R E K L A M A

HTC Windows Phone 8S
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 309. Pokazuję od 131 do 140.
53,1% 
 20,1% 
 26,9% 
andy3103
Smartfon HTC WP8s mam od lutego. Nie wyobrażam sobie innego systemu niż windows phone8. Wszystko działa wspaniale.
.play-internet.pl | 07 Oct 2013, 17:10
Kuba P.
Ludzie to że wam spada telefon i pęka ekran to nie jest wina telefonu. Jak nie umiecie trzymać telefonu to używajcie stacjonarnego. A co do telefonu - mam 4 miesiące, nie spadł mi ani razu, ogólnie jak na telefon ze średniej półki cenowej z Windowsem jest OK.
.as13285.net | 05 Oct 2013, 02:10

Only
Po kupieniu modelu w bodajże kwietniu, byłam telefonem zachwycona. Prosty w obsłudze, miał wszystko co do szczęścia było mi potrzebne. Niestety- wrażliwy ekran to nie przesada innych internautów- telefon spadł mi w sierpniu raz na kostkę- ekran rozbity w drobny mak. Tak zniszczonego jeszcze nigdy nie widziałam- do wymiany. Byle upadek spowodował rysę na cały ekran. Jeśli spadnie jeszcze raz- pójdzie cały ekran. Znowu. Wytrzymać muszę z nim jeszcze sporo, a na razie zastanawiam się ile razy jeszcze będę musiała wymieniać ekran. Nie polecam.
.internetdsl.tpnet.pl | 04 Oct 2013, 20:10
werty
Mam ten model od niecałego miesiąca a już dwa razy mi się zawiesił, a przez to, że bateria jest na stałe zrobić nic nie szło:/ Co do ekranu to nawet nie wiem kiedy mi pękł:/ przez pół ekranu mam piekna rysę... Gdyby nie te dwie rzeczy to było by całkiem ok:)
.dynamic.gprs.plus.pl | 04 Oct 2013, 16:10

golaszs
Pytanie do tych, którzy mają pęknięty lub mieli pęknięty ekran: -Czy mieliście założone folie osłonne na ekranie? Jjeśli nie to macie odpowiedź na to, co się wam działo...
.trans.net.pl | 03 Oct 2013, 21:10
przemek999
Chcę przedłużyć umowę w plusie i chciałbym się zapytać czy windows phone 8s by htc to dobry tel. Podobno bardzo słabe mają ekrany - lekkie puknięcie i po wyświetlaczu. Zastanawiam się nad nokią lumią 620 czytalem o niej dużo waszych opinie i nie zalicza się do złych telefonów. Czekam na jakieś wypowiedzi i porady. Pozdowienia.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 Oct 2013, 21:10
andrut52
Ja też mam radio FM w HTC WP 8s zostało zainstalowane samoczynnie po aktualizacji
.105.139.189.tvsat364.lodz.pl | 01 Oct 2013, 18:10
Grzesiek HTC 8S
Witam! Czemu wszyscy mówią, że ten tel nie posiada radia, a ja właśnie posiadam ten telefon i w 100% ma radio.
Pogratulować. (jf)
.adsl.inetia.pl | 01 Oct 2013, 12:10
Neymar
Tel mam już dwa miesiące i jestem w pełni zadowolony :D Jeszcze ani razu mi sie nie zawiesił i dziala bardzo plynnie. Co do pamięci... faktycznie jest bardzo malo, o większej liczbie gier nie ma mowy, lecz do gier służy komputer :P Aparat przy dobrym oświetleniu robi bardzo dobre zdj. lecz w ciemnych pomieszczeniach lampa nie daje rady. Co do sklepu WP jest malo aplikacji, ale nie ma co się dziwić, Windows Phone jest nowym systemem i z czsem aplikacji i gier z pewnością przybedzie :D Dla nie zdecydowanych bardo polecam :D :D :D
.dynamic.gprs.plus.pl | 29 Sep 2013, 12:09
satsujinsha
Według mnie telefon nie jest zły, ale dla starszych dziadków albo dla mojego ojca, który wolno przyzwyczaja się do telefonów. Wiadomo - Windows Phone prosty w obsłudze, ale mnie w 100% nie zadowolił, a to dlaczego:
- wiesza się, np dzisiaj rano wstałem, chciałem odtworzyć nagrany przeze mnie filmik i się przyciął, nic nie mogłem poradzić, no bo bateria niewymienna, więc spróbowałem kartę SIM i się w końcu udało
- co za tym idzie nie ma możliwości wymiany baterii
- która krótko trzyma. Przy intensywnym użytkowaniu 7h max
- nie ma możliwości ustawienia własnej piosenki na dzwonek, budzik i sms,
- mała pamięć wewnętrzna, a tylko na niej można instalować gry i aplikacje
- oczywiście mało aplikacji i gier,a już nie wspominając o Facebook'u na WP- Ż E N A D A, ni to zdjęć wysłać, ni nic
- brak przedniej kamerki
- długo robi zdjęcia - od naciśnięcia czekać trzeba z 4 sekundy, żeby zdjęcie robiło (chociaż zdjęcia przy naturalnym oświetleniu jak na 5mpx wychodzą niczego sobie),
- mała wirtualna klawiatura.
Gdybym miał się cofnąć o te 3 miesiące wstecz to wolałbym wziąć z salonu Orange tego Samsunga Galaxy S Advance, przy najmniej miałbym pewność że dostarczy mi trochę rozrywki.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 Sep 2013, 17:09

Wszystkich opinii: 309. Pokazuję od 131 do 140.