R E K L A M A

Apple iPhone XR
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 26. Pokazuję od 1 do 10.
65,4% 
 15,4% 
 19,2% 
Natalka
Zamierzałam zmienić komórkę, wprost namawiano mnie na IPH, sceptycznie podchodziłam do IOSa...Przeczytałam opinie o XR i słońcu przyjęłam go (w postaci prezentu). W pierwszy ze dzień mojej nastolatce wymsknął się ON z ręki na kafelki, szkło hartowane popękało ale telefon cały!!! A więc opinia na temat upadków prawdziwa. Bateria trzyma w czasie czuwania około 2 dni. Menu jest łatwe, zamykanie okien ruchem jest super, FID jest super, blokuję sobie pewne apki, kolor biały- dla mnie bomba, jeden minus- brak darmowej aplikacji do nagrywania rozmów, podobno tylko na subskrypcje .
Telefon polecam! Jestem zadowolona!
.47.10.168 | 15 Oct 2019, 16:10
Daniello
Raczej moi poprzednicy wyczerpali pozytywny temat na tematvtego telefonu.... dodam tylko, ze jak to iphone.... po premierze najnowszego odrazu wypuścił soft, ktoryvwspiera Iphony jak jego najnowszy model.... to co tu więcej mówić ???
.20.110.76 | 21 Sep 2019, 09:09

Sergio23
Bardzo fajny telefonik, wcale nie widać znacząco braku Retiny, a codzienne korzystanie przyjemne i proste, jak to iphone. Wydajnosciowo jest super, ale o tym to tez benchmarki mówią. Bateria jak na iphona tez bardzo dobra, da się osiągnąć dwa dni użytkowania. Jedyni minus to wystający aparat, ale każdy nos taki telefon w etui, wiec i to nie jest jakimś dużym problemem.
.173.1.107 | 12 Sep 2019, 14:09
markus
Telefon używam od marca. Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Telefon działa płynie, nic się nie zacina. Wcześniej używałem androida ze względu że nie było dual sima w iPhonie. Ale od kiedy zmieniłem platformę na iOS skończyły się problemy z płynnością działania. Miałem samsunga s6 ,s7, s8 ,s9 i s9+ i zawsze po jakimś czasie zaczeły zwalniać w ios-ie nie zauważyłem takiej tendencji po czasie użytkowania ilości zainstalowanych aplikacjach i ilości multimediów. A ci co piszą że iPhony to szpan to proszę mi napisać czy samsung czy inni producenci wspierają tak długo sprzęt jak Apple. Po drugie aktualizację w androidzie dostajecie w tym samym dniu jak wydaje producent czy w najlepszym wypadku pół roku albo wcale nie mówię tu o produktach z czystym androidem ale na rynku jest ich garstka.
.30.21.127 | 18 Aug 2019, 00:08

DW
Telefon posiadam już od ponad trzech miesięcy i po tym czasie mam mieszane uczucia.

Zacznę od jego pozytywnych stron. Ekran 6,1 cala mimo tego, że może wydawać się dużym, sprawia tylko takie wrażenie. Nie jest on przesadnie wielki, a wręcz idealny. Na początku martwił mnie trochę jego rozmair, bo przesiadałem się z iPhone'a SE. Co do jego rozdzielczości to nie słuchajcie, że jest pikseloza, że jest słabo i nie wiem co jeszcze, bo ekran jest naprawdę w porządku, dopóki nie patrzy się na niego przez mikroskop. Płynność działania jest na znakomitym poziomie, jednak zauważyłem, że różnica ta między modelami powoli zaczyna się zacierać na dobre, bo mój stary SE, jeśli chodzi o płynność, to działa niemalże identycznie jak XR. Aparat robi naprawdę dobre zdjęcia, jednak po urządzeniu za te pieniądze spodziewałbym się czegoś lepszego. Dobrą zmianą jest też Face ID, jest po prostu genialne. Nie wyobrażam sobie aktualnie powrotu do Touch ID. Z wyglądu telefon może zachwyczać, ale nie wszystkich. Grube ramki ekranu odbierają mu trochę urody, ale do tego idzie się przyzwyczaić. (Nadal uważam, że iPhone'y 5, 5s i SE były najładniejszymi). Największym plusem tego telefonu jest chyba jego bateria, która jest rewelacyjna. 1,5 dnia to standard w moim przypadku, wynik ten rozkłada mojego starego SE na łopatki (od 6:00 do 15:00 i już musiałem ładować).

