R E K L A M A

HTC Butterfly S
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 11. Pokazuję od 1 do 10.
63,6% 
 0,0% 
 36,4% 
simon
Nic dodac, nic ujac, potega sama w sobie 10/10.
.6-1.cable.virginm.net | 27 Jan 2014, 16:01
gregory12
Posiadam telefonik dwa tygodnie i jestem z niego bardzo zadowolony. Smuci mnie tylko to że ciężko do niego dostać jakiekolwiek akcesoria..
.teledisnet.be | 08 Nov 2013, 21:11

ohara1968
Posiadam go od kilku dni i naprawdę nie żałuję żadnej złotówki którą wydałem. Działanie rewelacyjne dźwięk głośny i czysty. Materiał z którego jest zbudowany mimo że to plastik prezentuje się bardzo dobrze. Piękna czerwień lakierowana na wysoki połysk wygląda naprawdę wyśmienicie. Mimo 5 cali bardzo dobrze leży w dłoni i nie ma problemu z obsługą. Przesiadłem się z Htc One na niego i nie żałuję. 100% satysfakcji.
.42.12.125.alfanet24.pl | 07 Oct 2013, 16:10
terpi
Mam ten telefon od ok. miesiąca i przyznam ze nie można powiedzieć nic złego. Praktycznie nie sposób aby go "zawiesić". Do tej pory nie udało mi się to ani razu a jest używany w pracy. Ekran 5" nie jest żadna bolączka tego telefonu a wręcz zaleta,zwłaszcza przy necie i multimediach.A obsługiwana częstotliwość 3G 1900 MHz to już bardzo wielki plus gdyż w kraju w którym obecnie pracuje(Urugwaj) właśnie 3G jest na tej częstotliwości i niestety większość telefonów jej nie obsługuje...jedyny minus to ze ten telefon nie jest praktycznie dostępny w Europie i trzeba go sprowadzać ze Stanów :-(
.dialup.mobile.ancel.net.uy | 05 Sep 2013, 19:09

123456
Wszystko fajnie, gdyby nie absurdalnej wielkości ekran. Telefon ma być urządzeniem mobilnym, nie chcę brać walizki/plecaka aby wziąć go poza dom.
.lublin.mm.pl | 01 Jul 2013, 17:07
mozilla007
Hype. Matryca w tym telefonie jest 12 MPx, ale zdjęcie po całym procesie zostaje pomniejszone do 4 MPx. Na tym polega cały myk, tracą się szumy, bo użytych zostaje więcej pikseli w jednym pikselu (wiem masło maślane, ale jak to inaczej wytłumaczyć przyziemnie), inaczej na jeden piksel zdjęcia, składa się trzy piksele. Spróbuj wykorzystać ten sam sposób na PC, ze zdjęcia 12 MPx, zrób po filtrach itd 4 MPx i zobacz różnicę.
.adsl.inetia.pl | 25 Jun 2013, 12:06
legvan
Bateria to mocna strona tego telefonu,reszta funkcji również ciekawa.Moja ocena 9/10.
.opera-mini.net | 20 Jun 2013, 20:06
Hype
Aparat ultrapixel 4mpx nie robi zdjec w rozdzielczosci dwunastki tylko w czterech mega. Dokladnie 2688x1520. I nie nie jest do dupy. Sam mam htc one i robi swietne zdjecia, przebija wszystko co do tej pory mialem w rece. Wiec przestan hejtowac na podstawie opinii innych hejterow w necie.
I na tym zakończymy paradę tych, którzy wiedzą mniej i więcej. O kolejne opinie poproszę już użytkowników. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 Jun 2013, 18:06
radek4784
Wersja Androida tego telefonu to 4.2.2 Jelly Bean. A sam telefon oceniam 10/10.
.dynamic.gprs.plus.pl | 19 Jun 2013, 17:06
AaA3
@AdiX
Aparat 4 Mpx zastosowany HTC Butterfly S, robi zdjęcia jak aparat 12 Mpx. Poczytaj sobie o technologi UltraPixel. Bo twa opinia jest przesiąknięta niewiedzą i bezmyślnością.
.213.92.92 | 19 Jun 2013, 14:06

Wszystkich opinii: 11. Pokazuję od 1 do 10.