R E K L A M A

CAT B15
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 18. Pokazuję od 1 do 10.
33,3% 
 33,3% 
 33,3% 
Gosia 2203
Powiem tak... Niby mial byc dobry.. Ale po jakims czasie zaczal sie zawieszac i do tego poszedl ekran sam w keszeni pekl... A do jakis tam metrow mogl spasc i mialo mu nic nie byc... A pekl poprostu w keszeni..
.centertel.pl | 17 Mar 2016, 17:03
RICH
Nie wiem jakie chińskie buble mają ci co negatywne opinie piszą o tym telefonie. Ja z mojego CAT B15q jesatem zadowolony. Użytkuje go już ponad rok. Był zalany, utytłany w zaprawie, spadał. Umyje go od czasu do czasu pod bieżącą wodą i nie wygląda że ma ponad rok. Gps działa bez problemu z Mapfaktor navigator na tomtomie. Nie zawiesza się i wszystko gra. Szybka jest bardzo wytrzymała. Czasem miałem go w kieszeni z kluczami i wkrętami razem i nic się nie stało. Dziwią mnie opinie powyżej. Jedną ma wadę że jedno gniazdo sim nie obsługuje w normalnej szybkości internetu. Polecić jednak mogę. Pozdrawiam.
.58.144.25.bredband.tre.se | 06 Sep 2015, 16:09

bagazowka
Telefon używam w pracy ( przeprowadzki ) . Kupiłem nowy ,ze względy na wytrzymałość i dwie karty .

Wielka lipa Panowie i Panie > niosłem dokumenty a telefon na wierzchu , zsunął się spadając z wysokości 1,5 m - 1,2 m .
Szyba super mocna zamieniła się w pajęczyne ! ! ! Zadaje pytanie do producenta jak to jest możliwe ? Test z przejeżdzaniem po c-15 cat jest wykonane w miękkim terenie - telefon wgniata się w grunt i dlatego przeżył . Aluminiowa osłona z boku gnie się bardzo łatwo .

Telefon c-15 cat nie jest wart pieniędzy ,
.dynamic.chello.pl | 07 Jul 2015, 16:07
mójnick
Państwo z mgsm nadal zaprzeczają że istniała wersja pierwotna i co ciekawe najpopularniejsza do dzisiaj B15, nie B15Q nie B15AWS ale właśnie B15. Państwo redaktorstwo się droczy. Ogólnie kupa śmiechu ale tylko dla tych co są w temacie. Dla nie zorientowanych. Pierwotna wersja tego smartfona pod nazwą B15 miała 512 MB RAM starszą wersję systemu 4.1.2 (po aktualizacji) i była lepiej zoptymalizowana niż na nowszych modelach (B15AWS, B15Q) z nowszym androidem (4.2, 4.3) z 1 GB RAM, szybszym procesorem itp. mgsm nie raczyło wspomnieć o najpopularniejszej wersji ... Dlaczego?
.ssp.dialog.net.pl | 07 Mar 2015, 00:03

karol
Wie ktoś jak włączyć hotspot w tym telefonie?
.130.197.15 | 23 Nov 2014, 12:11
focus42@o2.pl
Co do b 15 jest ok miałem wiele telefonów co mnie denerwuje to gubienie zasięgu jest może ktoś ma na to radę
.dynamic.chello.pl | 21 Sep 2014, 12:09
morfeusz
posiadam cat b15 6 miesięcy czy jestem zadowolony? w połowie szybka niestety się rysuje,telefon wytrzymały i wodoodporny 20 min. test w misce to potwierdził,niestety aparat 5 mgp słabo odzwierciela jakość zdjęć w porównaniu do innych smartfonów i strasznie sie potrafi zamulać jest wolny a i potrafi się zawiesić cena smartfon niewart tej ceny
.broadband.quicknet.se | 15 Aug 2014, 11:08
dingo
nie spełnia normy ip67 teraz mi nie dział gps ,bluetooth,wifi i radio zalał sie i to nie na takiej głebokości i dużo krótszym czasię nie polecam
.114.141.84 | 09 Jul 2014, 23:07
misiu
jf - widzę, że jesteście tak doskonali, że... Nie potraficie z oficjalnej strony producenta przeportować danych. Widać też, że niektórym słoma z butów sterczy.
[...] http://catphones.com/phones/b15-smartphone.aspx
A gdybym pokazał Ci, Szanowny Użytkowniku zrzut strony producenta z zupełnie innymi danymi? Albo powiedział, że jako pierwsi trzymaliśmy w ręce pierwotną wersję rynkową? Tak, wiem, zapewne to również nic by nie dało. Zapewne zdajesz sobie sprawę z faktu, że istnieją wersje z single- i dual-SIM, udokumentowane w instrukcji obsługi, że każdy producent zastrzega w swoich specyfikacjach możliwość wprowadzenia dowolnych zmian bez konsekwencji i powiadamiania kogokolwiek. Prawda? Wiesz zapewne również, że CAT kilkukrotnie zmieniał różne elementy tej specyfikacji nie pytając, czy mu wolno albo czy tak należy - nie zmieniając przy tym nazwy urządzenia. Chińscy importerzy są uzależnieni od swoich dostawców, dlatego nie lubimy umieszczania specyfikacji chińskich telefonów, nawet jeśli wychodzą pod znaną skądinąd marką. Sęk w tym, że to w tej chwili większość rynku. Nie do końca rozumiem irytację i powód do bycia niegrzecznym. Polecenie komuś zgodnie z własnym przekonaniem, by kierować się rozumem w kwestii czytania i interpretacji specyfikacji technicznych jest czymś złym? Żeby być uczciwym, podaję nawet alternatywę. I tak, rozumiem, jeśli komuś brakuje argumentów, zazwyczaj zaczyna wycieczki w stronę płci, koloru skóry, pochodzenia. Gratuluję i uspokajam: mnie takie wycieczki nie obrażają, nie przejmuj się, że sprawiłeś mi przykrość. I jeszcze takie sprawy:
1. Warto czytać "informacje dodatkowe"; dzięki nim można pogłębić wiedzę i zmniejszyć poziom irytacji.
2. W naszym katalogu jest wersja B15Q, gdzie użytkownik zwraca uwagę na brak dual SIM w specyfikacji - dziękujemy grzecznie i uzupełniamy, bo ma rację.
3. Pytania zadaje się w tym serwisie w odpowiednim miejscu.
4. To nie jest zaproszenie do dyskusji, raczej do autorefleksji. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 Jul 2014, 08:07
Pawlogen
Witam
Kupiłem go w lutym 2014, od wczoraj odkryłem że mam pękniętą szybkę, od lewej strony środka do prawego dolnego rogu (LIPA!) nie rzucałem, nie testowałem, nie nosiłem w tylnej kieszeni. Głośniczek zewnętrzny totalna porażka. Kurz zbiera się pod tylną obudową. Za tyle kasy mogli zrobić coś lepszego.
.cdma.centertel.pl | 01 Jul 2014, 20:07

Wszystkich opinii: 18. Pokazuję od 1 do 10.