R E K L A M A

Alcatel One Touch Idol
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 263. Pokazuję od 161 do 170.
67,3% 
 11,4% 
 21,3% 
tomek
Telefon świetny. Posiadam go od tygodnia ;) Tak jak i pewnie większość osób z niechęcią podchodziłem z początku do kupna tego telefonu. Lecz zaryzykowałem i nie żałuję ;) naprawdę fajny smartfon, chodzi bardzo płynnie. Polecam ;)
.petrus.pl | 06 Oct 2013, 15:10
Pawel
Panie SLIPDOG aktualizacje na T-mobile były.:) a nie, że zero..były i to 2. Na Orange 1... skąd wiem? Bo mam z T-mobile. A żona z Orange... I wszytko w temacie. Aktualizacje pewne rzeczy usuwają z brandu lub łącza razem, np. z T-mobile miałem 2 nawigacje plus mapy Google, a teraz zostały mapy naviexpert i 2w1 połączona zwykła z mapami googla.. I co? i działa pięknie. dorzucili coś z grami(Gry Google play) i duperelki. Zniknęło mi parę pierdółek. Niby szkoda (ZNAJDŹ BLISKO) aż tak ważne nie były. Po 1 aktualizacji niby bateria działała krócej po 2 już wróciła do normy... Działa mi średnio 2 dni. Jak szaleje po necie pogram i esemesuje, to trzyma 1 dzień. Ale wystarczy zainstalować Battery doctora i Clean mastera i szafa gra. Brand z Orange ma fajna obsługę gestów przypisanych do osób,programów bądź funkcji no i ma już zainstalowanych parę gier. . Ten z T-mobile ma blokadę autoryzowana twarzą użytkownika i blokowanie poprzez zakrycie ekranu płaska ręka.. plus e-booki Miboa beta, swiftKey 3 i ma zainstalowanego już antywirusa AVG. itd nie ma wielkich różnic. Zależy kto co lubi a czego nie jedne rzeczy są fajne w wersji Orange inne w T-mobile. osobiście aplikacje i brand wole T-mobile a z wyglądu wole Orange(ich obudowa jest cała czarna i jak by lekko gumowana lepiej leży w dłoni. To na tyle.
.ssp.dialog.net.pl | 05 Oct 2013, 10:10

PC
Wszystko fajnie, ale aplikacja do radia FM jest tak słaba, że nie mogę na nią patrzeć. Jak ktoś jest przyzwyczajony do takiej perełki jaka była w Xperii z andkiem 2.3.7 to tu będzie MOCNO rozczarowany.

Poza tym telefon rewelacja.
.229.146.186.lionbridge.pl | 02 Oct 2013, 16:10
alexoxo.aoi
Telefon nabyłam nie dalej jak dwa miesiące temu. Nie dość że spodobały mi się opinie na jego temat, toteż wygląd i firma były dla mnie dodatkowymi plusami.
Od tamtego czasu telefon nie zaciął się ani razu. Powiem więcej : działa bardzo płynnie, szybko i przyjemnie. Jest czuły na dotyk, ma wiele ciekawych aplikacji, robi zadowalające zdjęcia i filmy. Idealnie dopasowany do dłoni.
Nic dodać nic ująć. Może nie mam wielkiego doświadczenia w nowinkach, jednak gdybym miała wyrazić swoją opinię, telefonowi przyznałabym 10/10.
Nie raz zostałam zapytana o firmę ( bądź o to czy mój telefon aby nie jest Iphonem).
Opinie na jego temat ze strony znajomych i rodziny są pozytywne. Chwalą oni duży wyświetlacz, przyjemną obudowę i cudne kolory.

Podsumowując. Telefon ten jest wyborem udanym. Jedynym minusem może być nie za dobra bateria, która jednak pod ilością zalet umiera.
.240.68.68 | 27 Sep 2013, 23:09

Pawlos
Używam tego telefonu od miesiąca. Główną zaletą jest czysty android, jeszcze nigdy mi się nie zawiesił. Kolejną zaletą jest ekran - bardzo jasny i czytelny nawet w słoneczny dzień. Bateria przy umiarkowanym użytkowaniu wytrzymuje 1 dzień - co jest dość dobrym wynikiem. Niestety telefon ma dość mało wydajny układ graficzny, który go bardzo ogranicza w grach 3D. Aparat również jest dość słaby, szczególnie w sztucznym oświetleniu - występują szumy... (przypadłość matryc CCD). Podsumowując telefon wart swojej ceny, lecz nie warto się sugerować napisem 8 MPix.
.satfilm.net.pl | 27 Sep 2013, 21:09
lukasx
Kupiłem telefon 2 miesiace temu. Po 2 tyg. wysiadło wejście słuchawkowe. Telefon poszedł do serwisu. Wczoraj wrócił nowy, bo tamtego nie dało się naprawić. A dziś zaczął się mulic i jak się uruchamia, to brak jest dźwięku. Po poru sekundach nie reaguje na dotyk. Telefon na abonament z T mobile.
.centertel.pl | 27 Sep 2013, 18:09
slipdog
Niewielka aktualizacja była tylko na telefony z brandem Orange, a nie T-mobile. Po drugie - przy aktualizacji jest napisane krótko, co niby wnosi.
.bielskpodlaski.mm.pl | 27 Sep 2013, 18:09
kri
Właśnie wróciłem z urlopu zza granicy, gdzie wziąłem nowego Alcatela. Nie zawiódł mnie ani razu. Pracował jako aparat, kamera, nawigacja samochodowa, tłumacz, przeglądanie netu przez wi-fi .
Spisał się REWELACYJNIE. Nie wiem czego chcieć więcej? Kupiłem go kierując się opiniami i parametrami, nie patrzyłem na nazwę firmy. TO JEST NAPRAWDĘ BARDZO DOBRY SMARTFON!
.lubin.dialog.net.pl | 26 Sep 2013, 13:09
ryckis
Czy T-Mobile wie w ogóle o tym, że taka aktualizacja pojawiła się w systemie? Dlaczego nigdzie nie ma informacji o tym co takiego aktualizacja wnosi - z tego co ustaliliśmy na forum androida, to aktualizacja pojawiła się tylko na telefonach z brandem T-Mobile, więc tylko tu w sumie chyba można się spodziewać odpowiedzi na te pytania...
.ssp.dialog.net.pl | 26 Sep 2013, 12:09
alcatel
Telefon posiadam od 2 miesięcy. Ergonomia i obsługa na najwyższym poziomie. Telefon bez "zwiechy" od dnia zakupu. Bateria trzyma ok 2-3 dni przy włączonym WiFi. Polecam
.252.168.235 | 25 Sep 2013, 20:09

Wszystkich opinii: 263. Pokazuję od 161 do 170.