Największą wadą jest cena, niestety. Gdyby nie to, że telefon udało mi się wyczaczyć na dobrej promocji, to dzisiaj bym go nie miał, bo nie zapłaciłbym za niego pełnej ceny. Za te pieniądze można kupić naprawdę wiele innych telefonów, które są lepsze. Gdybym miał wybierać dzisiaj, to kupiłbym Samsunga Galaxy S10e, ale teraz na to jest już za późno.

Jeśli ktoś chce kupić ten telefon, to polecam, ale tylko wtedy, gdy będziecie w stanie kupić go na promocji, bo za pełną cenę nie ma co. Lepiej rozejrzeć się za czymś innym. No chyba, że bardzo chcesz mieć już to jabłko na obudowie... chociaż w sumie dzisiaj już to nie to co kiedyś moim zdaniem.
.156.129.159 | 28 Jul 2019, 00:07
Andi
Mam XRa około trzech miesięcy. Długo rozważałem jago zakup. Kupiłem i nie żałuję tej decyzji, ten telefon spełnia wszystkie moje oczekiwania, a raczej nie są one przeciętne. Od czasu kiedy go mam komputer stał się dużo mniej przydatny, ten telefon świetnie go eliminuje w wielu funkcjach. Ekran XR to majstersztyk, nawet biec grubsze ramki nie powodują najmniejszego komfortu. Piksele? wybaczcie, mikroskopu nie posiadam, kolory naturalne, jasność i czytelność w słońcu OK. Bateria, lepszej do tej pory nie miałem a kupuję tylko flagowe. Wielkość i ciężar aparatu - tutaj to sprawa czysto indywidualna. Cena, jak zawsze mogła być mniejsza ale w przypadku iPhone płacimy nie tylko za telefon ale i długie wsparcie iOS. Telefon godny polecenia jak najbardziej.
.201.55.156 | 25 Jun 2019, 18:06
Mariusz
Po ponad pół roku użytkowania stwierdzam,że telefon jest naprawdę dobry.Szybkość i przede wszystkim płynność działania na najwyższym poziomie,jakość wykonania perfekcyjna,aparat(co prawda pojedynczy)zdjęcia robi baaardzo dobre,przede wszystkim zachowuje kolory zbliżone do naturalnych,a filmy chyba kręci najlepsze w smartfonowym świecie.Jedyna bardzo poważna wada jaką zauważyłem to cena ????
.254.185.195 | 22 May 2019, 19:05
Dusia3008
Najlepszy telefon jaki miałam, cena adekwatna do urządzenia. Naprawdę polecam
.238.249.207 | 15 May 2019, 20:05
Anka
Telefon mam od kilku tygodni, jest świetny, działa płynnie, szybko i niezawodnie. Wcześniej używałam iphone 8, różnica jest zauważalna, xr działa i reaguje znacznie szybciej. Zdjęcia są nie złe, ale szału nie robią. To chyba jedyny niedosyt. Bateria jest ok. Ogólnie jestem baaaardzo zadowolona choć miałam pewne obawy ze względu na wielkość i face id. Poleciłabym każdemu kto chce dobry sprzęt, z dobrze trzymającą baterią, który go nie zawiedzie.
.47.74.231 | 13 Apr 2019, 21:04
Carola
Przesiadłam się z iPhone SE na iPhone XR i to była najlepsza decyzja. Telefon jest po prostu genialny, wygląd/design bardzo elegancki,jest płynny, szybko działa a zdjęcia jakie robi to jest po prostu sztos. Jakością porównywalne do aparatu fotograficznego. Szczerze z serducha polecam każdemu ten telefon!!!
.173.168.37 | 01 Apr 2019, 16:04

Wszystkich opinii: 26. Pokazuję od 1 do 10.