakiś czas karty SD, co za tym idzie, większość ustawień np. dzwonki(główny, czy indywidualnie przypisane poszczególnym kontaktom) resetują się do domyślnych. Nie mam pojęcia o co tu chodzi. Poza tym działa sprawnie, bateria jest dość wytrzymała.
.play-internet.pl | 28 Dec 2013, 18:12
alnharm
do Martyna Jeśli telefon Ci trzyma 2 dni przy włączonym gps-ie i wi-fi to na prawdę dobrze . A tak w ogóle przewiduje że to twój pierwszy smartfon;).
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 Dec 2013, 19:12
martyna
kupiłam ten telefon ok 2-3 miesiące temu, zachęcona opiniami usłyszanymi i przeczytanymi.. jednak szczerze mówiąc nie jestem do końca zadowolona, a moim głównym zarzutem jest bateria, bo trzyma max dzien - dwa, przy wyłączonym gps, transmisji danych czy wifi - czy to wina felernego egzemplarza? oddać go na gwarancji? jak myślicie?
dodatkowo przy rozmowie na głośnomówiącym co jakiś czas samoistnie wyłącza mi się tryb głośnomówiący - nie mam pojęcia, czym to jest spowodowane.. jeśli ktoś miał podobne problemy, czekam na opinie:)
.232.26.210 | 15 Dec 2013, 17:12
Piotr
Marrrr ten mój telefon oczywiście, że pokazuje od około 100 do 150 wolnego ramu jak mu zrobię reset, ale już po nie długim czasie potrafi mieć nie raz tylko 30, a nawet 20 wolnego ramu i zdarzy mu się zamulić. Może mi się trafił jakiś wadliwy egzemplarz przecież to może się zdarzyć i właśnie dlatego nie piszę negatywnego komentarza i nie daje czerwonej łapaki.
P.s. trochę mu pomogło jak wyłączyłem tworzenie i przywracanie kopii zapasowej, ale to jeszcze nie jest to.
.esnet.pl | 13 Dec 2013, 05:12

Wszystkich opinii: 140. Pokazuję od 51 do 60.