R E K L A M A

ZTE Kis Pro
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 21. Pokazuję od 11 do 20.
57,1% 
 23,8% 
 19,0% 
zośka
bardzo podobają mi się opinie w stylu - za cichy (to pogłośnij), nie działa po podłączeniu do kompa (to wymień kompa na nowy bo androida stary model nie rozpoznaje, częste aktualizacje (jeju to je wyłącz albo nie korzystaj z żadnych aplikacji jak ci przeszkadzają ;p )kupcie sobie zwykłe tel z klawiaturą, bez internetu itp ;p
najważniejsze to poznać się z nowym tel. a nie bez sensu pisać opinie do bani! najpierw się trzeba nauczyć obsługi i przeczytać instrukcje.
Ja z mojego ZTE jestem zadowolona, ma swoje minusy ale tak to już jest że żaden tel nie jest idealny, to dlatego jest mnóstwo modeli na rynku co nie? ;p bo tak tel różniły by się tylko wyglądem ;p
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 Apr 2014, 15:04
Vojtas
Ogólnie telefon git, jeśli chodzi o wady, to:
-muzyka sama się wyłącza,
-czasami się zacina,
-podczas pisania znika klawiatura,
-trzeba resetować od czasu do czasu bo nie da rady dzwonić i pisać sms(nie wysyła sms, lub nie ma sygnału...)
-słaby aparat,
-głośność.
Zalety:
-android 4.1
-cena,
-obsługa,
-wygląd.
Mimo wszystko telefon oceniam pozytywnie, i polecam :)
.stimo.net | 04 Jan 2014, 20:01

Eska
Mam ten telefon dopiero od czterech dni (oferta w Play, nie wiem co podkusiło moją mamę), ale już zaczęłam mieć co do niego wątpliwości. Oczywiście sformatowałam baterię czy jak to tam się nazywa, trzy razy jak nakazał szanowny pan w punkcie Play. Tyle, że ładuje się jakby chciała a nie mogła a wyładowuje się po 5- godzinach. W dodatku nie wiem, czy to zależy od telefonu czy od sieci, ale mam problem z łącznością, co jest troszeczkę odrębnym tematem i byłabym wdzięczna, gdyby ktoś zechciał się tym zainteresować i mi coś objaśnić, ponieważ pani z biura obsługi spławiła mnie powtarzanym przy byle okazji "rozumiem, ale trzeba czekać". Wracając do sprawności telefonu daję 7/10 za baterię, "oszołomienie" telefonu i przerażającą jakość aparatu.
.internetdsl.tpnet.pl | 27 Dec 2013, 14:12
Niezadowoleniec
Zacznijmy od tego, że przeniosłem się z Orange do Play. Po podpisaniu umowy, telefon miał być następnego dnia... Czekałem tydzień. Miałem zamówiony ZTE Kis. Play w ogóle mnie nie poinformowało, że ten telefon jest chwilowo nie dostępny. Dowiedziałem się o tym, że będę mieć ZTE Kis Pro przy odbiorze. Zapewniali mnie, że ten jest o niebo "lepszy". Mam go mniej niż tydzień i już jest strasznie denerwujący, ponieważ:
- Muzyka sama się wyłącza.
- Ciągle się zawiesza.
- Klawiatura znika podczas pisania.
- Co chwilę każą coś aktualizować.
- Nie działa mi w nim Karta pamięci microSD 4GB.
- Według tych danych ma (podobno) 4GB wbudowanej pamięci... Nie prawda ma 2GB.
- Tutaj w danych pisze, że matryca aparatu wynosi 3.2Mpx... W rzeczywistości wynosi 3.0Mpx.
- Telefon nie działa po podłączeniu do komputera kablem USB.
- Ładuje się dłużej niż działa.
- Dół ekranu wygląda inaczej niż tutaj na zdjęciu.
- Ciągle wyskakuje mi błąd gdy wchodzę w Książkę Telefoniczną.
- Nie jest taki szybki jak każdy uważa. Trzeba ciągle czekać (z minutę) żeby coś się załadowało. Np. Menu.

