R E K L A M A

Apple iPhone 11
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 29. Pokazuję od 21 do 29.
51,7% 
 24,1% 
 24,1% 
w0der
Posiadam telefon od premiery czyli 20 września. Przesiadałem się z androida i jest to mój pierwszy Iphone. Telefon działa fenomenalnie! Płynność, optymalizacja na wysokim poziomie, jeżeli chodzi o ekran nie mam zastrzeżeń, bateria także w porządku spokojnie na cały dzień mi starcza (przykładowo wychodząc rano 8-9 do pracy mam 80%, wieczorem koło godziny 21 jest około 30-40%, przez dzień korzystam około 3-5h.) Polecam do zestawu zakupić sobie jakiś adapter sieciowy aby ładować 12w/18w, ten 5w z opakowania to katorga. Wtedy zamiast jakichś 3-4h naładujemy telefon w około 1,5h.
Face id działa szybko i bez zastrzeżeń, aparat robi cudowne zdjęcia, tryb nocny działa bardzo dobrze.
Długo myślałem nad wyborem Iphone i w końcu po długim czasie takiego sobie sprawiłem i nie żałuję.
.77.108.203 | 26 Sep 2019, 14:09
OnlyPr0
Osobiście myślałem o przesiadce na Iphone'a w tym roku, ale niestety desing tych urządzeń jest, nie bójmy się użyć tego określenia, okropny. Bawiłem się tym telefonem w sklepie, raczej nic nowego nie uświadczymy. Ot bardziej podrasowana wersja XR z 2018 roku, przy czym oprócz lepszego procesora praktycznie nic nie poszło do przodu. Nie wspominam już nawet o 64 GB pamięci w najtańszym wariancie (mamy 2019 rok, w niektórych flagowcach znajdziemy już nawet 1TB pamięci). Ogólnie nie ma sensu, żebym wymieniał tu wszystkie wady i zalety tych telefonów, bo od 3 lat praktycznie jest to samo. Ostatecznie napiszę, że według mnie zakup tego telefonu nie ma totalnie sensu. W podobnej cenie, albo i taniej można już dostać Galaxy S10, który jest 10 razy lepszym telefonem. Za zakupem Iphone 11 nie przemawia nic, co by mnie przekonało do jego zakupu. Szkoda, że Apple czasami nie wzoruje się na innych.
.182.226.115 | 26 Sep 2019, 09:09

Next
@Realista - nawet nie miales go w reku. Jest hot spot, tak ze kup potem sprawdz a na koniec sie wypowiedz.
.173.168.170 | 26 Sep 2019, 06:09
Realista
Telefon kilka razy droższy od konkurencji. Można by oczekiwać czegoś porządnego.
Tymczasem w porównaniu do konkurencji to nie ma nawet ekranu OLED. O ALMOLED już nie mówiąc. Trochę duże jak na flagowca jest też wcięcie na ekranjd
Jak zwykle brak hot spotu WiFi.
Przesuwanie od dołu ekranu nie działa z niektórymi aplikacjami.
Ładowarka 18W to nic szczególnego, w dzisiejszych czasach to standard. Wielkości baterii nie da się znaleźć, ale sądząc po czasie ładowania to jest pewnie jakieś 2500 mAh. Dla porównania - Huawei P30 pro (z zeszłego roku) ładowarka 40W i bateria 4000 mAh.
Aparat - znowu nic szczegolnego. Jedyne co się wyróżnia to brak teleobiektywu, obecnego np. w LG G8s.
Boli też brak audio Jacka, no ale tego to chyba nikt się nie spodziewał.
Z niewiadomych przyczyn nie ma Touch ID.
Większość osób pisze ze jest płynny. A jaki ma być telefon warty więcej niż średnia pensja? Przesiadka z androida ŚREDNIEJ półki na telefon WYŻSZEJ półki musi się skończyć pozytywnie.
Nie piszę że jest zły. Piszę tylko ze inne są wyraźnie lepsze.
Powstaje pytanie czy warto kupować ten irracjonalnie drogi telefon tylko i wyłącznie po to, żeby móc się pochwalić znajomym.
.180.168.69 | 25 Sep 2019, 21:09

Grabek
Uwielbiam opinie ludzi, którzy nie mieli w rękach telefonu a rzucają negatywami :)
Telefon mam od oficjalnej premiery w PL, czyli od piątku. Obawiałem się, że opinie o ekranie, tj. pikseloza, niska jakosc czy jasność się potwierdzą, ale telefon zaskoczył mnie pozytywnie! Jakość obrazu mega, niejeden OLED, szczególnie w tańszych telefonach, mógłby zazdrościć Apple.
Procesor gigant. Szybkość działania zabija. Aparat robi na prawdę bardzo dobre zdjęcia, oczywiście nie jest to jakość lustrzanki, ale zdjęcia są świetne.
Skusiłem się i nie żałuję. Przesiadka z Androida na iOS to czysta przyjemność.
Mój Mi Mix 2S po pół roku od zakupu zwolnił nieporównywalnie, więc niech mi nikt nie mówi, że Android nie zamula po czasie.
Na iP SE, moim pierwszym Applu, nie było czegos takiego nawet po roku. Więc póki Android nie ogarnie jak nie zasyfiać systemu , to zostaje przy iOS.
Pozdrawiam, NIE-FANBOY
.190.225.75 | 22 Sep 2019, 18:09
Paweł
Fakt, ekran mógłby być lepszy. Ale widać to tylko w bardzo słoneczną pogodę. IOS 13 wymaga dopracowania (na tym tel sie nie zawiesza, ale na IP 8 i IP 5S tak). Zdjęcia w nocy rewelacyjne. Tryb szerokokątny rewelacyjny. Bateria długo trzyma. Przepaść pomiędzy nim a IP 6,7,8. Ciut za ciężki. I drogi. Ale skoro go kupiłem, to znaczy, że przeciętnego Polaka stać na niego.
.248.167.109 | 21 Sep 2019, 16:09
grubasek
Przez ostatnie 3 miesiące posiadałem samsunga galaxy S 10. Przez ten okres 2 razy poparzyłem się tym telefonem. Gdy wcześniej korzystałem z X (około 6 miesięcy) nigdy nie było sytuacji, aby telefon nagrzał się do tak wysokiej temperatury. Miałem możliwość do skorzystania Moim zdaniem Kosmos, fakt większość osób powie (przecież to samo co XS) lecz biorąc pod uwagę korzystanie z telefon jest meeega płynny. O wiele bardziej niż XS czy jakikolwiek android
.238.72.35 | 19 Sep 2019, 12:09
Kubawwl
Ios to Ios. IPhone to iPhone. Nie porównujmy parametrow z innymi urządzeniami bo nie ma to sensu. Ekran w zupełności wystarczy. Myślę że będzie sprzedawał się rewelacyjnie.
.173.233.141 | 18 Sep 2019, 18:09
TesterApple
Śmiech na sali telefon za takie pieniądze nawet nie ma wyświetlacza AMOLED...
IPS TFT - przecież takie coś wstawia się do najtańszych Androidów...
.173.153.6 | 13 Sep 2019, 04:09
Wszystkich opinii: 29. Pokazuję od 21 do 29.