R E K L A M A

Acer Liquid Z5
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 24. Pokazuję od 1 do 10.
41,7% 
 8,3% 
 50,0% 
Niewinski
Nie wiem skąd te złe opinie ,Jak dla mnie to jest jeden z lepszych telefonów jake są na rynku nie wiem może dostałem jakiś super model , pancerny jak mało który telefon upadł mi z 200 razy nie tnie się dobrze łapie zdjęcia w ruchu i ogólnie 0 kłopotów od 3 lat a bateria mi trzyma nawet do 5 dni z dużym używaniem.
.access.telenet.be | 07 Dec 2016, 17:12
YodaPL
Od czego by tu zacząć...

Po 1: Słaby aparat
Po 2: Mało ramu przez co telefon się zawiesza nawet jak nie jest nic zbytnio zainstalowane
Po 3: Mało miejsca na dysku twardym
Po 4: Długie wykonywanie akcji
Po 5: Brak wymiennej baterii

Telefon kosztował mnie 500zł i lepiej dopłacić te 500-700 na lepszy telefon.

Nie polecam
.promax.media.pl | 21 Jun 2016, 20:06

zbigniew
Kupiłem ojcu liquda z4 ma nakładkę dla seniora i jest zadowolony. Jedyny mankament to cichy dzwonek wywołania no i nie wiem co z baterią napiszę jak się dowiem ile trzyma.
.internetdsl.tpnet.pl | 13 Oct 2015, 16:10
Megi
Posiadam ten telefon od roku i jestem z niego zadowolona. Miałam z nim problem jak było bardzo gorąco gdyż zawieszał się i nie mogłam rozłączyć się po zakończonej rozmowie. Dodam, że u mnie telefon dostaje ostro w kość- dużo rozmawiam i SMS-uje, robię zdjęcia. Po upadku mam problem gdyż karta sd się rozłącza i za chwile załącza. Do chwili upadku chodził bez zarzutu- robi dobre zdjęcia jest lekki i ma ładny wygląd. Jak dla mnie dobry telefon.
.play-internet.pl | 22 Aug 2015, 10:08

Nati
Kupilam ten tel w Holandii :) nie mial oczywiscie polskiego menu ale to sie da zrobic :) mam inny problem: nie moge wogole znalec sieci? nie wiecie o co chodzi?
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 Jul 2015, 22:07
emilo210
Witam.Mam ten telefon.Ogólnne wrażenia pozytywne.Telefon ma super desing i wiele przydatnych apek.Mam tylko jedno ale...fonna kupiłem 3 tygodnie temu a uruchomiłem go dopiero w sobotę 20.12 i dwa dni póżniej pojawił się problem z zablokowaniem i odblokowaniem fona.Poza tym małym mankamentem jestem bardzo zadowolony z nabytku,polecam wszystkim tego fona.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 Dec 2014, 23:12
Dawid1346
Fajny ale brak polskiego menu. Pisałem do Acera to niby pod koniec grudnia ma się pojawić z polskim językiem.
.ewe-ip-backbone.de | 03 Dec 2014, 14:12
mateusz25
Posiadam telefon od tygodnia i jestem zadowolony nowym nabytkiem chcąc go rozłasować do 0% od 50% spędziłem na tym od 4 do 5 godzin ciągłego korzystania.Duży ekran niczego nie utrudnia . telefon jest lekki i ładnie wygląda
.84.0.243 | 18 Nov 2014, 19:11
maddob
Poczytałem opinie już po zakupie... ale zanim dotarł telefon no i trochę byłem zmartwiony, że taki "słaby" i do "du**" Wcześniej używałem LENOVO A760.
Przyszedł, rozpakowałem, podłączyłem...
Pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne. Telefon jest dobrze spasowany, plastik nie robi wrażenia taniego. Ekran nie powala rozdzielczoscią ale jest wyraźny i ma dobry kontrast.
Dźwięk lepszy niż w LENOVO i lepszy od SAMSUNG'a GRAND NEO.
Telefon działa płynnie, pomimo 512MB - owszem nie używam gier, tylko programy pocztowe, antywirusa, od czasu do czasu nawigację i odtwarzacz audio.
Baterię wyczerpałem dość szybko, ale wgranie kilku niezbędnych appek, wifi, BT i gps niestety robią swoje.
Aparat w telefonie nie rzuca na kolana - ale do szybkich zdjęć wystarczy - chcesz robić super foty to kup sobie lustrzankę albo dobrą hybrydę :)
Ogólnie polecam fona dla nie wymagających użytkowników, którzy korzystają głównie z aplikacji biurowych, nawigacji i prostych appek. Jakość wykonania telefonu jest bardzo dobra, design prosty ale na czasie. Nie ma chromów, wodotrysków, itp.
Ja jestem zadowolony, kupiłem go za 450zł nowego, więc nie ma co narzekać. Telefon zdecydowanie nie jest dla graczy.
Gdybym miał kupić drugi raz - to mówię tak, z jednym małym ale :)dla mnie mógłby mieć 4,5" góra 4,7" bo 5,0" to dla mnie zbyt duzo w kieszeni.
NOKIA E52 to jest to :)
Pzodrawiam malkontentów i tych, którzy piszą o czymś czego nie mieli w ręku.

p.s. mam prawie 40 lat, więc nie należę do pokolenia "wybrednych":)
.bc.lnet.pl | 03 Nov 2014, 18:11
syśmistrz
Witam :) Mam tego smartfona od dwóch dni i szczerze jestem zachwycony :) całe 5 cali za 500 zł :) kupiłem go w media markt :) to nie prawda że nie da się wgrać polskiego menu ;) i z tą baterią że tak krótko 3ma też nie prawda... wczoraj od 22 do 2 w nocy (4 godziny) intensywnego korzystania z internetu zjadło mi aż ( tylko ) 15 % baterii :) telefonik jest bardzo przyjemny ... ja mam wersje z 500mb RAM-u ale to w zupełności wystarczy :) zdjęcia średnie , dźwięk z głośniki znośny :) ale jak na taki smartfon za taką cenę nie ma co narzekać :) polecam :) jedyny minus to to że bateria jest "zintegrowana" ... po paru dniach napewno jeszcze coś dopiszę :)
.inetmediagroup.pl | 30 Oct 2014, 17:10

Wszystkich opinii: 24. Pokazuję od 1 do 10.