R E K L A M A

Apple iPhone 5s 32GB
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 20. Pokazuję od 1 do 10.
75,0% 
 15,0% 
 10,0% 
nie mam nicku
Wszystko fajnie,ale ekran jest za mały.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 Jun 2017, 15:06
Smile112
Super telefon!Mam go już rok, a nadal jak z fabryki.Bateria trzyma przy intensywnym użytkowaniu 1.5 dnia. Zwykle 2 dni!Polecam
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 Mar 2017, 15:03

Bruno Frank Bieda
Witam. Planuję kupić iPhone 5s. A do wyboru są 3 pamięci 16, 32, 64. Które z nich lepiej wybrać 16 odpada ponieważ nie można mieć dużo aplikacji. Który opłaca się wybrać 32 czy 64? Szukam takiego który się zmieści np: dużo aplikacji, zrobionych zdjęć i nagrywane filmy. Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam Bruno Frank Bieda
.hsi8.kabel-badenwuerttemberg.de | 10 Dec 2016, 20:12
Antyfan
Dobry dla naiwnych. O systemie IOS ani słowa, bo o gustach nie dyskutuję. Sprzętowo ten telefon, to dno. Co już się zepsuło:
- kabel zasilający (wytrzymał pól roku),
- tylny mikrofon (ten działał 6 miesięcy)
- bateria ( rekordzistka w zestawieniu 9 miesięcy)
Każda z tych rzeczy oczywiście na gwarancji, a jeżeli gwarancja to problem z serwisem i nadaniem tego złomka, bo door to door działa tylko z jedną siecią kurierską.
.garwolin.vectranet.pl | 07 Dec 2016, 17:12

