R E K L A M A

Huawei Ascend Y300
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 140. Pokazuję od 131 do 140.
59,3% 
 15,7% 
 25,0% 
llaw
Osobiście chciałam polecić Y300, telefon mam od miesiąca i jak do tej pory jestem bardzo zadowolona, dość prosta obsługa jak na smartfon pracujący na androidzie. Eksperymentalnie "zapchałam" pamięć wewnętrzną grami i muszę przyznać, że nie spowolniło to w żaden sposób telefonu. Jedyne o co możnaby się doczepić, to kamera i ciężko łapiąca ostrość, trzeba się troszkę "napocić", żeby wykonać ostre zdjęcie. Generalnie telefon oceniam 4/5. Polecam początkującym "smartfonowiczom" i nie tylko.
.ssp.dialog.net.pl | 31 May 2013, 13:05
Buziak
Telefon mam jeden dzień i jak na razie odnoszę bardzo pozytywne wrażenie. Dotyk działa bez zarzutu, odnosi się to i do czułości i do ew. opóźnienia. Boski dźwięk z głośnika. Jeszcze nikt na to nie zwrócił tu uwagi! Ilość wydobywających się z niego szczegółów i głębia do jakiej schodzi...gra jak kiedyś muzyczne nokie.
Zasięg jak na razie bez zarzutu. Płynność działania czy wydajność w gierkach można sobie obejrzeć na YT - wg mnie OK. Nie podoba mi się interfejs. Coś na wzór applowskiego - bez menu, smietnik na pulpicie. No i wygląd - taki klocek nijaki. Jeżeli w trakcie użytkowania wyjdą jakieś wady - dodam nowy komentarz.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 May 2013, 19:05

gość
No właśnie, ja też używałem nausznych koss ur40 i działają. Jedyne co się mogę przyczepić to gorsza jakość dźwięku do rozmawiania w porównaniu do htc wildfire s i chyba trochę do aparatu, bo htc, mimo że starszy, to chyba robił lepsze zdjęcia.
.239.125.190 | 22 May 2013, 23:05
Tomek
Do: Baladynka

"- Minusem może być tylko to, że nie można użyć innych słuchawek bo nie pasują. Wprawdzie te które są w zestawie są bardzo dobre, niemniej jednak gdyby się coś z nimi stało, trzeba kupić oryginalne.
Pozdrawiam :-)"

Używam do tego telefonu dwóch różnych słuchawek; Creative i Sennheiser i działają doskonale. Wejście jest standardowe Jack 3,5 mm.
.25.26.20 | 21 May 2013, 11:05

Leson
Bardzo fajny telefon, po przesiadce ze Spicy jest przepaść ale w sumie nie ma się co dziwić, wszytsko smiga szybko, czytelny wyswietlacz, gps z nawigacją TomTom łapie fixa w niecałą minute bez dostępu do internetu, mam tylko zastrzeżenia co do aparatu, niby jest autofocus i o tyle o ile fotki wychodzą fajnie to filmy mogły by być lepszej jakości, bateria 3 dni używania, aha i jeszcze jedna sprawa mianowicie wyświetlacz nie bardzo radzi sobie w ostrym świetle słonecznym.

Pozdrawiam.
.dynamic.chello.pl | 19 May 2013, 18:05
kaaqua
Witam. Jestem bardzo wymagającym użytkownikiem, ale czegoś takiego się nie spodziewałem. Telefon śmiga jak odrzutowiec. RAM-U jest tylko 512MB, ale to w zupełności wystarcza. Ekran rewelacja. Dotyk reaguje nawet na bardzo delikatne muśnięcie. Aparat bardzo dobry, filmy też, lecz 640x480 to trochę mało, ale nie jest źle. Bateria o stanie 26% wytrzymała 4 godziny bardzo intensywnego użytkowania. Jest to szybka opinia po 1 dniu użytkowania, ale za około miesiąc opowiem szczegółowo o jego wadach i zaletach. Do zakupu jak najbardziej zachęcam. Pozdrawiam wszystkich użytkowników oraz szanowną administrację serwisu mGSM.
.207.96.67 | 14 May 2013, 21:05
Niki
Bateria 1950 mAh.
Danym u nas wierzę o tyle, że sam robiłem fotkę tabliczki znamionowej modelu - mam, mogę udostępnić. Sęk w tym, że są przynajmniej 3 różne odmiany modelu, a podejrzewam, że znalazłyby się jeszcze ze dwie. Tak, widzę że polski przedstawiciel opublikował niusa z innymi danymi. Zmieniam oczywiście, dziękuję za zwrócenie uwagi. (jf)
.icpnet.pl | 10 May 2013, 13:05
XYZ
Wspaniały telefon, mnóstwo przydatnych aplikacji i bardzo dobre parametry.
Nie zawiesza się, aplikacje uruchamiają się bardzo płynnie, bardzo szybko otwiera się internet.
Polecam, naprawdę warto kupić ten telefon.
.plock.mm.pl | 09 May 2013, 21:05
Miki
Naprawdę dobry telefon za bardzo rozsądne pieniądze . W An tu tu 3.03 uzyskał wynik 6385 pkt .Więc wydajność telefonu dobra ( w tym przedziale cenowym). Nowy około 600 zł.
.icpnet.pl | 09 May 2013, 16:05
Baladynka
Początkowo miałam obiekcje, była nieznana mi dotąd marka telefonu. Zachęciły jednak mnie wysokie parametry tego telefonu i stosunkowo niska cena. Porównując go z innymi drogimi telefonami zauważyłam, że ma podobne parametry.
Jeżeli chodzi o wygląd to prezentuje się o wiele lepiej niż na zdjęciu.
Główne zalety tego telefonu :
+Najnowsza wersja Androida
+Opcja pisania SMS za pomocą głosu
+ przenoszenie aplikacji za pomocą zbliżenia pomiędzy dwoma telefonami
+szybko ładujące się strony internetowe
+możliwość wyboru motywów
+dosyć dobry aparat
+jasny wyświetlacz, dobrze widoczny nawet w słońcu
+ dobra synchronizacja między pamięcią telefony a kartą zewnętrzną

Poza tym bateria trzyma tyle ile w standardowych smartfonach ? ok. 2 dni

- Minusem może być tylko to, że nie można użyć innych słuchawek bo nie pasują. Wprawdzie te które są w zestawie są bardzo dobre, niemniej jednak gdyby się coś z nimi stało, trzeba kupić oryginalne.
Pozdrawiam :-)
.c149.petrotel.pl | 09 May 2013, 11:05

Wszystkich opinii: 140. Pokazuję od 131 do 140.