R E K L A M A

HTC Desire 500
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 120. Pokazuję od 111 do 120.
54,2% 
 23,3% 
 22,5% 
wojtek151
Witam wszystkich! Mam ten telefonik od miesiąca i po tych innych badziewiach, wreszcie spokojnie śpię, że np. wszyscy się do mnie dodzwonią lub że nie zawiesi się 4x dziennie, zawsze zadzwoni jak jest połączenie, internet działa pięknie, ekran dotykowy wyśmienity i szybki. Szybka wyświetlacza się nie rysuje! NAPRAWDĘ WARTO, POLECAM!
.internetdsl.tpnet.pl | 15 Oct 2013, 14:10
Fellipo
Mam go od paru godzin wiem że to niewiele aby ocenić telefon ale czytając opinie innych jak również recenzje muszę się jednak z nimi zgodzić pozytywny komputerek :-)
.dynamic.chello.pl | 12 Oct 2013, 21:10

Lumia
Wydaje mi się że Desire 500 ma 4 rdzeniowy procesor.
.play-internet.pl | 12 Oct 2013, 20:10
gerald
Mam telefon z play; miło się korzysta, choć nakładka jest denerwująca. Wolałbym czystego androida. Czy ten model w play jest bez nfc? Nie moge znaleźć w opcjach.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 Oct 2013, 20:10

Tiklen
Teelfonik mam od paru dni, kupiłem go w komputroniku jako tańszą alternatywę dla niektórych modeli galaxy i nie żałuję, działa naprawdę szybko, ma kompaktowy rozmiar, dla mnie super.
.dynamic.chello.pl | 04 Sep 2013, 10:09
Archi
Z innych źródeł czytałem, że czterordzeniowy procesor + 1 GB ramu + 4 GB pamięci wewnętrznej za około 1000 zł - to brzmi dość rozsądnie. Oby plastikowa obudowa była wytrzymała, tak jak HTC przyzwyczaiło przez wszystkie lata i oby nie było wbudowanej baterii, bo resetowanie zawieszonego urządzenia poprzez kombinację klawiszy jest drogą przez mękę.
.252.61.82.internetia.net.pl | 03 Sep 2013, 18:09
guzik_Darek
Ten telefon to dualSIM.
Witaj, owszem, jednak jest to opcja producenta, która nie jest dostępna na wszystkich rynkach. Pozdrowienia!
.e-gco.pl | 02 Sep 2013, 09:09
12
Bo to nowa seria snapdragonów.. dlatego dostaną one sense 5.0 Tak jakby nowa generacja w htc. Dlatego HTC one nie dostanie prawdopodobnie takowej łatki/aktualizacji.
.Netcominternet.pl | 27 Jul 2013, 20:07
BC200
HA! Już wiadomo (chociaż według mnie) HTC One S nie dostał aktualizacji do nowego Andka i sense 5.0 bo wyglądał by jak desire 500. Moim zdaniem bardzo podobne do siebie smartfony wygladem jak i parametrami. HTC miało by pewną WTOPĘ.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 Jul 2013, 18:07
S047
Czytając recenzję oraz oglądając obrazki to HTC naprawdę zastosowało nakładkę Sense 5.0 w tym modelu. Dziwi mnie to ponieważ sam posiadam HTC One X+ 64GB, który jeszcze nie dostał (i nie wiadomo czy dostanie) aktualizacji z najnowszymi rozwiązaniami - chodzi tu o Sense 5.0 wraz z Androidem 4.2.2.
.cdma.centertel.pl | 24 Jul 2013, 18:07

Wszystkich opinii: 120. Pokazuję od 111 do 120.