Chato
Mam iPhone od tygodnia. Cały czas do tej poru miałem Samsungi (do S6 włącznie). Bałem się przejścia z Androida na IOS. Już teraz wiem, że nigdy nie wrócę do Androida. Jestem wymagającym użytkownikiem, lubię pogrzebać w ustawieniach, bardzo dokładnie spersonalizować każdy kontakt. Obalam mity,że czegoś w Iphonie się "nie da zrobić". WSZYSTKO da się zrobić a nawet więcej. Oczywiście nie używam Itunes-a, bo po co. Jest mnogość genialnych programów do zarządzania kontaktami, muzyką, po prostu plikami i to kopiowanie w każdą stronę. Chodzą mity, że w Iphone nie widzisz dysku i takie bzdury - podkreślam bzdury. Natomiast komfort działania Iphone jest ogromny. Przykłady z brzegu: po co wpatrywać się jaką stroną podłączę wtyczkę - w Iphone każda strona pasuje - proste. Po co bawić się w manualne ustawianie zdjęć, albo "pro suggest" w Iphone każde zdjęcie jest bardzo dobre i koniec (miałem też Samsunga K-zoom). Pozdrawiam
.icpnet.pl | 01 Nov 2016, 12:11
Gregor
Jestem posiadaczem 5s juz prawie 2 lata. Przerabiałem kilka tel z Androidem i po kolejnym modelu którego miałem dosc bo tak zamulal miałem wsiąść nowszego lepszego ale jednak postawiłem na iphona i nie żałuje decyzji. Tel w porównaniu z Androidem jest gorszych parametrów ale to tylko porównanie na kwicie a rzeczywistość jest inna. Aparat jak na 8 mpix robi bardzo fajne zdjęcia,muzyka jest jak najbardziej na plus. Śmiesza mnie opinie na temat iTunes i opinie wszystko jest płatne. Mam wiecej aplikacji niż miałem na androidzie a nie dałem za nie ani zł. Co do pamięci faktycznie lepiej wybrać wersje 32 giga niż 16 ale jest opcja iCloud ktora mozna powiekszyć i to za kilka groszy. Obecnie zastanawiam sie nad iphonem 6 lub 6s. Przy 6 troszke odstawiają mnie te tzw ,,wyginającej sie obudowy'' ale to było kilka przypadków z iphonem 6 plus. Mam jeszcze kilka miesięcy zeby sie zastanowić nad nowszym modelem ale napewno zostanę przy iPhonie co prawda cena jest spora ale dostaje sprzęt ktory mnie nie zawiódł nie zawiesił sie i ma wsparcie a to jest duży plus...wiele osób posiada starsze modele iPhonów i działają ładnych kilka lat i bedą działały nadal bo to świetny sprzęt z dobrym stabilnym systemem. A co do osób które gadają głupoty ze nie ma np widoku na poziom baterii odsyłam do ustawień wystarczy poszukać. Wiec panowie wyrażajcie opinie na podstawie swoich doświadczeń z tym sprzętem a nie po tym ze zobaczyłem cenę i miałem go w salonie w rece i juz jest zły itd. Proste nie użytkuje nie oceniam bo prze takie zle opinie nie jedna osoba moze sie zrazić. Wiec jak dla mnie sprzęt funkcje wykonanie i niezawodność na najwyższym poziomie i moge polecić z czystym sumieniem.
.play-internet.pl | 19 Apr 2016, 22:04
smartfonowiczka
Miałam do czynienia z naprawdę dużą ilością telefonów i smartfonów, i powiem szczerze, że to jeden z moich faworytów. Cudny design, niezawodny wyświetlacz Retina, świetny aparat, dobry system jakim jest iOS, no i przede wszystkim funkcja, którą kocham - Touch ID! Miałam już bodajże 4 telefony Apple'a, i wszystkie bardzo dobrze się spisują (iPhone 2G też był dobry jak na tamte casy). Polecam!
.radom.pilicka.pl | 20 Mar 2016, 20:03
Azawakh
Używam iPhone 5S 32GB od około dwóch tygodni i muszę powiedzieć, że jest to bardzo przyjemny i sympatyczny smartphone. Telefon jest szybki i się nie wiesza. Wszystko działa w nim jak należy i nie mam się do czego doczepić w tej kwestii. Jednak dla mnie jest zbyt mały a ekran o zastosowanych proporcjach nie tak wygodny jak w poprzednich modelach. Inną kwestią na minus jest trudnowymienna bateria oraz brak NFC i normalnego modułu bluetooth pozwalającego na przesył plików między nim a innymi smartfonami. Na plus zaliczam oczywiście obecność Touch ID, który zdecydowanie ułatwia zakupy w sieci.
Ogólnie jestem zadowolony z tego zakupu chociaż i tak zdecydowanie wolę smartfony działające na Androidzie, który jest dla mnie systemem bardziej przyjaznym.
.google.com | 26 Feb 2016, 13:02
Adriadi
Świetny telefon !
Przesiadłem się z turbo G.... czyli z LG na lolipopie i jest super. System responsywny, nie wieszający się, świetny aparat i wyświetlacz, bateria nie trzyma rewelacyjnie długo, ale za to szybko się ładuje.
Na minus oceniam brak korektora dźwięku globalnego. Jest tylko w programie muzyka(chodzi mi o wbudowane) dodatkowo brak możliwości modyfikacji poszczególnych presetów.
Brakuje możliwości bezpośredniej wymiany wszystkich typów plików, trzeba mieć zazwyczaj dodatkowy program aby było to możliwe.
Poza tym telefon ładny, mam wrażenie że większość nowych telefonów wzrouje się własnie na iPhonach.
Cena telefonu wydaje mi się zbyt wygórowana do możliwości.
Dodaktowo brakuje możliwości wpięcia karty rozszerzeń aby zwiększyć miejsce na dane, ale zabieg celowy, zapłać więcej i weź więcej pamięci.

Ogólnie telefon polecam. System jest dość dobry mimo to upierdliwy ze względu na ograniczenia nałożone przez apple.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 Jan 2016, 18:01
Calo
5S mam już od 2 lat i muszę przyznać, że jest to jeden z najlepszych posiadanych przeze mnie telefonów.
W ciągu tych 2 lat jeszcze nie zdarzyło się, aby mnie zawiódł. Jest po prostu idealny. Fakt czasem może wydawać się, że ekran jak na te czasy trochę jest za mały, ale mimo to nie ma kieszeni, do której nie mógłby się schować i mam pewność, że nie wypadnie.
Po tak długim czasie użytkowanie mam wrażenie jakby był kupiony dopiero wczoraj mimo, że już tyle minęło, a wciąż działa tak samo.
Naprawdę udany model i polecam każdemu.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 Dec 2015, 13:12

Wszystkich opinii: 20. Pokazuję od 1 do 10.