Jakie są plusy zapytacie? Moim zdaniem tylko głośność w odtwarzaniu muzyki. Szczerze nie polecam telefonu. A zmieniając sieć z Orange na Play myślałem, że będzie tutaj lepiej niż w Orange. Jeszcze wspomnę o tym, że miałem mieć darmowe smsy i dzwonienie do każdej sieci w Polsce... I co? I DUPA. NIE MAM. Odmeldowuje się. Do widzenia.
.ostrowiec-sw.vectranet.pl | 08 Dec 2013, 13:12
posiadaczkazte
mam ten telefon od tygodnia.. i powiem szczerze telefon bardzo dobry ! śmiga super. bateria średnia, ale wiadomo, każdy smartfon ma jakąś wadę. co do aparatu? no słuchajcie, jeżeli chcecie dobre zdjęcia to nie wymagajcie tego od telefonu zainwestujcie w lustrzankę ;) internet szybki (facebook, google i inne strony rozrywkowe), dobrze śmiga :) muzyka głośna, łatwy w obsłudze. moja ocena ? oczywiście POZYTYWNA. pozdrawiam :)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 Nov 2013, 17:11
Bioszok
Telefon warty swojej ceny. Bardzo dobre wykonanie, choć widać ze low end. Dobra jakość rozmów, dobrze słychać rozmówce. Dzwięk głośny i donośny, nic mu nie brakuje. Na otwartej przestrzeni szybko łapie sygnał gps. Bateria faktycznie słaba - od jednej doby góra do dwóch. Ogólnie mały, zgrabny smartfon, całkiem dobrze wykonany spełniający swoją rolę. Polecam.
.internetdsl.tpnet.pl | 17 Sep 2013, 07:09

jo
Wkurzyłam się, bo ZTE Kis był super, byłam zadowolona z niego, a ten... dźwięk do bani, cichutko, ledwo słychać, nie wiem czy iść z tym na gwarancję? Może u innych jest głośny?
Do tego co mnie strasznie wkurza jak wpisujesz numer telefonu to nie wyskakują podpowiedzi tylko musisz nacisnąć lupkę i wyszukujesz (albo wpisując nazwę albo po numerze).
Te dwie rzeczy działają na mnie jak płachta na byka.
Do tego głupio się pisze smsy, wyskakują mi błędy, co w ZTE Kis nie następowało i pisanie było super.
Ten chyba wywalę, a wrócę do starego poczciwego ZTE Kis. Jedyny plus to pamięć wewnętrzna, ale w praktyce i tak wychodzi raptem 2GB, bo jest dużo badziewia zainstalowanego.
Acha jeszcze jedno, co mnie irytuje to brak możliwości (lub jej nie dojrzałam) do wywalenia niepotrzebnych aplikacji i ich ikonek w menu. OMG, takie małe rzeczy a jak potrafią zniechęcić. G*wno w porównaniu do poprzedniej wersji, która choć ma mniejszą pamięć to jednak jest niemalże idealna!
.play-internet.pl | 09 Aug 2013, 16:08
hubert
Mam ten telefon od niedawna i musze powiedzieć ze za ta cenę to naprawdę fajny telefon. Używam go do nawigacji, oglądania filmów, przeglądania internetu i jak do tej pory mnie nie zawiódł. Nie jest to może jakąś wysoka polka, ale naprawdę warto kupić za te pieniądze.
.satfilm.net.pl | 03 Aug 2013, 18:08
Jarek
Kupiłem mojej córce na 10 urodziny ten telefon - chodziło mi o tani budżetowy dodtykowy telefon z androidem - tani bo jak zgubi to nie bezie straty. a resztę to tak chciała.

Jej opinia. Wygląd naprawdę dobrze, lepiej niż na zdjęciach.
Gry jak angrybirds i Pou chodzą bez zacinania aparat jak fajny dla 10 latki starczy, bateria 1-2 dni zależy jak gra.

internet jest ok, filmy z youtube jak pingwiny wyglądają świetnie - nic sie nie tnie, dźwięk może być. Strony internetowe to co przejrzałem dobrze sie ładuje. Na jej małe paluszki klawiatura dodtykowa jest ok.

Ekran - hmm moja opinia może być lepszy ale w tej cenie nie ma co wymagać, kolory sa w miarę dobre, konty widzenia moze być

Na koniec cena jaką zapłaciłem do jakości bardzo dobrze - Uwaga nie brałem go w abonamecie
.futuroexito.pl | 29 Jul 2013, 14:07
PanLid
Ja nie narzekam bo fajnie mieć 4.1, fajny budżetowy telefon z dobrą baterią. Mam i nie narzekam, jeśli ktoś nie szuka demona do fotografii, przenośnej konsoli czy oglądania filmów fullhd, to polecam.
.205.76.221 | 18 Jul 2013, 13:07
Wszystkich opinii: 21. Pokazuję od 11 do 20.