R E K L A M A

HTC Windows Phone 8S
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 309. Pokazuję od 171 do 180.
53,1% 
 20,1% 
 26,9% 
maciox96111
Drogi niezadowolony ludu. Ten telefon jest nowy, tak samo jak system, z pewnością dojdą aktualizacje, tak samo jak apki w sklepie. Apropo aparatu. Jest świetny, ma wiele możliwości modyfikacji zdjęć. Temu komu się wydaje, że nie ma 5 mpx radze zmienić w ustawieniach rodzielczość na 5mpx a nie jak fabrycznie ustawione na 4 mpx.
Bateria. Skoro siedzi się bez przerwy, dzwoni słucha muzy, internet itp to trzyma te 5/6/7 godzin (: Ale jak się włączy oszczędzanie energii i automatyczną jasność ekranu i używa racjonalnie to trzyma ponad dzień i 5 godzin (:
.resman.pl | 04 Jul 2013, 23:07
Ala
Zdecydowanie polecam ten telefon.. jest bardzo łatwy w obsłudze.. Nie zacina się.. Szybko otwierają się strony w internecie.. Dość dobry aparat.. Jak ktoś lubi grać to dużo darmowych gier do pobrania.. Fajne aplikacje.. itp. I do tego super wygląda.. ;)
.play-internet.pl | 04 Jul 2013, 11:07

Niezadowolona
Telefon mam od kilku miesięcy i nie jestem zadowolona. Pisząc SMSa często nie mogę trafić w poszczególne litery. WiFi cały czas rozłącza się. Nie ma wielu aplikacji, a jak są to są one zupełnie nieporęczne i niedopracowane. Aparat zdecydowanie na minus, 5 Mpx? Gdzie? Jak? Kolejną wadą jest mała pamięć, przy kilku aplikacjach, około 20 zdjęciach i 4 piosenkach nie mam już miejsca. Co prawda mogę dokupić sobie kartę pamięci, ale uważam, że powinni to dopracować.
.adsl.inetia.pl | 03 Jul 2013, 00:07
iksde
Witam ;) Z telefonu jestem bardzo zadowolony i wszystkim szczerze go polecam. Super leży w ręce, dobrze gra muzyka, łatwy w obsłudze, nie zawiesza się... Jednak mam problem z baterią, w opiniach czytałem, że jest bardzo mocna mi jednak wystarcza na góra dwa dni przy średnio intensywnym użytkowaniu. Ma ktoś jakieś rady? Oddać go do serwisu?
.dynamic.chello.pl | 01 Jul 2013, 22:07

nioop
Do kolegi : travler
Telefon zazwyczaj słuzy ludziom do komunikacji, a nie do rzucania nim o betonowe sciany. Do tego polecam piłke ;)
.dynamic.mm.pl | 01 Jul 2013, 00:07
mat22110
Jest super :) Wczoraj go kupiłem i jak narazie wszystko dobrze chodzi :D Polecam .
.31.23.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 29 Jun 2013, 15:06
muchi13
1. Witam, mam ten telefon od 5 miesięcy i powiem tak:
- Bardzo intuicyjny system (chociaż jest kilka rzeczy które mogły by być dopracowane, mam nadzieje, że się tym zajmą;))
- Bateria (hmm jestem mile zaskoczony) trzyma dość długo w porównaniu z dzisiejszymi smartfonami: 2 dni przy korzystaniu konkretnie, 4 dni przy sms i rozmowach
- Design telefonu jest bardzo nowoczesny i stylowy, wizualnie jest dopracowany, ale nie zmienia to faktu, że mogł być zrobiony z lepszego tworzywa np: aluminium
- wbudowane oprogramowanie pakietu office, przydatne w pracy czy szkole
- internet chodzi szybko i płynnie
- wspieranie dzwiękowe od beats poprawia jakość dzwięku , co mnie bardzo cieszy ;)

2. Teraz minusy które mnie drażnią:
- mało pamięci wbudowanej( kilka aplikacji i gier i brak pamięci)
- klawiatuta w sms, mogła by być troszke większa( klawiatura obecna dla drobniutkich rączek ;)

3. Taka jest właśnie moja opinia co do tego telefonu, czekam na jakąś konkretną aktualizacje systemu ;) pozdrawiam Dawid
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 Jun 2013, 02:06
Agnieszka
Telefon mam od ponad miesiąca i jestem w pełni zadowolona. Może zacznę od baterii. Przy częstym dzwonieniu,słuchaniu muzyki i przegladaniu stron internetowych bateria trzyma 2 dni. Jednak na samym dzwonieniu i esach padła dopiero po 5 dniach ( duże wow ), specjalnie liczyłam dni. Co do karty pamięci, może jest mała ale mi nie potrzeba nie wiadomo ilu aplikacji. To co mam czyli fejs, skype, latarka, radio i jakiś tam kotek dla córki w zupełności starcza. To co mnie drażni to brak dokładnych dat przy zdjęciach i nigdy nie mogę znaleźć w którym miejscu na karcie zapisane są odebrane pliki i fotki. Nagrane wideo są w zdjęciach. No i dwie rzeczy do których mogłabym się przyczepić. Mianowicie częste włączanie się klawisza bing i baaarrrdzo powolne przesyłanie danych przez bluetooth. Pierwszy raz zdarzyło mi się takie powolne przesyłanie plików.Ogólnie wygląd telefonu bardzo mi się podoba,w sam raz do kobiecej ręki i torebki. System działa bardzo sprawnie i szybko. Gdybym miała więcej środków to wzięłabym Lumie 620, ale trudno.HTC 8S w zupełności mi wystarcza i polecam każdemu :)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 Jun 2013, 17:06
Rafski
Bateria 3-4 dni trzyma także na smartfona dość długo i to jest mega plus. Minusem jest z pewnością to że mało aplikacji jest jeszcze na Windows Phone a także dostępna pamięć 1.3gb bo system zajmuje jakieś 2.4gb kolejny minus bateria wbudowana w panel to z pewnością okaże się problemem jak zacznie się psuć. Miły w dotyku, głośny beats studio, duży wyświetlacz. To mój pierwszy WP i bardzo mi się podoba, jeśli jednak wolisz prostego w obsłudze androida polecę Ci HTC Desire X
.244.153.153 | 17 Jun 2013, 00:06
travler
Osobiście nie polecam dla osób pracujących fizyczne, dzis mi upadl z 30 cm, potukl sie ekran, wymiana 450 zl "bo to nowy model" z baterią tez szalu nie ma, a co do wytrzymalosci ekranu to nie ma żadnych wystających krawędzi które w razie upadku wzioly by to na siebie a nie zaraz pęknięty ekran. Jeśli któż ma zamiar kupowac to "cos" to od razu etui na tyl, pokrowca nie polecam, mi zafarbowal, na system nie powiem zlego slowa, ale drugi raz bym go NIE KUPIL
.adsl.inetia.pl | 14 Jun 2013, 21:06

Wszystkich opinii: 309. Pokazuję od 171 do 180.