R E K L A M A

Goclever Insignia 5X
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 41. Pokazuję od 11 do 20.
39,0% 
 43,9% 
 17,1% 
michal
POtwierdzam opinie o serwisie. Odsylaja telefon bez wykonania naprawy- nawet kilkukrotnie! W serwisie pracuja niekompetentni cwaniacy, którzy odmawiaja brania odpowiedzialnosci za cokolwiek.Wstyd i hanba, ze taka firma robi Polaków w balona. Odradzam stanowczo!!!!!
.vlan105.corcoran.lubman.net.pl | 19 Aug 2014, 19:08
Baltazar
Dziadostwo i tyle. Jak ta firma może istnieć, skoro serwis nie przewiduje napraw? Odesłano mi ich sztandarowy produkt Goclever Insignia 5X bo serwis nie posiada części!!! W 21 wieku, producent traktuje tak klienta? Toż to hańba!
Sprawa trafi do UOKIK z opisem całej sytuacji, 900zł wyrzucone w błoto. Firma pewnie niebawem upadnie, ale też się zdziwią, ruszy bowiem akcja przeciwko nim, pomimo że tańszych telefonów nikt przecież nie serwisuje bo to mija się z celem i kosztami. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że pewnie tylko zmienią nazwę i dalej będą próbowali wciskać to badziewie ciężko pracującym Polakom.
NIGDY WIĘCEJ TEGO CHIŃSKIEGO SZAJSU!!!
Pozostaną markowi producenci, a resztę życie w sposób naturalny zmiecie z rynku. I bardzo dobrze, oby jak najszybciej!
.dynamic.gprs.plus.pl | 17 Aug 2014, 13:08

adik_42347820348274234
Uzywalem tego telefony przez 6 miesiecy, odradzam zakup. Gigantyczne poblemy z serwisem. Jesli telefon sie zepsuje mozna go od razu do kosza wyrzucic.
.142.127.213 | 11 Aug 2014, 14:08
ZFRUSTROWANY_DEIF
Nie polecam tego złomu, od stycznia 2014 roku 4 razy odsyłałem do serwisu na pozagwarancyjna naprawe dotyku, ktora kiedys kosztowala 150 a teraz 300.Za kazdym razem musialem czekac na częsci ktorych za pewne nawet nie maja bo juz nie zlecaja produkcji ich. PARTACZE!! STRACILEM PRZEZ NICH JUZ 900 PLN ze o nerwach nie wpone, jestem oburzony jakoscia usług serwowanych przez GOclever
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 Aug 2014, 12:08

Dzik
Nie kupujcie tego telefonu!!! Jak sie zepsuje cos czego nie obejmuje gwarancja to telefon jest juz do smieci. Zepsul mi sie wyswietlacz i nie mam mozliwosci naprawy bo nie ma juz do niego produkowanych czesci, do telefonu ktory jest raptem rok na rynku!!! Nie polecam pomimo parametrow i ceny. Nigdy nie wiadomo co sie wydarzy z naszym telefonem. A 800zl droga nie chodzi, lepiej kupic telefon znanego producenta dac 300zl wiecej i miec przynajmniej pewnosc, ze w razie uszkodzenia da sie dokupic czesc do telefonu.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 Aug 2014, 13:08
mbwrobel
Telefon fajny, ekran wprost GENIALNY. Jednak GPS-a to on po prostu nie ma. Czasami przez półtorej godziny przy dobrej pogodzie na otwartej przestrzeni nie może złapać fixa, gubi się, wyznacza pozycję 200 metrów od faktycznej - totalna porażka. Po aktualizacji softu jest jeszcze gorzej. Mniejsza bateria daje radę, z większą przy oszczędnym użytkowaniu można tydzień nie ładować telefonu. Opinia neutralna, bo popsuta przez koszmarny GPS.
.internetdsl.tpnet.pl | 22 Jul 2014, 09:07
Użytkowniczka
Telefon miałam ok miesiąca. Wszystko było okej, świetnie zdjęcia, może słaby dźwięk ale na słuchawkach super ! Niestety któregoś dnia spadł mi na ziemię, stuknął o kamień i pękła szybka i dotyk od połowy w dół nie działa. Telefon został wysłany do serwisu, niestety odsyłali mi go z powrotem ponieważ nie mają części... Od kwietnia aż do teraz serwis dalej nie posiada wyświetlaczy. Tragedia. Jeżeli ktoś zastanawia się nad zakupieniem tego telefonu to musi o niego dbać jak o nie wiem sama co, żeby tylko nie spadł na ziemię.
.181.64.251.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 21 Jul 2014, 13:07
uzytkownik
Mam telefon przez ok. miesiac i wszystko pieknie. Ladne zdjecia, nic sie nie zawiesza, gry 3D chodza plynnie. Wielkim plusem jest druga bateria, choc ta slabsza tez sporo trzyma. Bardzo ladna obudowa i wyglad zewnetrzny.
.188.198.2 | 16 Jun 2014, 13:06
Andrzej
Zachwycałem sie nim cale 3 dni, potem klopot z zanikajcym glosem w sluchawce trzeba bylo przelaczyc na glosnomowiacy albo na sluchawki, co zbyt wygodne nie jest. Oddalem raz do serwisu, prawie 3 tygodnie, wrocil i jak sie domyslam nic nie zrobili. Po kilku rozmowach w ciagu jednego dnia znowu to samo. Ponownie oddałem. Teraz byl trzymany od 4 kwietnia do 20 maja ;-) i dzis znowu jade oddac z zadaniem zwrotu pieniedzy. Telefon super, wyswietlacz niesamowity, tylko czemu taki wadliwy jesli chodzi o rozmowy.
.internetdsl.tpnet.pl | 30 May 2014, 11:05
Ćwiras
Telefon wieszał się i resetował. Odesłałem go do serwisu. Po dwóch aktualizacjach softu za trzecim podejściem napisano, że wymieniono płytę główną. Telefon podziałał 1 miesiąc i zaczął się resetować przy współpracy z zestawem głośnomówiącym bluetooth. Odesłałem go 4 raz na serwis. Może już go naprawią. Jak na telefon za prawie 800 zł zbyt dużo z nim problemów.
.internetdsl.tpnet.pl | 29 May 2014, 15:05

Wszystkich opinii: 41. Pokazuję od 11 do 20.